Mali tip koji sam skontao: kada krenete da kupite skill kod nekoga, pre nego sto prvi put pokrenete konverzaciju snimite igru. Skilovi se pojavljuju random, tako da se moze desiti da nema skill koji trazite, ucitas i pokrenes konverzaciju i voila! drugi skilovi na meniju. Vazi i za otvaranje kovcega - itemi koji ispadaju su random.
Da li sa jednim likom mogu da imam vise "kopija" iste magije? Ono, imam jos 5 slobodnih mesta i u svih 5 stavim fireball? Imam dva fireball skillbook-a ali kada iskoristim jedan i probam drugi na istom liku kaze mi da vec znam tu magiju. Ono, predpostavljam, da ne moze al bolje da pitam mozda sam prevideo nesto.
Da li radi save posle novog patch-a?
Da li radi save posle novog patch-a?
Meni radi, 64bit.
Baj d vej, (lvl 3 spojlr)Sad sam na kvestu još uvek u kom tražim ko je ubica i istražio sam podrum, našao bladi degr i onu knjigu i rekla mi da popričam sa Evelyn. Ušao sam i u njenu kuću, našao onaj spell i sad bi trebalo da idem da nađem gde joj je to sklonište. Da li da jurim još neki side quest da se nabudžim ili ne? Isto pitanje važi i za faboulous five quest. I gde bi trebalo da odem kako bih opremuo rogue-a što bolje?
Nemoj ići na nju ako nisi level 6 eventualno 5 ali sa dobrom opremom. Oprema je random tako da nikad ne znas sta ce ti pasti.
Svaka klasa je dobro uradjena i nema tu najbolje. Mnogo faktora zavisi ali range je nekako jaci mada mislim da je to samo u pocetnim delovima. Drugo, ti ne vodis jednog lika vec dva + sto mozes da ubacis jos dva. Trece, ovo je spora igra sa dosta citanja i cimanja sto si i dsm rekao da ne volis. Cetvrto, igra je kompleksna i zahteva razmisljanje sto ja mislim da nije za tebe.
Nema pravila, i gear je random kod prodavaca. Ako nisi, obavezno istrazi svaku kucu u gradu, i radi nesto sto nije lepo in real life.. ali ovde je preko potrebno
Svaki important NPC uglavnom ima po neki komad opreme na prodaju, i dovoljno zlata da se snabdes najpotrebnijim stvarima na drugom mestu, ako on vec ne nudi nesto pametno.
Ima kasnije prodavaca koji imaju mali ali probran stock, pa nije lose imati zalihu para ili vrednih itema kod sebe. :smoke:
Šta ja znam, nisam nešto oduševljen. Daleko bolje mi je legao Shadowrun (i ekspanzija), mnogo bolji izbor ko hoće RPG u tom old skul fazonu. Ovo verovatno neću završiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari