Šta je novo?

Killzone 2

Jao cale bre, taman sam "spasao" temu, zar nisi jos upoznao gruju i njegove postove.. ajde ne gushite temu(e) vise..

A ti zdravko ne lupetaj, koji MOJ vise trazis po ovim temama, da bar nesto korisno ili razumno napises.... get a life brate, razmisli malo, nemas PS3 a visis non stop ovde, i ako ti ovaj lik na zadnjem skrinu ne izgleda impresivno onda ili si bezobrazan, ili sam sebe lazes, ili nesto trece...

Poslednja izmena:
Dobro jutro... da bacimo malo hejta za početak :D? Dugačka je subota, biće tu pljuvačine :D

@Otac
Ja ne kapiram kakve veze imaju izlasci sa ovom temom?
Evo, ja sam sinoc bio na nekom rodjendanu do 00.00h, pa sam postovao kasno.
Ako hoces ciste IT forume, bez ikakvih flameova i slicnih stvari, idi na beyond3d. Tamo nema derailovanja threadova i slicnih stvari (ustvari ima, ali modovi kao ludi sve brisu).
Ako hoces da vidis sta je debilizam, idi na SK. Mene su tamo flameovali 2 strane u jednom threadu, jer sam rekao da visokobudzetne igre imaju bolju prezentaciju od niskobudzetnih, a kada sam pricao o Gran Turismu rekli su mi da sam driverov klon. :d
Ovo mi prvo pada na pamet, svakavih gluposti mozes tamo da procitas (sto moze i Lozac da potvrdi).

@zdravko
TDU i Grid kvalitetne voznje? :d
BTW Ako cemo vec da pocinjemo list warz, na PC-u nema kvalitetnih platformi i fighting igara (osim onog Guilty Geara, nisam ga igrao, ali kazu ljudi da je kvalitetan).
/thread

Inace, Killzone 2 je pun easter eggova.
Ispraznite ceo sarzer u zid i Garza ce reci "that's one less inanimate object we have to worry about!".

Poslednja izmena:
E ovako igrica obecava samo da bude dovoljno dugacka posto mi ova misija djeluje malo prekratko.grafika je trenutno najbolje sto ps3 moze da pruzi.a sto se tice ambijenta i sivila pa tesko ce sta da se zeleni posle ovoliko eksplozija.kontrole su po meni trenutno najbolje sto moze da se izvuce iz gamepad-a.a zvuk prava poslastica 5.1 dts extra.i tako ko hoce da gleda palme i zalazak sunca ne predje na far cry 2 i crysis.oni koji hoce pravu akciju i atmosveru nek se pozabave sa ovim cedom.moja ocena 9.5/10

@Otac
Ja ne kapiram kakve veze imaju izlasci sa ovom temom?
Evo, ja sam sinoc bio na nekom rodjendanu do 00.00h, pa sam postovao kasno.....etc
lol?! cega si se ti uhvatio..realno sam rekao da sam bio u izlasku i da nisam zbog toga video sta je bio odgovor na moj odgovor i da kad sam se vratio, sve je bilo pobrisano (sto podrzavam) ali nisam video je li je doticna osoba mislila to sve iz shale,ili zaista ide i tako iz nevezushe vredja clanove po forumu.

@ tema:

hahah sinoc,drug dosao do mene,da odigra demo, i radio tako neke nebuloze u toku igranja(slabije igra fps na joypad-u) pa je presao za 25 minuta uz 10ak smrti xD

koliko se gubio tokom igranja,tako da ga je usralo da u onom hangaru lik dodje ispod njega, i on skoci sa one "terasice" direktno na njega i ubije ga svojim slobodnim padom :D
Reko, brate, to sto si ti sad uradio, mozda ne bi kroz celu igru uspeo :)))
bilo je funny gledati ga,pogotovo kako se napalio da puca u sve i svasta, i gleda fiziku, razbija buritje i sanduke... Samo gledajuci ga sam opet osetio thrill,kao da igram :)
jos jednom sam bio happy sto sam preorderovao :))

Morao sam da umirim Kimija!

jos jednom, najbolje da ti prodas taj soni.. kao sto mister zdravko pati sto ga je prodao:D, tako i ti patis sto si ga kupio... skrati sebi muke sto ovde igre izgledaju bar 10 puta gore od pc igara, a skrati i nama muke citanja tvojih postova.

neko mi rekao jednom,idi na BENCHMARK, tamo je ozbiljna atmosfera, imas pro likove u vezi svih sfera IT sveta i sve se sankcionishe, sve se pazi,nema debilizma....

taj neko je na forumu ocigledno mesec i po dana.. ovakva atmosfera je od kad je forum nastao, samo zadnjih godina je usled ogromnog broja novih clanova situacija samo drasticnija..

@kimi
...

