Šta je novo?

Killzone 2 - Online Okupljanja

Pa u toj partiji su bili svi ljudi sa foruma koji su se zadesili online. Ako ti to nije dovoljno onda nemam komentara.

Neverovatno :) Mora izgleda one fensi pozivnice da se salju svakom ponaosob, kao za svadbe, minimum mesec dana unapred..

Poslednja izmena:
E bre, ja sam otvorio temu i nema zakljucavanja! Ja prvi nisam online, bre nisam malo dete pa da se igram svaki dan pored brdo obaveza+devojka+lepo vreme!
Dakle, bez spam-a, napisite samo ako igrate uvece od 20h, eventualno sifru ako izbegavate sasave strance i to je to.
Mnogo manje treba da se kuca dnevno od toga sto ste do sad kucali ;)
Bice preglednije i jasnije "gusterima" :p
Poz

pazi nas 7,8 igra svako vece, tako da join friend i cao ! cemu dalje prica ?

Ako ima zainteresovanih, u 20:30 ce biti okupljanje, pa se pridruzite nekom sa friends liste, ako bude sifra bice ona uobicajena..

Lepo je bilo videti nova lica..... pozz kosti, mavijanu, etc...... :)

Da :) Nazalost bile su malo neujednacene strane uglavnom, jer su svi ulazili kod nas. Akilone je presao kod nas i onda nepotrebno bilo 6 na 4 ili koliko vec. Nemojte to raditi..

Zato sam ja i otisao, nema smisla 6 na 3 :(

Pa ne, sa jedne strane 6 nasih koji igraju extra a sa druge ja i dva jadnika, nema smisla, niko da predje bratu da pomogne :(
Cvejica sam razneo bombom jednom pa sam ga oziveo, vratio mu za sacmu :D

Pa ja sam prvu partiju igrao sa nepoznatim likovima, i sledecu sam morao preci...

Da ti si bio u pocetku prve sam pa posle kao neki usli. Nesto malo ljudi bilo sinoc od stranaca, ne mozemo da popunimo 12 mesta, smesno.

Pa ne mozemo jer je igra bila full i ko je hteo da udje reklo mu je lepo "world is full"

Pa ja sam prvu partiju igrao sa nepoznatim likovima, i sledecu sam morao preci...

Kako mislis morao? Dakle morao si totalno debalansirati partiju tako sto je bilo 7 na 5 posle tvog prelaska?

Poslednja izmena:
Prosto nisam hteo na domacem okupljanju da igram dva puta zaredom sa nepoznatim likovima, to mogu kad hocu, zasto ti onda nisi presao u drugi tim i izbalansirao timove?

Zasto bi ja prelazio kad je bilo 6 na 6 pre tvog prelaska? Sad ja zbog toga sto si ti poremetio balans treba da predjem kod njih da bi ponovo bilo 6 na 6? Video si da nije bilo prvenstveno "domace" drzanje za ruke, vec je bilo i stranaca (ne znam kako znaju sifru, verovatno su neki koji su kontaktirali Cvejica ili sta vec), ali u cemu je fora sa tim prelaskom? Ne znam kako je to uopste i moguce, znam da to nije uvek moguce.. Mislim sta, udjes na neki random server, vidis da tvoj tim gubi, i kao smeker predjes u pobednicki tim ostavivsi ove druge u jos vecem s*anju..

Ukoliko igra ima naziv Serbb onda i nije tesko ubosti password! :D

pa i nije,ali *** stranci ga do sad nisu provalili,kad provale menjamo :D

Poslednja izmena:
Naravno da nisu provalili kada svi iskljucuju prikazivanje servera za koje je potrebna sifra.

Nije bilo šifre. A i kada je bilo, hrvati su "provalili". Ćak su se oni zezali da je blue_hell uspeo da provali a on je najmanje pametan od njih. :)

Ideja je bila da naši igrači budu u jednom timu a random stranci u drugom. Problem je predvideti ko će naknadno od naših da upadne.

Pa tamo gde biras sve ostale opcije za servere, cim ti ucita "Warzone".

Ljudi, jel ce biti okupljanje danas? Hteo bih da se pridruzim mecu...:)

Mogu danas od 20h, nek javi ko moze.

Poslednja izmena:
Podizem server u pola 9. Ukoliko ne budem online na psnu do pola 9 nek neko drugi podigne server.

Poslednja izmena:
Partija je napravljena, zove se serbb, bez sifre je... Uskacite!

Vrh Dno