KuZman2_F89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.03.2009
- Poena
- 304
u sred partije GAME HOST ID NOT AVAILABLE... 
Ne, njemu je zabo PSN (verovatno zbog lose konekcije) i kada mu je pisalo da "game host is not available" istog trenutka je bio signout-van sa PSN-a, igra onda zabode i ps3 se sam restartuje (desavalo mi se par puta)...To sto se restartovao je retkost, ali "Game host is not available" se desi kada izadje iz igre onaj koji je kreirao server, i onda igra prebaci na nekog drugog da bude domacin (sto je do jaja fora).
Ne, njemu je zabo PSN (verovatno zbog lose konekcije) i kada mu je pisalo da "game host is not available" istog trenutka je bio signout-van sa PSN-a, igra onda zabode i ps3 se sam restartuje (desavalo mi se par puta)...
To ko je kreirao pa izasao i prebacivanje konekcije nema nikakve veze sa Killzone-om jer on ne funkcionise na taj nacin, sve ide preko GG-evih servera...
Nije bilo šifre. A i kada je bilo, hrvati su "provalili". Ćak su se oni zezali da je blue_hell uspeo da provali a on je najmanje pametan od njih.
Ideja je bila da naši igrači budu u jednom timu a random stranci u drugom. Problem je predvideti ko će naknadno od naših da upadne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari