Šta je novo?

Kane & Lynch 2: Dog Days

...isto i sa 10.4 driverom... izadjem iz igre, prodje par sekundi, hard disk vrti kao nesto radi i ...tup.. restart.
Probao sam gta4 na 10.4 i ne pada fps:banana:...inace mi je na svakom driveru posle 9.5 padao fps u gta4...Mozda jedino sto ima malo manje fpsa(45+) u odnosu na 9.0 , ali to nije strasno..imam instaliranog Witchera ee pa cu da vidim kako radi na novom driveru..:wave:

Poslednja izmena:
Ja sam je sa catalistom 10.7 presao bez ijednog problema,nije ni u jednom momentu zabagovala :D

***,onda nije do drajvera...

Meni i dalje radi ok.

Ja sam na 10.7 , ni jednom me nije izbacila, niti sam imao padove fps-a(vsync on zakucano na 60). Medjutim, desavalo mi se ponekad da se pri pokretanju nove table pojavi crni ekran (cuju se glasovi,zvukovi, meni radi). Tu sam morao restartovati igru da bi mogao da nastavim, ali to je u sustini to.

Crashuje mi stalno pri ocitavanju na pocetku... Prvo nije htela da radi , nesto vezano za OpenALL32.dll pa kad sam skinuo to proradilo je... Bagovito je ovo

OpenAL ti je biblioteka za zvuk... ***e, kolko sam ovo cekao, a tek sad ga instaliram.

Imam problem da kopiram fajl steam_api.dll u odgovarajuci folder.
Izbaci eror " you need premission to perform this action"
Bez tog fajla ne mogu da izlecim igru.
U pitanju je windows 7.

Imam problem da kopiram fajl steam_api.dll u odgovarajuci folder.
Izbaci eror " you need premission to perform this action"
Bez tog fajla ne mogu da izlecim igru.
U pitanju je windows 7.

Nalog/profil koji koristis kad se logujes u windows, jel ima admin privilegije? Ja nisam imao nikakvih problema sa kopiranjem.

ma nije moj comp odmah bi ja znao u cemu je problem,nego izgleda da su ovde ugasene notifikacije administratora,ono kad pita allow acess.
jel zna neko gde se to ukljucuje?

Radi multi sa piratom preko tunngle. Nisam uspeo da pokrenem, zna neko kako>

ovako jedino sto mi se dopada je eto bolja grafika i eto,igra je kraca od prvog dijela,privio dio mi je interesantniji zbog price,okupljaju onu ekipu da mu spase cerku,jure u afriku ili dje vec,bjeze iz diskoteke itd,a ovde samo ima kako bjeze od onih penala i naravno kraj je skroz glup

Napucavanje / gejmplej - repetativno - dotrcis do zaklina, izviris i cekas da Kinez proviri glavu. Kane i ostali frendly AI likovi su neunistivi, što opasno zna da iritira kada ih roštilja pola Kineske armije, a oni od trzanja ne uspevaju ni da uzvrate vatru. Ko Boris u Snatch-u. :D

Priča - plitka.

Cover - los - nemogucnost kretanja levo-desno opasno zna da iritira, jer nekad moras da se odlepis od jedne ivice, da bi napravio jedan korak, kako bi se opet prilepio i izvirio na drugu stranu.

Nakon 2 sata postaje opasno dosadna i predvidiva.

Jedino što ovde vredi su Kane & Lynch :), njihov odnos, dijalozi i komentari.

Steta sto na bolji nacin nije iskoriscen neverovatan potencijal i jedni od najoriginalnijih likova u igrama.

Poslednja izmena:
^ Slažem se sa svime, još bih dodao KATASTROFALAN voice acting, ali opet igra ima ono nešto što te tera da je završiš.

nema nista bez resident evila :p

Po meni cesta promena lokacija i dosta detalja umanjuje taj osecaj repetativnosi, glasovna gluma je dobra jedna od bolje odradjenih stvari u igri....

