Šta je novo?

Killzone 2

Ne izmišljam ništa, sve ovo ima u knjigama apsolvirano od najboljih svetskih psihoanalitičara :).

Ako je Gruja taj psihic, onda prihvatam dijagnozu :d.

Sada si sve ljude koji igraju fps na konzolama nazvao nerazumnima. Vrlo nekulturno s tvoje strane...:trust:

Dobro de, malo preterah, nisam tako mislio ;).
Ali nije razumno tvrditi da je bolji i realniji osecaj igrati fps na gamepadu, to je bila poenta, koju SVI konzolasi ovde razumeju i misle isto (uzeo sam slobodu da u vase ime pricam :d), samo Bane R tera po svome...

Odričem se primerka namenjenog meni u korist Zdravkovog imaginarnog drugara :D
Ako si covek, staces iza svojih reci :).
Da ti posaljem adresu na pm ?
Iznajmicu ps3 na par dana, ima dosta oglasa.
Jel imamo deal ? 100% sam ozbiljan, nisam ja gadljiv na konzole ;), pogotovo na kvalitetne igre, i pored ogranicenosti kontrolerom.
Posle ti vratim igru :).

Poslednja izmena:
Killzone 2 ima vrlo specificno ponasanje oruzja, koje je potpuno dizajnirano za gamepad.
Igrati sa misem i tastaturom Killzone 2 u ovom obliku bi bilo krajnje neprijatno iskustvo.

Dabome!

Inače, ako bi se hvatali skrinšotovi igre verovatno bi bilo krzna u jajetu, ali treba videti animaciju uživo... Najbolje rokanje koje sam igrao. Ovo se bre ne zna ko doji a ko sisa.

Poslednja izmena:
Killzone 2 ima vrlo specificno ponasanje oruzja, koje je potpuno dizajnirano za gamepad.
Igrati sa misem i tastaturom Killzone 2 u ovom obliku bi bilo krajnje neprijatno iskustvo.

To je cinjenica. Ali koji bi to tek FPS bio da je radjen za PC!?

I u ovoj temi se covjek moze dobro ismijati, citajuci neke postove. Ali dobro, kazu da smijanje produzava zivot :)

Naravno, to mi je jasno, ja sam govorio da su prilagodili misu i tastaturi, da su oni adekvatno podrzani, da ovo da ono :D...

Ne moze igra ovako da se krece na mishu zato sa njim sve mozesh da radish brzinom svetlosti, a killzone je dobar bash zato shto ne mozesh.

Poslednja izmena:
Dabome. To je kao da poredimo COD3 i film "Spašavanje redova Rajana".

Ni Čak Noris ne može da trči, skoči, okrene se za 180° krne headshot, okrene se za 180° i tek onda padne na zemlju i nastavi da trči. A ova scena je najnormalnija u FPSu na PCu.

Hehe, malo sam se setao po mapi :p

2u59gnb.jpg

Video: http://www.youtube.com/watch?v=BAMX7VVY6WM
Tutorijal za izlazenje se nalazi u related-u kao i odlicna fora sa dropship-om :D

Ni Čak Noris ne može da trči, skoči, okrene se za 180° krne headshot, okrene se za 180° i tek onda padne na zemlju i nastavi da trči. A ova scena je najnormalnija u FPSu na PCu.

Reci mi gde to moze (naravno znam da nisi mislio bukvalno ovo), a da nije Quake serijal :) ?
Crysis ne pominji, jer nije dobar primer za to.

Jel treba da kacim neke snimke kako izgleda kad se fps igra (kvalitetno) na misu i tastaturi (CS, CoD4), jednim sarzerom iz kalasha recimo ubijem 3-4 ljudi, i nemoj reci da to ne moze u stvarnosti da se desi, ne mislim na Ramba :D.
Govorim o mp igranju.

Vi sto ne mozete vise od 2 ljudi za 5 sekundi da ubijete :D zbog ogranicenosti kontrolera, ne daje ti razlog da kazes, ako neko to moze da uradi na misu i tastaturi, da to odjednom nije realno.
Jednostavno argumentacija nije na mestu.

Poslednja izmena:
Ajd ovako... Može u UT2004 i UT3 (koji imam na PS3 i tamo nema šanse).

