Šta je novo?

Kane & Lynch 2: Dog Days

Memory : 1 GB RAM for Windows XP / 2 GB RAM for Windows Vista & 7

Na netu igra relativno bolje radi. I do sada bih i mogao reci da je definitivno potrebno malo vise memorije. Na istim podesavanjima (sve na High, 1920x1200, 2xAA) na netu igra ume da uhvati i po 120-130FPS, ali cim krene malo napucavanje sa par ljudi to ume da padne na 30-40FPS (u najboljem slucaju). Cim se to napucavanje zavrsi, FPS ide nazad na skoro trocifrenu brojku ..

P.S prvo sam probao samo "kampanju", tu unutar onog restorana nisam mogao da sagledam vise od 30tak FPS. Ali napolju FPS vec skace...dok ponovo ne krene obracun :D

P.S II sto se tice kontrole nisana/misa. Sa vecim FPS je malo lakse, ali i dalje mi to nije to. Nekako mi je tesko da iole preciznije naciljam kuda zelim, kao da se nisan vuce, kasni za mojim potezom ili sta god. Kao da igram na konzoli, uopste ne mogu brzo i precizno da naciljam nesto ..

Poslednja izmena:
I kod mene je tako, sem sto meni sa jednom 5750 sve max. 1920x1080 bez AA je FPS 40-50 u restoranu a i sa dve u CF mi je isti ili malo gori FPS...

Igra niej nesto prezahtevna sa 40-50FPS dosta tecno sve ide u obracunu.... Ali isto tako skace FPS i kod mene kad nije obracun.

Hoce li sutra ovo izaci?

prekosutra

evo skida se heheh,mada ce to kod mene trajati nekoliko dana sa ovom smjesnom brzinom interneta (512kbps)

Konacno nesto novo da se igra, skida se ali tek sutra ce biti gotovo:p

Sve je ok, radi.

Instalirati igru preko steambackup fajla a ne preko setup.

Sjajan utisak za sada, sjajan! Sve radi kao podmazano, cut scene su na pocetku ingame, nadam se da su i do kraja igre, sto daje poseban smek... Odo sad ja da se sigram....

E da, preporucujem da koristite <space> kao kover a ne <c> koji je po default-u, mnogo je prakticnije...

Poslednja izmena:
Sve je ok, radi.

Sjajan utisak za sada, sjajan! Sve radi kao podmazano, cut scene su na pocetku ingame, nadam se da su i do kraja igre, sto daje poseban smek... Odo sad ja da se sigram....

E da, preporucujem da koristite <space> kao kover a ne <c> koji je po default-u, mnogo je prakticnije...

Aj bas okaci screenove ako te ne mrzi, vidim da se zale na sliku u igri da je jako cudno i pomalo ruzno jer je namerno tako napravljeno da izgleda kao da je snimano kamerom pa otuda i ta cudna kamera u igri.

meni je bas dobra ona finta sa kockicama :)

Preko 7gb mnogo bre aj nek baci neko utiske prvo pa cu da se bacim na poduhvat.

Igra je do yaya :)

Adrenalin od prvog sekunda. Slika jeste u fazonu kao da neko trci iza njih i snima kamerom.Nekom se mozda nece svideti,ali meni je to mlogo dobar trip.

Sve odsrafljeno na max+VSync,i koliko sam uspeo da vidim FPS ne pada ispod 30...
:cigar::cigar::cigar::banana:

Igra je do yaya :)

Adrenalin od prvog sekunda. Slika jeste u fazonu kao da neko trci iza njih i snima kamerom.Nekom se mozda nece svideti,ali meni je to mlogo dobar trip.

Sve odsrafljeno na max+VSync,i koliko sam uspeo da vidim FPS ne pada ispod 30...
:cigar::cigar::cigar::banana:

haha a kako brate nece moci na max kad imas atijevu 5770 i 4gb rama hyper x haa :DDD

ccc mojderatoru, ne pratis fabulu:)
E smorile me vise ove igre ...kako se bre ovo instalira ?

