Šta je novo?

Killzone 2

Hoće li ovde moći da se ubijaju životinje? Pošto u Africi nisu mogle, da znam dal' da kupujem ili ne.

Lagspike , nemoj sada plakati :) :

Killzone 1 was not a very good game, so i didn't have very high expactations for the second one. This turned out to be a good thing, because it seems like the internet hype has gotten this game completely wrong. Killzone 2 is stripped of origanility and creativity in its level design and because of that its nothing more than waste of time for everyone even FPS fans.

Killzone 2 does one thing right that many other games in the same genre do,its without bugs and it has a fun multiplayer. At the end of the day the only problem with killzone 2 is that it cant compete with the best shooters out there at any level.

6/10
http://www.tek.no/hvaskaljeghete/artikler/killzone_2/67522

Here's an image of the scorehttp://www.diskusjon.no/index.php?act=attach&type=post&id=278959

Nisam procitao review , ali citao sam komentare i svi tvrde da su ovi klasicni Xbotovi.

Kao ne moze da se meri sa Halo 3 ?!

Od sajtova za opis igara jedino verujem IGN-u i GAMESPOT-u , ovi svi ostali su ili fanboys ili prosto ne znaju da pisu.

IGN je dao igri 9.4 , videcemo sta ce gamespot dati ...

A tek mogu zamisliti GT review :wall: :wall: :wall:

Koji crni IGN, po njima je Resistance 2 bolja igra od Killzonea. :d

Od sajtova za opis igara jedino verujem IGN-u i GAMESPOT-u , ovi svi ostali su ili fanboys ili prosto ne znaju da pisu.

IGN je dao igri 9.4 , videcemo sta ce gamespot dati ...

A tek mogu zamisliti GT review :wall: :wall: :wall:

mislis li na isti gamespot koji je otpustio reviewera zato sto je dao losu ocenu assassins creedu ???

mislis li na isti gamespot koji je otpustio reviewera zato sto je dao losu ocenu assassins creedu ???

Ne secam se razloga sto je dobio otkaz , ali negde sam procitao da nije zbog opisa AC.

Oni makar realno ocenjuju igre , i nisu biased prema nijednoj konzoli.

A R2 je dobio bolju ocenu jer ima off-line i on-line CO-OP , sto 99.9% novijih igara mora da ima , a kao sto znas , KZ2 nece imati.Verujem da KZ2 ima CO-OP da bi bila cista desetka,a ovako...

I R2 nije bio okruzen ovakvim ''hajpom'' pa verovatno je i to uticalo na ocenu.

Gamespot je otpustio Gerstmana zbog Kane&Lyncha ("Kane&Lynch is an ugly game" :d).
Sto se tice ocena, coop je mogao malo dodati na ocenu Resistancea 2, ali to opet nije ni blizu kvaliteta KILLZONE-a 2.
To je kao da kazes da je Need for Speed: Pro Street bolja igra od GT-5: Prologuea zato sto ima vise automobila...

Ma najbolji review je tvoj review. A kad cujem co-op zaboli me glava :)

Pa ko je citao Eurogamer review, zna zasto bi bio dobar co-op. Ima vishe pravca do cilja, bash bi bilo dobro da je svako mogao da izabere svoju stranu i chisti.

da. EG a i IGN vele da igra izgleda ko da je pravljena za CO-OP, ali onda samo izgleda, jer ti daje lazhan osecaj, i da je to najveca mana. a gamespot, to je kritichno, oni i njihove ocene...XD
jedini kome treba verovati je Yahtzee!

Jel to onda znaci da je Gears2 bolja igra posto ima CoOp? :D

Svaki put me odusevi kad se neko konacno seti da upotrebi pravilan motion blur. To tako fali xbox igrama da je prosto tuga...
Zaista smatram da nije toliko HW inferiorniji da ne moze da izvuce to. Oh, well... odo da cimam kumceta da kupi KZ2 :D

Zaista smatram da nije toliko HW inferiorniji da ne moze da izvuce to.

Bez namere za raspravu, ali pogledaj onaj intervju sa njima, making-of od 41 minut sto sam okacio skoro, shvatices koliko su ustvari bitni SPE procesori da bi mogao ovako da nadr*as igru.. :)

Poslednja izmena:
Da, ja sam vise generalno pricao..

