Šta je novo?

Killzone 2

Ma i da grafiku ostavimo po strani(sto je doduse tesko jer je odlicna) iz trailera se vidi da ce za mene igra imati dobru atmosferu i kao igra verujem da ce mi se dopasti.E Sony proklet bio ako ovo ne izbacis za PC :D

Prvo, ne razumem zašto je tema u PC a ne u Konzole sobi :) Drugo, mene generalno oduševljava kompletna atmosfera na ovim Sony igrama. To je baš ono što sam barem ja oduvek želeo u igrama. Kada je planetarna invazija, da ima gomila ljudi oko mene, da se bijemo 15 na 35, da sve pršti, a ne da se borim jedan protiv 2 pa 3 pa 2 pa 2 pa 4 pa 1 :) Ili u onoj igri gde vodiš zmaja, da baš postoji takav osećaj, odnosno da šibaš hiljade neprijatelja, da se baš vidi da si baja, a ne tamo neki nesrećnik. Ne znam za druge, ali takve stvari i takva masovnost su upravo ono što sam želeo oduvek...Isk*njam se na teksture, ta atmosfera je upravo ono što treba...

KZ2 je odličan. Kao što već napomenuh, jedino je bedak što se i na trejleru vidi da bi bilo bolje sa mišem :d

Poslednja izmena:
Ma naravno, ali kad pricamo o grafici, onda pricamo o grafici...

@the pocetnik

killzone 1 nije video pc :) nece ni dvojka.. a btw sony nije ms :)

Da li je moguce da posle toliko vremena niste ukapirali da PS3 moze da koristi svih 512 rama ?
I otkuda pricha da je potrebno vishe i od 256MB ? Zato shto PC ima grafichke sa 1GB ? :)

To su potpuno razlichite platforme, i nikako se ne mogu porediti megabajt na megabajt i GHz na GHz, a ono shto je bitno u ovoj prichi je da je svo jednogodishnje pljuvanje po Soniju, lazima i Killzoneu, totalno obrisano, i vi umesto da ucutite, sad trazite dlaku u jajetu u pre-alpha demou ? :)

Prioriteti su totalno poremeceni, a vama ce teksture uvek biti na prvom mestu. Pa zato igre na PCu i napreduju ko kornjacha na dopu :)

COD4 je ispao odlichno, verovatno se niko tome nije nadao, a s obzirom da nema chudovishta, on je za mene automatski bolji od Crysisa.

Prvo, ne razumem zašto je tema u PC a ne u Konzole sobi :) Drugo, mene generalno oduševljava kompletna atmosfera na ovim Sony igrama. To je baš ono što sam barem ja oduvek želeo u igrama. Kada je planetarna invazija, da ima gomila ljudi oko mene, da se bijemo 15 na 35, da sve pršti, a ne da se borim jedan protiv 2 pa 3 pa 2 pa 2 pa 4 pa 1 :) Ili u onoj igri gde vodiš zmaja, da baš postoji takav osećaj, odnosno da šibaš hiljade neprijatelja, da se baš vidi da si baja, a ne tamo neki nesrećnik. Ne znam za druge, ali takve stvari i takva masovnost su upravo ono što sam želeo oduvek...Isk*njam se na teksture, ta atmosfera je upravo ono što treba...

KZ2 je odličan. Kao što već napomenuh, jedino je bedak što se i na trejleru vidi da bi bilo bolje sa mišem :d

Jel tebi neko mazno account ? :)

Poslednja izmena:
@ivan
*** nisam ukapirao... i'm r-tard... :D

samo da igra ne bude kratka, ne secam se koliko je kec bio dugacak, jel sam se dugo privikavao na ps2 kontroler posle xbox-a, pa se oduzilo malo zbog gluposti, ne znam ni koliki je resistance, ali npr voleo bih kada bi bio duzi i od keca i od resistance nekako :)

Poslednja izmena:
U igru je ulozeno 40 miliona, i ide na blurayu, tako da ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema oko duzine :)

pa koliko znam, resistance je na bluray, oko 23-4gb je pa je gameplay dugacak tek nesto vise od 10tak sati...

..ko o cemu, a driver o demantovanju lazi oko PS3 :p Koja "laz" nije tacna ? da je prva demonstracija KZ-a bila pre-render ? Kolko vidim ceo svet kaze da jeste posto ovo sad izgleda osetno losije (iako je odlicno) ? Na to si mislio ili sta ?

Duzina gameplaya mi vise i nije toliko bitna posto svi sony naslovi imaju multiplayer za dz. a on vec u resistanceu razvaljuje - dakle u kz2 ce biti samo bolji :D

To GX-X : KZ2 izlazi za preko pola godine a sam developer najavljuje znatni napredak u buducnosti u sta verujem posto se secam na sta je motostorm licio pola godine pre izlaska (kad su ga svi pljuvali da ne lici ni na sta) a na sta po izlasku. Dakle prostor aza poboljsanje ima i to verovao ili ne - podosta.

A sto se ostatka sveta tice- prema kotakuu cak i u ovoj fazi razvoja igra je najimpresivnija na e3 2007:
People will most likely argue over the graphical quality of Killzone forever. It's true that it's not as good as the E3 trailer, but it's still impressive nonetheless. What made the original trailer so compelling and realistic wasn't necessarily its high polygon count, and stellar texture work. Rather, it was the incredibly lifelike animation. The new Killzone demo we saw delivered some stellar animations and ragdoll effects. Looking at the reload animations is a simple testament to the high quality of animation work in the game.

