Šta je novo?

[Kickstarter] Divinity: Original Sin

Idi u prison ispod Aureusa i pricaj sa bajom sto cuva onu stash sobu
Ahahahah pa *** ne mogu da verujem, hvala :D

Jos jedno pitanje u vezi Crkve (prva mapa):
Otkopao sam sve grobove i otkrio 4 kovcega, jedino sam mogao da otvorim onaj kovceg najblize ulazu i u njemu sam nasao kljuc, preostala 3 ne mogu da otvorim. Da li je neko uspo da ih otvori i da li se resenje nalazi na ovoj mapi? Predpostavljam da se nalazi samo ja ne mogu da ga iskopam.)

Poslednja izmena:
Koji to quest radis uopste? Ja ga ili nisam ni uzeo ili sam nasao alternativno resenje.

Preterao sam sa igranjem definitivno. Koliko vidim blizu sam kraja. Jedva cekam neki DLC. Inace kakve su sanse da sejv sa pirata radi na originalnoj igri? Vidim da cu morati da je pazarim ako bude na popustu nekom...

Evo ja sam sinoc konacno ocistio celu prvu mapu (osim jos nisam skontao sta rade ona cetiri element switcha u nekoj pecini), i tu lvl 9 - blizu lvl 10,..
@djolenzi

Mogu ti nabaviti igru za 9 TF2 kljuceva... (trenutno je jedan kljuc oko 1.8e)
znaci, igra te izadje 16.2e ...

Poslednja izmena:
Gde je granica između regija, jel kod onog drvenog mosta na severu?

Ja sam sada na onom velikom groblju, vidim ima i neka crkva, ali nisam ulazio, nisam još orke rešavao, lvl 8.

Koji to quest radis uopste? Ja ga ili nisam ni uzeo ili sam nasao alternativno resenje.
Nije quest nego sam pokusavao da nadjem nacin da dodjem do onog secret-a koji se nalazi u onom dvoristu crkve levo od ulaznih vrata. Mislio sam da je neki od grobova u stvari podzemni tunel posto se u tom dvoristu nalaze "vrata" u zemlji. No medjutim ispalo je da nije tako nakon sto sam iskopao sve grobove kod crkve ali sam naisao na te kovcege koje ne mogu otvoriti.

Aaaa... Ja sam iskulirao taj secret posto nisam nesto odusevljen loot-om iz istih.

Ma sto je glupo. Vidis da je sje*ana a kad je slazes razveselice se - a bolje to nego da je i dalje u bedaku, bar ja tako gledam :)

Za ove kovčege na groblju:
našao sam dva kovčega u grobovima, i u oba po ključ, i u jednom kovčeziću bull amulet

Kakva igra ju ju...

Gde je granica između regija, jel kod onog drvenog mosta na severu?

Jao taj most... znaci potrefilo se da sam iskliktao sve oko njega, ali bas na "clickable" deo mosta nisam, i bio ubedjen da tu nema nista bitno. :)

Thx. Šta je bolje blunt ili na harizmu... glupo mi da lažem onu ženu za brata.
Cek cek cek koja zena?

Quest u vezi bibliotekarke (Prva mapa)
Da li se na prvoj mapi nalazi dokaz koji je potreban onom glavonji od Legionara da uhapsi onog krvozednog matorog elfa koji zeli da rokne onu bibliotekarku, usvojenu ork cerku majora?

Poslednja izmena:
Ja sam njega iskrivio tj ctrl+attack i tako sam odradio q, posle samo kazes bibliotekarki i gg.

Ne mogu da se odlepim od igre. Dok sam na poslu, razmisljam kako cu da je igram kad dodjem. Konacno neko nama matorim jarcevima da udovolji!

kod gluvog Cecila, šetka se oko njegovog stola i u biblioteci, brat joj je poginuo u tunelu sa robotom
Kako bre? Pa zar nisu sva trojca preziveli? Kako si saznao da je poginuo? To mi je jos jedan Quest koji nisam razresio. Nisam nasa nista kod robota sto bi me povezalo sa njime e sada mozda nisam dovoljno dobro gledao.\

Vratih se i pretresoh sva tela na podu :D

Poslednja izmena:
Jedan od leseva kod robota nosi pismo koje je poslala njegovs sestra pa ga preko toga "legitimises".

Ne mogu da se odlepim od igre. Dok sam na poslu, razmisljam kako cu da je igram kad dodjem. Konacno neko nama matorim jarcevima da udovolji!