Za raznorazne P&C avantura i ostale "manje znacajne" zanrove da ne pricam, jer ti ti ne znas sta predstavljaju.

za ceo post, pogotovo ovaj zadnji deo..

1212874151224wj5.gif

Dobro jutro... da bacimo malo hejta za početak :D? Dugačka je subota, biće tu pljuvačine :D

cekaj polako.. jos se bude ljudi.. bice bice :D

nije taj neko mesec i po dana,al ocigledno ne zalazi u ovaj deo foruma gde se dechica prepiru oko igrica i ako to nije dosta,vredjaju.

ako je propustio bilo kakve rasprave i svadje oko najgorih sitnica onda taj ne da nije zalazio u ovaj podforum (koji se inace relativno skoro izdvojio) nego nije zalazio u 90% tema..

Vi biste da pretvorite Killzone topik u Warnzone? Samo napred, što se mene tiče...

Pričamo o Killzone2.

Danas će nekoliko ljudi odavde imati punu verziju, a ostali imaju demo. I vi i dalje pričate o krizi, Seki i ozbiljnosti ovog foruma.

Jel postoji mogucnost u ps3 da se tokom igranja u'vate slike ili snimi video ?
'teo bi da vidim vase snimke tokom igranja.

edit: kad malo bolje razmislim, bio bi thread pun snimkova, pa verovatno nema :D.

Meni, ono sto sam video po netu, ne izgleda preterano zanimljivo ovaj multiplayer, jel igrao neko od vas CoD4 MP ? Ovde je sve nekako na brzinu, vise kao Q3 ?

Bez flame, e'o ja stao PRVI :D, kol'ko ce me drzati videcemo :p.

Poslednja izmena:
Ja sam igrao Killzone 2 betu i Call of Duty 4 multiplayer i Killzone ima bolji multiplayer, prvenstveno zbog Warzonea (ako se tako zove mod, ne secam se vise), jer je mnogo intenzivniji i napetiji od Call of Dutya.
Killzone 2 nema veze sa Quakeom u bilo kom pogledu.
Ovde oruzje ima inerciju (ovo je prvi put da FPS zaista iskoristi pecurkice kako treba), oseca se tezina, nema skakanja i pucanja, nema ultra brzih zaokreta za 180 stepeni i slicnih fazona. Runda traje mnogo duze nego u Call of Dutyu, a rezultat je moguce preokrenuti u roku od 1 minuta.

Poslednja izmena:
Dobro, ok, tebi vise lezi KZ2 MP.
Meni se u CoD-u vise svidjaju otvorena prostanstva, snajperisanje, sunjanje sa prigusivacem behind enemy lines...
KZ2 MP je revise je u zatvorenim prostorijama, ne mislim 100%, vec da preovladjuje (zbog toga sam pomenuo Q3), a i naoruzanje mi je previse futuristicko, nista bez Dragunova :).

Ali mi se svidja fizika naravno napucavanje, kretanje takodje, grafika. Mada realno grafika nije odlucujuc faktor u mp igrama, u pocetku kazes vau, a posle ni ne zapazas :).

E sto se tiche muzike, gledao sam na youtube-u, e sto ortak pre 2 meseca prodade sony, pa mogao je posle ovoga :D, jel u igri ima metal muzike, na youtube cujem metaliku, ili je to ovaj lik umetnuo na video fajl ?

Poslednja izmena:
Pricas gluposti.
Salamun's Market je ogromna i potpuno otvorena mapa na kojoj kvalitet igraca koji je zaduzen za snajperisanje vrlo lako moze da prevagne tok bitke na jednu ili drugu stranu.
Sve 3 mape iz bete su bile savrseno pogodne za snajperisanje, a onaj ko zna kako da puca, kako da taguje protivnike i kako da pravilno koristi stealth pruza OGROMNU podrsku svom timu.
Sto se tice sunjanja, za to je zaduzen Saboter, koji osim sto moze da se maskira kao protivnicki igrac, moze da postavlja C4 i stvara haos kod protivnickog spawn pointa.

Prestani da postujes u ovom threadu, siris najstrasnije dezinformacije i nakon citanja tvog posta ispada da je Killzone 2 multiplayer nesto nalik na F.E.A.R. singleplayer.

nadam se da ovde nece biti onog sto me nerviralo u cod4 mp.. ja lvl1, ubacuje me na server gde su svi leveli 50+, imaju sva moguca oruzja, lasere, avijaciju, mine, a ja neko nazovi oruzje koje ispaljuje jedan i po metak u rafalu a trza ko da pucam dok je zemljotres...

Puska koju dobijes na pocetku ces najverovatnije i koristiti stalno, ako igras obicnog prasinara. :)
Nema upgradeovanja oruzja, tako da neces naletati na Generale koji imaju laserske nisane, upgradovane opticke nisane itd.
Jedino sto se otkljucava su dodatne klase, a sa njima i njihove specijalne mogucnosti i naoruzanje (teski mitraljezi, SMG-ovi, bacaci raketa itd.).