Aurally, the game will offer 7.1 surround sound, audio occlusion with wave tracing. We're assuming the game is running in 1080p, as we sat in the first row of a massive screen ... and it still looked stunning.

http://www.joystiq.com/2007/07/11/killzone-2-at-e3-revisited/

The game's graphics, easily one of its most scrutinized elements, are coming together in spectacular fashion. The characters models were high poly and offered sharp detail and promising animation, with a lot of really nice gun movement for reloading and aiming. The environment was equally sharp with an impressive sense of scale and interactivity…Though the game was still a work in progress, we were impressed by how well the level ran, despite the frenetic battle taking place…The visuals in what we've seen are extremely impressive and rank among the best we've seen on the hardware to date. Aside from the obligatory high poly models and vast environments which we frankly expect out of a PlayStation 3 game, Killzone 2's lighting and particle systems are looking great.

http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174096

Indeed, it's quickly apparent that Guerilla has come much closer to the original trailer than most anyone thought possible. It's not 100% identical to be sure, but there are times (quite often) when it's really, really damn close.

While not featuring as much normal mapping in pro-pixel leatherization diffusion as Gears of War, it bests it in other ways. For one, there's more polygonal detail in, well, everything. Soldiers' faces looked unbelievable, and while you can pick out polygons while studying their shoulders, we must repeat that you have to study them. Streets and buildings are lined with stuff, and there's not really a better way to encompass that..

The lighting is also smoother. While UE3 games like Gears boast realtime lighting for everything, Killzone 2's lighting scheme mixes realtime and pre-canned lighting for an extremely smooth and, frankly, extremely impressive lighting model.

I will personally say that I can't remember seeing a more impressive lighting model than this.

http://ps3.ign.com/articles/803/803129p1.html

There was so much detail, so much activity that it was hard for you to take it all in as it happened. Instead the game's intense action and detailed graphics helped to create what the developers called a violent theater of war.
The little things I did notice about the game included destructible environments, enemies that not only reacted to being shot, but to where they were shot, impressive weather, fire, and lightning effects and a world that was abuzz with activity.

I think Killzone 2 is probably the most impressive game I've seen so far at E3.

http://kotaku.com/gaming/e307/killzone-2-impressions-277070.php

Nebitno neradi link...

Poslednja izmena:
..ko o cemu, a driver o demantovanju lazi oko PS3 :p Koja "laz" nije tacna ? da je prva demonstracija KZ-a bila pre-render ? Kolko vidim ceo svet kaze da jeste posto ovo sad izgleda osetno losije (iako je odlicno) ? Na to si mislio ili sta ?

Ovakvi postovi se zovu FUD..

Poslednja izmena:
ne vec postovi koje ti pravis su uglavnom FUD ;)

Najimpresivnija? Realisticna animacija likova? Wi sigurno pricate o nekoj drugoj igri, a ne o onom filmicu sa ispranim teksturama i animacijom likova i enviromenta na nivou PC FPSova iz 2002?

preterujes... pogledaj hd snimak, ako ima 1080 onda taj....

Najimpresivnija? Realisticna animacija likova? Wi sigurno pricate o nekoj drugoj igri, a ne o onom filmicu sa ispranim teksturama i animacijom likova i enviromenta na nivou PC FPSova iz 2002?

Da, pogotovo ona odvratna facial animacija i nonsceletal character movement animacija. Strasno losa animacija.

Mislim da cu do kraja godine zgrbiti dovoljno para pa uzeti jednu konzolicu uz neki hdtv da gledam te lose animacije likova kad budem imao vremena za igru.

Ma verovatno gleda na Gorenje TVu :D

U pravu si, svi mi ukljucujuci i joystick, gamespot, kotaku i ign smo se zeznuli ali si nam ti otvorio oci. IUnace, u kojoj rezoluciji si skinuo i na cemu gledas trejler?

Ja sam pre par dana presao Killzone 1, i nije lose. Najlosija stvar u kecu su nivoi koji se ponavljaju i losa fizika pogodaka. Protivnici ne padaju kada ih pogodite u glavu i dosta trpe pogodtke. Delovi nivoa se ponavljaju po vise puta , tako da izgleda kao da se ide u krug.

Mada verujem da ce da isprave ovo u dvojci. Ako budem imao para za PS3, igracu je, jer nece izaci na PC-u sigurno, za razliku od Gears of War koji stize za PC pred novu godinu.

Evo par shotova koji su se pojavili! Jooj extra izgleda ,samo su shotke male!!!

rim--screenshot_large.jpg

BIGGUN--screenshot_large.jpg

Killzone2_screenshot_3resized.jpg

deathmachine--screenshot_large.jpg

Ovo su isečci iz trejlera predstavljenog još na E3.

Ovo su isečci iz trejlera predstavljenog još na E3.
Znam da su ovo sve scene iz onog trailer-a, ali ovo nisu isečci iz trailera! Opet je slika kvalitetnija! Ove sam pokupio sa Gameradar-ovog sajta! To su navodno najnoviji shotovi! :d

Naravno da izgleda extra. To su sve shotke iz ingame E3 videa...

edit: postoji ultra hi-res video, odatle su vadjene i verovatno je radjen levels ili tako nešto...

Poslednja izmena:
Ovan na psn-u je u 720p, zar ima bolje i od toga?

Vec sam negde postovao direktan link ka 200mb verziji demoa na sonypress sajtu al sad ne mogu nikako da ga nadjem. Taj sa gamespota nije nesto posebno i nemoze da se stekne pravi utisak o prikazanom.

Nazad
Vrh Dno