Skidajte bre ovo instant classic. Samo zbog odredjenih cena sto necete videti skoro u nekoj igri vredi, a da ne govorim o ostalim stvarima.

Ako nekom pada fps usled pucanja a ukljucen mu je vsync , neka ukljuci i triple buffering, to je meni bar resilo problem...60 fps-a const sve na high+8xaa 1080p

Nista lepse od malo stealth-a po kisi...posle mucenja:D

Prilozi

• kl2_2010_08_18_02_06_23_257.jpg
    kl2_2010_08_18_02_06_23_257.jpg
    240.5 KB · Pregleda: 116
E *** nisam pratio, malo sam umoran za veceras pa sam pozurio ..

Ali eto, hvala. Sredio sam stvar :)

-edit-

Evo pokrenuo sam igru na kratko i moram reci da su utisci veoma pozitivni u odnosu na Demo. 1) Bolje mi radi, bar mislim. Sve na "max" 1920x1200, AA i AF su iskljuceni, vsync je ON kao i triple buffering. 2) Mis/nisan mi je sasvim u redu i mogu da ga kontrolisem za razliku od Demo verzije. Takodje su ubacili da moze da se preciznije namesti osetljivost kao i da se iskljuci "shaky camera".

Evo i par screen-ova sa samog pocetka kako kod mene izgleda i radi.

Prilozi

• kl2_2010_08_18_05_09_46.jpg
    kl2_2010_08_18_05_09_46.jpg
    442.7 KB · Pregleda: 90
  • kl2_2010_08_18_05_10_43.jpg
    kl2_2010_08_18_05_10_43.jpg
    237.9 KB · Pregleda: 85
  • kl2_2010_08_18_05_11_06.jpg
    kl2_2010_08_18_05_11_06.jpg
    351.9 KB · Pregleda: 85
  • kl2_2010_08_18_05_11_31.jpg
    kl2_2010_08_18_05_11_31.jpg
    325 KB · Pregleda: 84
  • kl2_2010_08_18_05_12_17.jpg
    kl2_2010_08_18_05_12_17.jpg
    456.6 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Svidja mi se, dobro je napucavanje, a bolje je kad se iskljuci ona kamera i bude normalno i duplo bolje radi tako !

Meni leti kada iskljucim tu kameru na 1920x1080 max. 8xAA, 16xAF ide i na 150FPS u nekim delovima..... A retko pada ispod 60...

Sa ukljucenom shaky kamerom mi radi duplo gore ali ni tako ne pada ispod 30FPS sa 8xAA...

Radi mnogo bolje nego demo.

Ko voli TPS nek skine, definitivno je vredna igranja. i prica ne deluje lose kao i glasovna gluma uradjeno je bas filmski...

Poslednja izmena:
Zna li ko jel ova igra podrzava directx 9 ili 10 ?

Ova igra je ocajna,dopada mi se atmosfera.Ali je sve ostalo uzasno.:S:

Slažem se, na prvu loptu deluje mi kao jeftin port sa konzola.

Jel' zna neko gde se uopste ova igra instalira?Ja sam je instalirao,a nemogu da je nadjem tj.u C:/program files(86), a tamo je nema,gledam u steam folderu ,tamo ima samo slika od igre i nista vise!Ajde ako neko ima slican slucaj neka objasni!

Pa ti si odredio gde ce da se instalira, ako si stavio Program Files bice tu zavisi gde si isao kad ti je ponudilo da izaberes lokaciju na kompu...

Jel' zna neko gde se uopste ova igra instalira?Ja sam je instalirao,a nemogu da je nadjem tj.u C:/program files(86), a tamo je nema,gledam u steam folderu ,tamo ima samo slika od igre i nista vise!Ajde ako neko ima slican slucaj neka objasni!

Citiram korisnika: Kal-El

citaj malo:d

Nazad
Vrh Dno