Sto se tice muzike, u multiplayeru mozes da napravis playlistu od svojih pesama, ili da slusas default muziku.

Poslednja izmena:
X360 Peak potential VS Playstation 3 40-60% SPU usage
(Halo 3 vs Killzone 2) :p

kz2halo32.jpg

Poslednja izmena:
@Ragnarok
Nisam sirio dezinformacije, raspitivao sam se, gledam mape na youtube-e. Sto padas u flame odmah, znam da si jos u pubertetu, ali kontrolisi se mao ;).

Ono meni nisu dovoljno prostane mape, samo to kazem...

Ne padam u flame, vec ti trolujes i to jako lose radis, jer nazvati Killzone 2 mape nedovoljno prostranim je notorna glupost.
Igrao sam CoD4 i igram ga skoro svaki dan, imam cak i map pack, koji se na konzolama placa, i tu nema nista prostranijih mapa od Salamun's Marketa.
Naravno, nisu sve mape kao Market, ima i oni manjih i kod kojih ima manje otvorenog prostora za pucanje, pa se svode na obracune u koridorima i prostranstvima izmedju 2 spawn pointa, ali Killzone 2
ima zaista mape koje su impresivne i prostrane.

Poslednja izmena:
Pa eto naveo si jednu mapu koja je jednako prostrana kao 80% mapa u CoD4 :).
Sta je strasno ako ja to primetim, i kazem da je to ZA MENE mana, k'o da si rodio ovu igru. U stvari kao i da jesi, koliko si dugo igrao betu, koliko si potencirao na ovoj igri, ... ergo ne moze se sa tobom normalno pricati.
Preskoci moje postove ;).

Koje su to prostrane mape u Call of Dutyu?
U CoD-u 4 se svodi na pucanje sa maksimalno 10ak metara, retko koja mapa pruza mogucnost za obracune sa vece daljine. Tu i tamo ima nekih kod kojih ima i pucanja sa nesto vece daljine (ona mapa gde u singleplayeru ubijas protivnike koji napadaju tenk, ne secam se kako se zove), ali se sve svodi na obracune sa manje daljine.
Kod Salamun's Marketa i one druge mape iz bete, ne secam se kako se zove, ogroman broj fragova odlazi na obracune snajpera sa jednog kraja mape na drugi.
Ne bi bilo strasno da KZ2 zaista ima mape kao FEAR, to bi i meni smetalo, ali reci da je to zaista tako je pricanje nebuloza.

Overgrown na primer, pa ona mapa gde se snajperise sa jednog brda na drugo, sa malom klisurom izmedju,...
I nisam mislio generalno odakle je koga moguce ubiti, vec i na velicinu mapa.

X360 Peak potential VS Playstation 3 40-60% SPU usage
(Halo 3 vs Killzone 2) :p

kz2halo32.jpg

Zjuuu:) kako helo3 izgleda naspram kilzone2.
Nači razlika je ogromna kao da gledam ps2 i ps3 a ne 360 i ps3:)
Ja ću uzeti kilzone2 tek kad se pojavi platinum za jedno godinu dana:D (nije nešto grafika u kilzone2:d )

U jeeee ... kolika tema (ili svađa :p) ... ja kao PC-gamer moram da prokomentarišem da sam ostao bez teksta kad sam video malopre video review ove igre. EXTRA !

Tačno ovakvu igru volim ... još da je za PC :p

I ja kazem da je ekstra, al ajd probaj nesto da zameris, odmah se botovi javljaju ;), kz2 je igra koja dosta znaci za buduci ps3 gaming i promociju konzole.
Igra je dobra, tako da joj ne treba preuvelicani hype, al ozbiljno.

I ja kazem da je ekstra, al ajd probaj nesto da zameris, odmah se botovi javljaju ;), kz2 je igra koja dosta znaci za buduci ps3 gaming i promociju konzole.
Igra je dobra, tako da joj ne treba preuvelicani hype, al ozbiljno.

Jeste da se stobom neslažem u većini stvari:D ali definitivno si sad upravu:)
Nači digli su kilzone2 u nebesa.A pola njih nije ni zanlo da postoji kilzone1 kad sam ga ja igrao :D na ps2
A iskreno ja sam očekivao i malo više od ove igrice(mislim boris ložač je okačio milion gifova i ložio ljude,a igra je siva i zelena).
Nadam se da u full igrici ima malo sunca i poneki deo gde ima zelenila,mislim u 1 delu je bilo i šuma močvara pa čak i snega pri kraju igrice.

OK gospodo, KZ2 je stigao, srećnici sa spiska da mi se jave na PM ili kako već...

edit by kimi:
Neko je svoj primerak vec dobio :))))))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno