arcibalde
- Test subject -
- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poena
- 455
Moram da stekam? A u *** ja ih odmah trosio. Aghhhhhhhhhhhhhh neeeeeeeeTrebaju ti 2 poena ako se ne varamsa 1 na 2.
Moram da stekam? A u *** ja ih odmah trosio. Aghhhhhhhhhhhhhh neeeeeeeeTrebaju ti 2 poena ako se ne varamsa 1 na 2.
Moram da stekam? A u *** ja ih odmah trosio. Aghhhhhhhhhhhhhh neeeeeeee
gore sam editovao, uspeo sam.Samo stisni ALT, on prikaze naziv itema- i onda hoveruj preko toga dok se ne pojavi ruka
koja je fora sa gradonacelnikovom zenom
mazno sam joj slike i poklonio se![]()
Nisam jos uvek uzeo tu drugu piramidu, ali pretpostavljam da sa njom mozes da pravis svoj portal za teleportovanje?
Ovako bi te Cecil razumeo:
Sta?! Mazio si joj sike i polomio se?
Ja vodim istu kompoziciju pa su mi wizardi vise podrska nego dmg dealeri. Da ne spoilujem, uz par kombinacija spelova strelci se mogu vrlo efikasno onesposobiti. Tacno se nisam ovako navukao na neku igru jos od baldur's gate keca. :dRanger je must have. Ja vodim dva knight-a + dva wizard-a i imam dosta problema sa strelcima i upšte protivničkim range-om.
Da li je neko probao Divinity: Original Sin - Digital Collectors Edition (v1.0.53.0) od izvsenog kulinara OctoBlast? To je jedini jelovnik gde sam nasao 1.0.53 u ponudi. Svi ostali restorani imaju u ponudi samo 1.0...
Izasao je Update.v1.0.53-RELOADED 1.68GB je velik
Izasao je Update.v1.0.53-RELOADED 1.68GB je velik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari