Ahahahah pa *** ne mogu da verujem, hvalaIdi u prison ispod Aureusa i pricaj sa bajom sto cuva onu stash sobu
Koji to quest radis uopste? Ja ga ili nisam ni uzeo ili sam nasao alternativno resenje.
Thx. Šta je bolje blunt ili na harizmu... glupo mi da lažem onu ženu za brata.^^ da, tim putem od crkve ima portal, i odmah severno mostic / prelaz u drugu regiju
Gde je granica između regija, jel kod onog drvenog mosta na severu?
Cek cek cek koja zena?Thx. Šta je bolje blunt ili na harizmu... glupo mi da lažem onu ženu za brata.
Cek cek cek koja zena?
kod gluvog Cecila, šetka se oko njegovog stola i u biblioteci, brat joj je poginuo u tunelu sa robotom
Ne mogu da se odlepim od igre. Dok sam na poslu, razmisljam kako cu da je igram kad dodjem. Konacno neko nama matorim jarcevima da udovolji!
Priznajem da sam pogresio i se*em na taj post"Okej je igra, nista posebno. Dijalozi nisu nesto zanimljivi kao u npr. Arcanumu, BG ili PS:T. Danas retko ima dobrih RPGova pa moze i ovo da prodje kao razbibriga ali nista vise od toga sto se mene tice."
Pre manje od 24h na FSK.![]()
1. Tenk - 1h + shield
2. Melee dps - 2h
3. Mage - pyro + heal
4. Mage - air + heal
Uglavnom otvaram tucu fireball-om i tu ih topim odmah za 20-30%. Posle toga teleportujem ili mobs kod mene ili melee 2h kod njih. Oba melee lika imaju ram(charge) tako da tuce kratko traju vecinu slucajeva. Inace maksimalno zloupotrebljavam okolinu od pravljenja barikada to mamljenj u tesnac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari