Šta je novo?

Killzone 2 - Online Okupljanja

Ako bude hrvata zovite me nekako.

Mrzim Pirus mapu!

Blasphemy.gif

Da li se igra danas (nedelja) i kada, ako se igra?

Pa bice nesto sigurno od 20-21h, ja ne garantujem da dolazim ali moguce je :p

ja ne vidim svrhu ovih okupljanja, al ajde, ako se igra docicu, mada je bolje da igramo protiv stranaca(hrvata).

Mogu reci da se vise iznerviram protiv nasih kad igram :D Previse se uzdate u ta medjusobna okupljanja, udijte bre na neki server gde vam odgovara i ubrzo ce vam se pridruziti neko "vash"..

Ima li zivih da se malo pripuca ili ste na odmoru?

Partija je SERBB, kao i pass za ulaz. Malo veće mape igramo, 20 igrača je limit :) uobičajena pravila... Izvolite uskočiti...

Daj cvejo nemoj sad *****. Pravite partiju pa zovite hrvate i nas iz bb-a, ja cu sigurno doci, vratio sam se sa mora.

Šta je zabavnije:
1) da nekoliko igrača sa istog govornog područja igra mape (2vs2 i tako to) izolovani od ostatka sveta
2) da se uleti u partiju/squad nekom sa friends liste i da zajedno odigra koju partiju (velike šanse da uleti još neko)
3) da se igraju turniri
4) da se postavlja pitanje "kada će se igrati?" i ne igra

Sinoć je samo nindza uleteo i ono je bilo mučenje igrati Hammer 2vs2. Još nindza laguje za celo odeljenje.

ja glasam za predloge 2 i 3, dok je 4 surova realnost a od keca nema leba.

Pa sigurno je zanimljivije igrati samo sa "našima". Vas u serbu ima oko 10 aktivnih igrača, hrvata sigurno ima dosta, a iz bba bi sigurno došli nindza i ja.

Imaš li ti ljude iz SERB klana u firends listi? Evo upravo bar dva igrača igraju. Idi uskoči kod njih i igraj. Nemoj čekati da ti neko servira sve na tacni.

Pa igrao sam jutros sa milanom... Ne ocekujem nista na tacni, samo kazem da su okupljanja bolja nego upadanje na random meceve.

Previše ljudi očekuju od "okupljanja". I mislim da farmujemo postove u ovoj temi. Postoje mnogo bolja mesta za (drugi forum npr) za ugovaranje online igranja.

Pa igrao sam jutros sa milanom... Ne ocekujem nista na tacni, samo kazem da su okupljanja bolja nego upadanje na random meceve.

Ne znam bas, kao sto rekoh, ja se nesto mnogo vise nerviram kad igram protiv nasih, psujem ljude bezveze :D Drugo je kad odes sa svojim drustvom u igraonicu i igrate, a online je stvarno totalno svejedno da li su sve srbi na serveru i drze se za ruke, ili igras sa barem jos jednim nasim u squadu i psujete po strancima..

***, ja jesam ispalio priznajem, radio petak i subotu, sinoc bio sa devojkom, tesko je leti naci slobodno vreme za igru :(
Veceras upadam bezveze mada sam mrtav umoran od vikenda (hebo me DJ business :) ).

Poslednja izmena:
hey ljudi, i ja bi malo igrao:banana::banana::banana:...evo moj ID:kosta10 pa nek me ubaci ko je raspolozan...:type::type::type:

Uvek ima uvece neko. Evo, na primer, oko 22-23h, Psiho i Ranko cesto igraju zajedno, i ja im se cesto prikljucim.

Sve sto treba uraditi kada se upali konzola i igra - proveriti da li neko sa friends liste igra i uskociti.

Ova tema više nema smisla. Ako neko hoće da ugovara online susrete, postoje adekatnija mesta. I Switcha sam tri puta ove nedelje zvao da igra sa nama, iskulirao me ko majmuna.

Može LOCK i brisanje...

Pa sta si ocekivao od BB igraca ? Vidis da igraju jednom mesecno.

Ova tema više nema smisla. Ako neko hoće da ugovara online susrete, postoje adekatnija mesta. I Switcha sam tri puta ove nedelje zvao da igra sa nama, iskulirao me ko majmuna.
Može LOCK i brisanje...
Ima smisla, i te kako, samo ako sluzi onome sto pise u njenom naslovu, a ne da vas dvojica pisete ovo sto pisete. Svako zna vise koji su sve nacini da se igra sa nekim nasim i neka svako koristi nacin koji mu odgovara! Znaci ako neko hoce ovdje da se dogovara, neka to i radi, sta to tebi smeta. Pa ako je to i jednom mjesecno ili ni jednom, pa sta sada, tema je tu, potonuce ako niko ne pise i gotovo.
Sta se vise svadjate jedni sa drugima, isto ste kao mala djeca!

Pa sta si ocekivao od BB igraca ? Vidis da igraju jednom mesecno.

Kad je to jednom? :D

Vi samo spamujete temu, nista drugo i podbadate! Neka igra ko god koliko moze i hoce i zdravo, ostavite se toga vise.

Pa ako te baš zanima odziv za igranje sa ovog foruma je skoro negativan. Više ljudi se javi preko PSN/MSN poziva.

A kako ste se povezali na MSN/PSN nego preko ovoga foruma!!!
Ovo ce biti moja posljednja, jer necu sada i ja da spamujem ovdje.

Poslednja izmena:
Ja cu da predjem kod serb-a jer se vise ne odrzavaju ni okupljanja,a da cekam par igraca da se vrate nebitno odakle da bi se igralo vise necu.,pa nek se ljuti tko hoce,ali gledajuci realno nema nitko zasto da se ljuti.Sad i ja od drugog idem na odmor tako da deset dana necu biti tu i kad odem zeli vam dobaru pucacinu,samo nemojte da bude dobili smo bitku izgubili smo rat.
Cvejo vodi racuna da vojska ima ciste puske da ne zakoce prilikom borbe?

Poslednja izmena:
Ja cu da predjem kod serb-a jer se vise ne odrzavaju ni okupljanja,a da cekam par igraca da se vrate nebitno odakle da bi se igralo vise necu.,pa nek se ljuti tko hoce,ali gledajuci realno nema nitko zasto da se ljuti.Sad i ja od drugog idem na odmor tako da deset dana necu biti tu i kad odem zeli vam dobaru pucacinu,samo nemojte da bude dobili smo bitku izgubili smo rat.
Cvejo vodi racuna da vojska ima ciste puske da ne zakoce prilikom borbe?

Ti si car:)

I ja sam za zakljucavanje ove teme, ocigledno da niko nije raspolozen za okupljanja. Cvejo nisam te iskulirao, nego jednostavno nisam bio za kompjuterom, a kad sam video poruku ti si bio offline, a i bilo je kasno. A i ti si mene zvao da upadnem sa tobom u neku partiju, a to nije okupljanje.

Nazad
Vrh Dno