Šta je novo?

[Kickstarter] Divinity: Original Sin

Ja sam u gradu 5 sati. Još divljine nisam video :)

Ja ne mogu da pokrenem igru. Kada startujem single samo se zamrzne ekran.

Ajde prestanite da pisete spojlere ili ih bar stavite u tagove. Van tagova pisite samo opste utiske o igri, mehanici i slicno. Prica i kvestovi u tagove, please :p

Da. Jednostavno se zamrzne ekran.

deluje da je nesto oko directx, VB fajlova ili drivera...nudi one instalacije na kraju instala da se uradi update svega toga pa prvo probaj to pre nego uradis reinstal...kod mene ide ok sa 14.4 driverima....
Inace ne igram potezne igre, nikada me nije privlacilo ali ovo je za sada skroz super igra...exploration je fenomenalan a i tj combat pocinjem da varim...

Kako da dodjem do fireball spell-a? Otisao sam na zapad do onog svetionika i da nisam imao dva fire ball scroll proveo bi se ko bos po trnju. I kada mogu da unapredim magije, 3 level sam i i dalje mi ne da ono sto mi je na 1 lvl da unapredim... Uzas.... Strahota... Odo da igram :d

kupi knjige sa skillovima, imas na pijaci kod one zenske a imas i kod onog healera.. realno za svetionik ti je lvl 3 nizak lvl...
Ma odradio sam ga a onda otis'o desno... Mislim, ubio sam onog maga i ispala mi knjiga za elemental summon no medjutim, objasnili su mi nesto :d -> F8 pa u kafanu i uzeh onu fanaticnu zensku :D E onda sam se vratio i objasnio neke stvari. Inace tamo kod svetionika ostavili su mi dve zelene i jednu zlatnu stvar, oruzje neko koje sam odma toj likusi uvalio. I naravno kada sam ih pobedio sa njom ispala mi knjiga za rouga a ja u partiju 3x wiz i ta riba s dvorucnim oruzjem :d

Level 6 sam, igra je pravo uzivanje. Mozda sam lose srece ali previse itema mi pada za str klasu, a moj tim je dex, dex, int, str :)

Ne mogu da stavim cetvrtasti amulet na pedestal. Da li postoji neko resenje za ovo? Onaj okrugli sam stavio ali cetvrtast ili pise da nema mesta ili pise da je blokirano... Cak i ne mogu da stavim taj cetvrtasti amulet na pod tj. mogu da ga stavim jedino ako iz inventara kliknem na njega desnim tasterom pa onda na opciju drop, i kada ga ispustim na taj nacin ne vidi se na podu, vidim naziv samo ako drzim alt. Ima li neko resenje za to da li neko zna?

edit: Uspeo, izasao iz igre, vratio se rotirao amulet i postqavio ga. Eto ako se neko zaglavi da zna (to je kod onih dvoje "energetskih", plavih vrata)

Poslednja izmena:
nemam pojma gde je to ;)
mada, stavljaj ovakve stvari u spoiler tagove..

okvirno znam sta sa kojim lvl-om se prelazi, pa bi bilo dobro da stavljate spoiler tag sa naznakom koji ste lvl.
(ako je neko vec na 11+, ne bi voleo da citam sadrzaj)

nemam pojma gde je to ;)
mada, stavljaj ovakve stvari u spoiler tagove..

okvirno znam sta sa kojim lvl-om se prelazi, pa bi bilo dobro da stavljate spoiler tag sa naznakom koji ste lvl.
(ako je neko vec na 11+, ne bi voleo da citam sadrzaj)

Pa zato sam i bio krajnje neodredjen ali s onime sto je u zagradi sam dao naznaku sta je u pitanju. Uglavnom 4 sam LVL tako da nije nesto daleko :D

Re

Ja sam ocistio onaj deo levo prema lighthouse-u pa odradio one zvrcke sa elementima, pokupio strava iteme tu, pa sam krenuo desno prema crkvi i zabo kod onih kostura u zapaljenom delu. Ima ih 7 na mojih 4 a lvl8 su a ja lvl5. Pa sam resio da idem na orke na plazu valjda cu tu uspeti malo da podignem lvl. U gradu imam jos kamaru otvorenih kvestova, ne znam kuda pre da udarim...

Tip za orke na plazi: (lvl/5+)

Ostavis 3 lika iza minskog polja, i krenes sa likom koji ima najvecu prednost poteza napred,.. aktiviras neprijatelje, i bezi nazad da se prikljucis grupi. Navedes orke kroz minsko polje i ta-da! vatromet :) naravno, usput jos napravis MAZE od kutija, buradi sa ortovom, uljem i slicno :)

Tip za orke na plazi: (lvl/5+)

Ostavis 3 lika iza minskog polja, i krenes sa likom koji ima najvecu prednost poteza napred,.. aktiviras neprijatelje, i bezi nazad da se prikljucis grupi. Navedes orke kroz minsko polje i ta-da! vatromet :) naravno, usput jos napravis MAZE od kutija, buradi sa ortovom, uljem i slicno :)

Problem je sto sam ja ocistio minsko polje, nisam video mine pa sam nasumicno pucao flare-ove okolo dok nisam pocistio. Al tek sad vidim da sam mogao da iskoristim... Brute force and ignorance *** :d

Koliko je maks broj likova koji mogu da se vode ?

Vrh Dno