Šta je novo?

Killzone 2

:beat:

Killzone2Pillar.gif

Aha, iz bete :)

LOL, a ja chuo Cell isto shto Celeron 2.4 :)

Jos malo fotkica iz bete:
6-1.jpg

5-1.jpg

3-1.jpg

190-1.jpg

4-1.jpg

2-3.jpg

15-1.jpg

14-1.jpg

13-1.jpg

12-1.jpg

Nego Ragnaroche, rechi ti meni nesto... Na koliko drzis sensitivity na X i Y osama? Malo sam povecao juce, negde na 70 % su mi oba slajdera, mogu brze da se okrecem sad... Poprilicno sam se ustelio na daljinu da gadjam, problem je kad mi izleti neko iz blziine, ili kad pokusavam da odrzim na nisanu nekog sto trci. Imas/imate neke savete, kako uopste kontrolisete pechurku, jesu to brzi i kratki trzaji (dakle, trznes pa pustis, pa ukrug) ili je sve vreme drzis, odnosno pomeras blagim pokretima?

OK izgleda stvarno!...jos kad bi upao u betu:wall:

Nego Ragnaroche, rechi ti meni nesto... Na koliko drzis sensitivity na X i Y osama? Malo sam povecao juce, negde na 70 % su mi oba slajdera, mogu brze da se okrecem sad... Poprilicno sam se ustelio na daljinu da gadjam, problem je kad mi izleti neko iz blziine, ili kad pokusavam da odrzim na nisanu nekog sto trci. Imas/imate neke savete, kako uopste kontrolisete pechurku, jesu to brzi i kratki trzaji (dakle, trznes pa pustis, pa ukrug) ili je sve vreme drzis, odnosno pomeras blagim pokretima?

Sensitivity nisam dirao, znaci sve mi je na default.
Sto se tice pucanja...
Kad pucate na daljinu, kleknete + zoom + kratki rafali (3-4 metka).
Kad vam je protivnik blizu krecite se sto vise mozete, nemojte zumirati i pucajte nesto duze svaki put (dok mislite da pogadjate drzite obarac).
Pecurkicu stalno drzim, znaci nikad je ne pustam.
Kad ti neko trci drzi nisan blago ispred mene i pucaj kratke rafale.

Poslednja izmena od urednika:

Da, davno sam to video, very nice...

Zna li neko kako bi izveo da burazer i ja igramo na posebnim nalozima online? Sad nije problem u Beti, ali ce biti problem kad izadje full igra, ne snalazi se bas najbolje pa da mi ne blamira chin ;)
Znam za ono da se napravi jos jedan nalog, ali kako to funkcionise online, opet igra vidi samo moj PSN nick?

beta jos samo 10-ak 15 dana traje damnit

Poslednja izmena:
Napavis 2 naloga na PS-u 3 i 2 naloga na PSN-u.
Namestis da se u 1. nalogu (npr. Nalog 1) uloguje u tvoj PSN nick (BorisLozac), a da se u drigo nalog (npr. Nalog 2) uloguje u drugi PSN nick (npr. BratBorisaLozaca).

Thanks, dakle mogu dva PSN evropska naloga da napravim? ili mora drugi da bude US ili JPN? Mada nebitno je za KZ2, moze i US nalog...

Btw, IGN AU Killzone 2 Beta impressions:

"This can't be real. It simply can't be. Sony and Guerrilla Games couldn't have created an end result that (almost) matches the infamous target footage revealed at E3 all those years ago. Could they?"

http://ps3.ign.com/articles/931/931780p1.html

Poslednja izmena:
Jbm ti bugova, XP mi se redovno gubi, ne znam ni sam koliko sam XP-a izgubio dosad zbog toga. :(

Jbm ti bugova, XP mi se redovno gubi, ne znam ni sam koliko sam XP-a izgubio dosad zbog toga. :(

Prijavi tamo u beta forumu, za to i sluzi ovo testiranje :) Nisam primetio neke znacajne bug-ove, preksinoc sam postao Lieutenat, ali sam ugasio pre nego sto se zavrsila runda, pa mi nije sacuvao, pa sam onda juce ponovo dobio isti cin, a postao sam i engineer, mada mrzi me da se bakcem sa tim, ni medic sposobnosti ne koristim :)

Nego juce sam prvi put ispalio par metaka iz snajpera, do sad kad god sam ih nalazio bili su prazni... majko moja sto je dobro! :zgran: Kakav zvuk je*ote, najupecatljviji zvuk oruzja do sad u bilo koj igri (to vazi i za ostala oruzja, ali snajper pogotovo), znaci osecas ga kako je tezak i koliko je ubitacan, bukvalno ga osecas :) Odlicna fora je sto preko sixaxis-a mozes u sitnim koracima da nisanis, jako dobra fora, nije bas korisna kad gadjas nekog sto trci, ali ako si chuchavac sa snajperom onda je mega korisno, do sad najbolja primena sixaxis-a... Moram uzeti DS3 za full verziju, cujem da ima dobrih fora, zatrese se skroz kad granata pukne blizu tebe, kada lezis na zemlji dok te ne ozive otkucava ti vibracija kao otkucaji srca, itd...

Poslednja izmena:
Nije samo do mene, hiljadama ljudi se dobija ista stvar.
Izgubio sam vec nekolio stotina XP-a zbog ovoga. :(

A sta se konkretno desava, na koje bugove mislis? Bitno je da ce to biti ispeglano, ebes rankove kad ces opet biti guster kad izadje full igra :)

Kad zavrsim jednu rudnu igra mi uredno prijavi da sam dobio XP, onaj merac se pomeri i pise mi koliko mi poena fali za sledeci rank. Dobijem i ribbone i sve to.
Sledeci put kad se ulogujem, kao da se sve to nije desilo. :(
Naravno, ne desava se ovo svaki put, ali sam juce npr. zbog toga izgubio oko 200 poena i nekoliko heal ribbona. :(

Na koju foru se kombinuju klase, da li je to uopste moguce u beti, nisam video nigde... Jesi otkljucao onaj "magnum"? Koji mi chin pobogu treba za njega, ZELIM GA! :D

Zanimljivo da je dizajn Helghasts vojnika ustvari "pozajmljen" iz Anime "Jin-Roh"..

E sad ne znam da li su i oni to pozajmili od nekog treceg... To je verovatno uradjeno u dogovoru sa njima jer bi vec pale tuzbe, u svakom slucaju je dizajn jedan od najboljih, kako u igrama tako i u filmu...

Actually, originalni dizajn potice od japanskog dizajnera Yutake Izubuchi-ja, i originalni naziv tih vojnika je "Protect Gear", i to je nastalo jos 87-e..

Wikipedia said: 'Killzone' video game

In 2004, Killzone was released in North America, Europe and Oceania. Killzone is a Dutch FPS video game which its main characters, Helghast, are based on the Kerberos Protect-Gear created by Japanese character designer Yutaka Izubuchi. The game was released in Japan in 2005. A sequel was released in 2006 and the game series was extended in a comic book by John Ney Rieber and Anderson Garcia.

Poslednja izmena:
Ja sam bio u tripu da je su Helghasti u fazonu nacista iz Drugog svetskog rata.
Nakon onog fuhrera iz zadnjeg trailera skoro sam bio potpuno siguran u to...

Ja sam bio u tripu da je su Helghasti u fazonu nacista iz Drugog svetskog rata.
Nakon onog fuhrera iz zadnjeg trailera skoro sam bio potpuno siguran u to...

Bio si i delimicno u pravu, jer su ovi "Protect Gear" radjeni po uzoru na nemacke vojnike ;) a strina od strica od drugarice jednog nemackog oficira je uzela foru vojnika iz persijskog rata za dizajn kacige nemackih vojnika :D

Hm, nece biti instalacije za KZ2... ne znam da li da se radujem tome ili ne, za single player ajde, ali svakodnevno cu igrati MP i non stop citanje lasera mi se bas ne svidja...

According to Guerrilla Games QA Manager Seb Downie, one of the most graphics laden PS3 exclusives to date, Killzone 2, will not require any pre-installation.

With many beautiful games like Fallout 3 and Metal Gear Solid 4 requiring hefty 5GB installs, it comes as a surprise that Killzone 2 won't require at least some kind of hard drive installation.

"No install. Optional or otherwise," wrote Downie on the Official PlayStation Forums.

So there you have it. No need to worry about uninstalling other games so that you can fit Killzone 2 on your hard drive. Killzone 2 is expected to release sometime in February of next year. Stay tuned for more information.

http://www.psu.com/Killzone-2-to-feature-no-install--a0005475-p0.php

Vrh Dno