"Okej je igra, nista posebno. Dijalozi nisu nesto zanimljivi kao u npr. Arcanumu, BG ili PS:T. Danas retko ima dobrih RPGova pa moze i ovo da prodje kao razbibriga ali nista vise od toga sto se mene tice."

Pre manje od 24h na FSK. :D

^^ Otupeo narod kada mu stalno serviraju "mek" pa zaboravio da uziva u pravom rostilju... ***. Ono umiranje od poison kada covek potone skoro do vrata sa jednom podignutom rukom...

Nego:
Roknuo sam gosn Rex-a ali onaj ljubicasti katanac na njegovom kovcegu nije nestao. Da li sam ja tu nesto propustio ili?

Poslednja izmena:
Verovatno niste pokupili neki key. Licno ga nisam ni ja otvorio niti prosao onu barijeru (kao ni onu prethodnu sa elementima i amuletom) koja je sa njegove leve ali to ne utice na questove ili pricu tako da cu im se vratiti u nekom trenutku kad se smorim :)

"Okej je igra, nista posebno. Dijalozi nisu nesto zanimljivi kao u npr. Arcanumu, BG ili PS:T. Danas retko ima dobrih RPGova pa moze i ovo da prodje kao razbibriga ali nista vise od toga sto se mene tice."

Pre manje od 24h na FSK. :D
Priznajem da sam pogresio i se*em na taj post :)

Inace jel probao neko multiplejer?

Ajde da svako napiše sa kakvom družinom igra, koje su najveće prednosti i kakva vam je taktika :)

1. Tenk - 1h + shield
2. Melee dps - 2h
3. Mage - pyro + heal
4. Mage - air + heal

Uglavnom otvaram tucu fireball-om i tu ih topim odmah za 20-30%. Posle toga teleportujem ili mobs kod mene ili melee 2h kod njih. Oba melee lika imaju ram(charge) tako da tuce kratko traju vecinu slucajeva. Inace maksimalno zloupotrebljavam okolinu od pravljenja barikada to mamljenj u tesnac.

1. Tenk - 1h + shield
2. Melee dps - 2h
3. Mage - pyro + heal
4. Mage - air + heal

Uglavnom otvaram tucu fireball-om i tu ih topim odmah za 20-30%. Posle toga teleportujem ili mobs kod mene ili melee 2h kod njih. Oba melee lika imaju ram(charge) tako da tuce kratko traju vecinu slucajeva. Inace maksimalno zloupotrebljavam okolinu od pravljenja barikada to mamljenj u tesnac.

kapiram da ti je ovaj stil otvaranja borbe bio problem sa onim vatrenim likovima severoistocno...

Btw, ja igram rangera, tenka, i dva mejdza.. ranger sumonuje pauka, i menja kondicije na manjim povrsinama uz pomoc raznih strela, i baca earth ball...
tenk sabija sa man at arms skillovima, a jedan mage prvoi otvara kishu, posle teleportuje protivnike - ili ih udaljava od fajta, ili nabacuje pred tenka/pauka/ice elementala.
takodje, oba mejdza koriste na onu pozvanu kishu - FREEZE da izoluju jace protivnike ili healere, zatim stun/blind magije..
Ima neka magija, ako je nacickano puno neprijatelja u blizini, prodje mage kao flash pored njih, svima nanese znatan dmg, 80% njih stunnuje.. zaboravih kako se zove skill

Daj vidi koji je taj skil, ja imam dva maga, jedan ima vatrenu i zemljanu skolu, a drugi vodenu i vazdusnu. Tako da bi mi znacio taj skil, zvuci opasno.

Glavni lik mi je ranger, zatim Madora, tenk, sa njenom Man at Arms skolom, ubija sa dvorucnim sekirama i macevima. Onaj knockdown je mnogo koristan, najjaceg na polju knockujem pa se pozabavim ostalima dok se ovaj ne digne. Prvi mag mi je Roderick, i jedini summon mi je zasad pauk, dobro obavlja posao skretanja paznje (ne znam gde da nadjem neki skil sa jos nekim summonom). Drugi mag je Jahan, s njim radim teleport, zamrzavanje i hilujem.

Inace, obavezno uzeti skil koji omogucava pricanje sa zivotinjama. Evo situacije gde nisam mogao da verujem da ce neko to danas implementirati u igru (sadrzi spojlere, ne citati dalje):
Vrtim se vec duze vreme oko neresivog ubistva, ne znam sta da radim. I slucajno odem do Esmeraldinog podruma i kliknem na pacova i da mi hint. Ko bi rekao da se od onolikih sunki iza jedne nalazi poluga!! Svaka ima cast i kapa dole.

Nazad
Vrh Dno