Jedino mi se ne svidja sto mi je izgledalo kao da sam pobio celu kinesku vojsku i policiju, pitanje je dal je neko ziv ostao, mada ima njih dosta :)

^ Slažem se sa svime, još bih dodao KATASTROFALAN voice acting, ali opet igra ima ono nešto što te tera da je završiš.

Katastrofalan voice actinog?! Daaaaaj! Jel igramo istu igru? Možda nekih sporednih likova, kineskih policajca i ostalih ološa, ali Kane i Lynch i ostali glavni, savršeno.... Jedna od najboljih stavki u igri. Kada ih slušaš, a boga mi i igraš, imaš filmski doživljaj, šteta samo što je i kratka kao film xD

Katastrofalan voice actinog?! Daaaaaj! Jel igramo istu igru? Možda nekih sporednih likova, kineskih policajca i ostalih ološa, ali Kane i Lynch i ostali glavni, savršeno.... Jedna od najboljih stavki u igri. Kada ih slušaš, a boga mi i igraš, imaš filmski doživljaj, šteta samo što je i kratka kao film xD

Ne znam, ja imam osećaj kao da dva lika čitaju tekst Kane-a i Lynch-a ispred TV-a, kao kad gledaš filmove sa nemačkom sinhronizacijom...

^rama
Ako ocekujes glumu u rangu tvog miljenika i avatara, onda da ti i oprostim.:D
Gluma je fenomenalna, ja ne znam na kakvu ste onda vi vestacku glumu navikli i ocekujete je, ako u njihovom govoru ne osecate ludilo koje izbija iz njih? Odlicno odradjeno, svka cast dvojici koja su im pozajmili glasove, jer su se odlicno uneli u ulogu. Inace, nesto sto mi se najvise svidja u igri su in-game filmovi sa fenomenalnim motion capturingom. Ni u jednoj igri nisam video tako realno docarane prolaznike i sav saobracaj koji se odvija na ulicama.

Poslednja izmena:
Totalno s.eban nastavak za koji sam bas mislio da ce ispraviti sve nedostatke iz prvog dela:crash:

Zbog čega, i koje nedostatke prvog dela?

Kako koje, pa ima ih podosta... Los cover sistem koji je i ovde jako los, igra je jos kraca nego prvi deo, svega 3h dugacka, bagova sam u prvom delu vidjao bas dosta, zaglavljivanje protivnika itd... Sto se tice drugog dela ima onu filmsku atmosferu pri napucavanju ali dosadno je u PM, igrao juce prvih pola sata i smoren maximalno... Glumu pohvaljujem, odlicna je, ovo dvoje su ludaci nevidjeni:D

Ima li ko save game predjene igre da mi prosledi... stigao do misije na aerodromu i odjednom mi sinulo da igram preko net-a, skinuo neki lekic za online i puff nema sacuvane pozicije:wall:

Slazem se da nije dostojan naslednik. Mnogo propusta u igri, odusevljenje mi je odmah spalo na pocetku posle par napucavanja gde sam skapirao da treba da izrucis gotovo ceo sarzer u protivnika. To uz cover sistem koji protivniku ne predstavlja problem da te rostilja iako viris 1mm iz covera, cini da igra postaje frustirajuca i posle milion takvih obracuna - monotona. Igra je prosek, nekako mi je prvi deo bio dosta bolji, iako nije pokusavao ovako fazonski (kamera, rezirane scene) da te namami, imao je mnogo vecu igrivost, napucavanje i raznovrsnost.

Pregledao sam temu i niko nije napisao kako moze da se ugasi pixel destortion efekat? Moze li uopste?

Predjoh i ja igru, dobra je. Duzina igre je sasvim ok, posto ima toliko napucavanja i akcije da nema potrebe da bude duza. Meni licno prvi deo je ipak bio bolji.

Nazad
Vrh Dno