Gamespot je otpustio Gerstmana zbog Kane&Lyncha ("Kane&Lynch is an ugly game" :d).
Sto se tice ocena, coop je mogao malo dodati na ocenu Resistancea 2, ali to opet nije ni blizu kvaliteta KILLZONE-a 2.
To je kao da kazes da je Need for Speed: Pro Street bolja igra od GT-5: Prologuea zato sto ima vise automobila...

a da jes, al mislim da im je bila i neka frka zbog AC-a al dosta off topica

jos 4ir dana pa demo 8)

Morace da ode u off, ali Gears koji je najlepsha igra ubedljivo na Xboxu, ne moze da se poredi sa KZ2 kada se gledaju suve tehnikalije, potpuno druga stvar je umece Epica da sakrije nedostatke a istakne dobre stvari. U prevodu, KZ2 nikako ne moze na boxu, kada se pogleda ono shto je do sada pokazao.

Poslednja izmena:
joj driver,nisi trebao,sad ce krenuti......

i ja se slazem,jer sam pogledao onaj film od 40+ minuta sa onim (dancima,holandjanima-sta vec)
i gledao sam kako su momacki iskoristili hardware, kao malo ko sto je iskoristio ps3

(da ne spominjem mrtvi GTA 4 koji me je razocaraooooo tooootaaalno sto se izgleda tice,kad zhure da odrade 6 meseci pre PC verzije da bi zaradili kesha, a nisu se potrudili da bolje iskoriste ps3...cak je xbox bolje iskoriscen i ima 720p rezoluciju i bolji,ali to je vec druga tema i mogu tako da nastavim u nedogled)

Morace da ode u off, ali Gears koji je najlepsha igra ubedljivo na Xboxu, ne moze da se poredi sa KZ2 kada se gledaju suve tehnikalije, potpuno druga stvar je umece Epica da sakrije nedostatke a istakne dobre stvari. U prevodu, KZ2 nikako ne moze na boxu, kada se pogleda ono shto je do sada pokazao.

But with Killzone 2 following the same pattern of scores that Halo 3 and Gears of War 2 had, it seems very likely that it too will join the ranks of the critically acclaimed games of its genre.

Prema tome, drajveru, ne izmišljaj :mad: Videćemo da li KZ2 može da ih dostigne, premda je na pravom putu.

Nece. Sama cinjenica da je igr na PS3 znaci da se nece prodavati kao predhodno navedene igre. Ljudi koji kupuju PS3, u proseku, mnogo teze padaju na hype i kupuju igre prvenstveno prema svom ukusu.

Ja ne verujem da ce se igra prodati u preko 2.5 miliona primeraka.
Zalosna cinjenica, ali je odavno jasno da se FPS igre na PS-u 3 ne prodaju bas najbolje, osim Call of Duty-a, ali njega masovno i casuali kupuju.
Jedina igra koja ce se prodati u monstruoznom broju primeraka na PS-u 3 je Gran Turismo.

Ja ne verujem da ce se igra prodati u preko 2.5 miliona primeraka.
Zalosna cinjenica, ali je odavno jasno da se FPS igre na PS-u 3 ne prodaju bas najbolje, osim Call of Duty-a, ali njega masovno i casuali kupuju.
Jedina igra koja ce se prodati u monstruoznom broju primeraka na PS-u 3 je Gran Turismo.

Ja mislim da ce i god of war3 da se proda u monstruoznom broju primeraka:D

God of War 2, izvor je Wikipedia:

As of July 11, 2007, the game has sold two million copies.

Gran Turismo 4:

As of June 2008, Gran Turismo 4 has shipped 1.25 million copies in Japan, 2.93 million in North America, 5.85 million in Europe, 70,000 in Southeast Asia, and 80,000 in Korea, for a total of 10,18 million copies.

Gran Turismo 3:

As of April 30, 2008, the game has shipped 1.89 million copies in Japan, 7.14 million in North America, 5.85 million in Europe, and 10,000 in Southeast Asia for a total of 14.89 million copies. It is a part of the PlayStation 2's Greatest Hits.

Pod "monstruozno" mislim na 10+ miliona.
God of War 3 nema nikakve sanse da dostigne 10 miliona prodatih primeraka, dok GT5 itekako ima, posebno kada se zna da Gran Turismo koji prvi izadje na Playstationu (dakle, oni sa neparnim brojevima) uvek se proda bolje od naslednika na istoj platformi.

Da ali sad nema piraterije na ps konzoli,tako da mislim da ce god of war3 zaraditi duplo vise od predhodnika;)
Nararno da ce gt5 biti prodat 10 puta vise nego god of war3

Vrh Dno