Dalje, ja sam prošlog leta igrao demo, imam demo sada na PS3 i imam celu igru u konzoli i igram je upravo. Ti nemaš konzolu, nisi igrao igru i sumnjam da ćeš. Šta ti tražiš u ovoj temi?

Jesam se sit naigrao svega i svačega na PCu i Killzone2 je bolja pucačina od bilo koje do sada (PC i konzole zajedno). OK, crysis ima veće teksture. I može da se upotrebi kao benchmark program. Ovo je bolja pucačina. Atmosfera, zvuk, rokanje, priča, sve je bolje.

I ovde ne znam koji samoubica ima vremena da zagleda teksture u Killzone2.

Čak Noris ne može, ali Novica Veličković može :Klanjanje Zato je Crvena zvijezda suzama okupana, a Debeli Dule ide da kolje prasiće da časti, a i jedno jagnje za grobare muslimane.

To je cinjenica. Ali koji bi to tek FPS bio da je radjen za PC!?
Ko brani da neko uradi ovakav fps za PC? Čudno, ali konzola u ovom trenutku ima najkompletniji i najbolji fps današnjice. On možda nema najoštrije teksture, ne igra se mišem već gamepadom. A najbolji je. Zaista čudno zvuči, neverovatno do bola, a tako je - kombinacija atmosfere, fizike, AIja, grafike, dizajna, levela, priče, akcije i odličnog i raznovrsnog multipleja je bolja nego bile gde drugde.

Poslednja izmena:
I ovde ne znam koji samoubica ima vremena da zagleda teksture u Killzone2.
To bre! Baš maločas igram i razmišljam "***, da li su ovi normalni sa skupljanjima dokumenata i uništavanjem Helganskih simbola, ko će ih uopšte zapaziti". A kamoli nešto drugo.

Inace, ko god da je bio zaduzen za trofeje, odradio je maestralan posao.
Stvarno ima gomila mastovitih trofeja. :)
Takodje, intro je apsolutno fantastican. Ne secam se kad sam gledao bolji intro.

Poslednja izmena:
Čak Noris ne može, ali Novica Veličković može :Klanjanje Zato je Crvena zvijezda suzama okupana, a Debeli Dule ide da kolje prasiće da časti, a i jedno jagnje za grobare muslimane.

Stidi se ;), onakve slabice vec dugo ne videh, 5-6 razlike da shebu za 10 sekundi...
Trebalo je da vas kaznimo.

Ko brani da neko uradi ovakav fps za PC? Čudno, ali konzola u ovom trenutku ima najkompletniji i najbolji fps današnjice. On možda nema najoštrije teksture, ne igra se mišem već gamepadom. A najbolji je. Zaista čudno zvuči, neverovatno do bola, a tako je - kombinacija atmosfere, fizike, AIja, grafike, dizajna, levela, priče, akcije i odličnog i raznovrsnog multipleja je bolja nego bile gde drugde.

Ali, to i jeste poenta cele price. Ne moze biti najbolji fps danasnjice na svim platformama, jer se ne igra na misu i tastaturi. Jednostavno ne moze.

Da vi u njoj uzivate, to mi je jasno, i ja bih definitivno, ali ogranicenje postoji.

Ko je ranije igrao fps na pc-ju od vas, neka malo ponovi gradivo, pa onda nek prica o gamepadu, navika je jedno, realnost je druga stvar.

Ja imam jedno, mozda malo glupo, pitanje.......
Kad vi stignete da razgledate sve te teksture do detalja u toku igre?
Pa ne da mi ne bi palo napamet da gledam da li je wc solja zaprljana ili ne, nego da li ce neko da iskoci iz nje :)
I u KZ MP, da li ce iko obracati paznju na te sitnice?
Ne znam, ali meni je to tako nebitno ako se dobro zabavljam........

Cisto radi podsecanj, moj citat sa 59-te strane :p :p :smoke:

Ne stignes.
Retki su trenuci kada zaista mozes da vidis lepotu Killzonea 2 i detaljnost likova i oruzja.
U multiplayeru su to trenuci kada se neko od tvojih spawnuje ispred tebe, a tebi ispadnu oci kada provalis detaljnost modela.

Ali, to i jeste poenta cele price. Ne moze biti najbolji fps danasnjice na svim platformama, jer se ne igra na misu i tastaturi. Jednostavno ne moze.

Da vi u njoj uzivate, to mi je jasno, i ja bih definitivno, ali ogranicenje postoji.

Ko je ranije igrao fps na pc-ju od vas, neka malo ponovi gradivo, pa onda nek prica o gamepadu, navika je jedno, realnost je druga stvar.

Jos jedna stvar.........
Ja imam PC, ali ne igram igre na njemu (osim Americas Army).....
Ne idem u PC sekciju, ne citam je, procitam Linux ako ima nesto nekome da pomognem i to je to.....
Dakle ovo je sekcija za konzole, i ja znam zasto imam PS3 pored PC-ja, zasto igram igre na njemu a ne na PC-ju....
Ali nikoga ne smaram sa time, nikog ne opterecujem sa time, moja odluka i ako ja gubim sa tim nema potrebe da me ubedjujes, kao ni ostale.....
To je nas gubitak, i ti nas posmatraj kao neznalic koji ne znaju sta propustaju....

Jest pilac, al ti verovatno imas i drugih zanimanja i obaveza u zivotu. Da si zgubidan koji po ceo dan sedi za kompom i ima imaginarne prijatelje, video bi kako se lako postuje po celom forumu u svakom topicu, nezavisno od toga dal ista znas o temi i da li te ona uopste zanima ;)

Elem, SP je u demou dobro odradjen, jos me zanima samo kako ce da radi MP jel me je nesto debelo zezao u beti. Ako bude iole licio na cod sa tabelama i perkovima eto prvog ps3-only MP hita (kad je konami onako zeznuo MGS4 sa debilnim logovanjem).

Ne moze igra ovako da se krece na mishu zato sa njim sve mozesh da radish brzinom svetlosti, a killzone je dobar bash zato shto ne mozesh.

Konacno pravi komentar - iskusni driver vam je najbolje objasnio, a uz to i najkrace :D

Pa svi znamo sta moze mis, nismo pali sa Marsa. Ovo je pc hardver forum, manje-vise svi smo prosli skoro sve sto PC nudi vec godinama. Problem je u tome sto Zdravko i ostali svaku igru gledaju iskljucivo iz ugla pc gamera, cak ocekuju da SONY razmislja tako i razmatra sta bi bilo dobro iz ugla PC gamera. Oni su MNOGO daleko od tog pristupa i takvi kao ti (nista lose btw) skoro da im nisu na pameti dok prave igru. Kao sto im nisu oni u Koreji koji igraju Starcraft i klikcu 5000000 puta u sekundi. Postoji paralelni svet u kome ne vaze pravila na koja ste navikli, shvatite to i mnogo toga ce vam biti jasnije.

Ja sam to vec jednom prilikom pisao, do svih ovih rasprava dolazi zato sto ljudi koji ceo zivot igraju samo na pc-u od konzola ocekuju Counter Strike, Quake, Starcraft, Stalker, Battlefield, Crysis, P&C avanture i RPG-ove... Jednostavno, ne razumeju konzole i nije im jasan ceo taj drugi fazon, pa stvarno i ne mozemo da ih krvimo za ovo sto rade. Ovo vam kazem kao dugogodisnji PC gamer koji nema apsolutno nista protiv PC fazona.

Jedino sto mogu da vam savetujem je da probate...

Poslednja izmena:
Stidi se ;), onakve slabice vec dugo ne videh, 5-6 razlike da shebu za 10 sekundi...
Trebalo je da vas kaznimo.

Nerazumem kako možeš da igraš fps na tastaturi?

Jest pilac, al ti verovatno imas i drugih zanimanja i obaveza u zivotu. Da si zgubidan koji po ceo dan sedi za kompom i ima imaginarne prijatelje, video bi kako se lako postuje po celom forumu u svakom topicu, nezavisno od toga dal ista znas o temi i da li te ona uopste zanima ;)

Mda, pa ti ovim postom ocigledno nisi samo mene potkacio, vec sve ostale koji su postovali dosta ovde u poslednja 2-3 dana.
Jel ti mene znas, pa da mozes ovo da mi kazes ?
Cim se mnogo brines za moj zivot, mora da je tvoj mnogo zanimljiv ;).
Luzeru !

Konacno pravi komentar - iskusni driver vam je najbolje objasnio, a uz to i najkrace :D

Pa svi znamo sta moze mis, nismo pali sa Marsa. Ovo je pc hardver forum, manje-vise svi smo prosli skoro sve sto PC nudi vec godinama. Problem je u tome sto Zdravko i ostali svaku igru gledaju iskljucivo iz ugla pc gamera, cak ocekuju da SONY razmislja tako i razmatra sta bi bilo dobro iz ugla PC gamera. Oni su MNOGO daleko od tog pristupa i takvi kao ti (nista lose btw) skoro da im nisu na pameti dok prave igru. Kao sto im nisu oni u Koreji koji igraju Starcraft i klikcu 5000000 puta u sekundi. Postoji paralelni svet u kome ne vaze pravila na koja ste navikli, shvatite to i mnogo toga ce vam biti jasnije.

Ja sam to vec jednom prilikom pisao, do svih ovih rasprava dolazi zato sto ljudi koji ceo zivot igraju samo na pc-u od konzola ocekuju Counter Strike, Quake, Starcraft, Stalker, Battlefield, Crysis, P&C avanture itd... Jednostavno, ne razumeju konzole i nije im jasan ceo taj drugi fazon, pa stvarno i ne mozemo da ih krivimo za ovo sto rade. Ovo vam kazem kao dugogodisnji PC gamer koji nema apsolutno nista protiv PC fazona.

Jedino sto mogu da vam savetujem je da probate...

Dobro, prihvatam sve to ^.
Ipak, igrao sam Resistance, i jednostavno ne vidim kako ogranicenje kontrolerom moze biti prednost u fps-u.

Ima primera gde su ljudi ceo svoj igracki "vek" proveli na konzolama (PS1, PS2, PS3), pa su presli na igranje na kompjuteru, i ne zbog nepostojanja piraterije...

Ne razumem kako možeš da igraš fps na tastaturi?

WSAD

Poslednja izmena:
Resistance ja arkada teska, gde ti nisan bukvalno prati protivnika po ekranu, a o inerciji ili prividnom osecaju tezine oruzja nema ni traga ni glasa.
Killzone je potpuno drugacija stvar.

Ima primera gde su ljudi ceo svoj igracki "vek" proveli na konzolama (PS1, PS2, PS3), pa su presli na igranje na kompjuteru, i ne zbog nepostojanja piraterije...WSAD

Ja još uvek nisam prešao na pc;)
Ej da te pitam nešto:) jesi probao da pokreneš emulator za ps2 na kompijuteru i da odigraš god of war sa tastaturom i mišem.Ako stigneš do po igrice bez jojpada ja više neigram video igrice i idem da berem jabuke u holandiju:D

Elem, kao sto rekoh, znam sta igram na PC-u, i znam zasto sam izabrao PS......

Obozavam da igram FPS, ali me privlaci vise realnost od dzidza bidza........

Zato na PC-u igram Americas Army, jer je to po meni jedna od najrealnijih pucacina (zanemaricemo komentare o propagandi, slazem se sa tim).....

Recimo, meni se svidja BF:BC, kupio sam original, debelo platio kod nas i nikad se nisam pokajao....
I ma sta god da pricali ovde na forumu, ja volim da ga igram.....
Ali ja nisam isao i ubedjivao ostale da je to to, da trebaju da kupe ili da je on najbolji.....
Igram ga za svoju dusu, i stvarno volim kad tamo fragujem ili tenkom gazim protivnike :d
KZ2 je stvarno nesto dobro i mogu samo da zamislim kakav je MP ......
Ali i dalje ne mogu da zamislim zasto bi neko ko voli PC igrice svasta nesto pricao u odeljenju o konzolama i vice versa........
Live and let die......

Ali i dalje ne mogu da zamislim zasto bi neko ko voli PC igrice svasta nesto pricao u odeljenju o konzolama i vice versa........
Live and let die......

Ja nerazumem kako to da on može tolko da s..e za fps na jojpadu i da nebude opomenjen ili nedaj Bože banovan.
Mislim ja da sam napisao nešto protiv neke pc igrice bio bi bombardovan negativnim poenima(warmove više nedobijam :D )
Al otom potom...Važno je da je čovek priznao da ps3 nije za njega i prodao ga,to cenim:)

Vrh Dno