Ne reaguje na forsiranje preko ATT-a, ni AA ni Flip Queue, ocigledno zbog steam-a.
Demo je bezobrazno kratak, mada mi je bila kul fora sa Lynch-om kada sam ga doveo do ivice smrti ,pa kad je usmerio pogled ka meni i rek'o : ''what the hell are you doin' to me?'', i onda nastavio nesto psihoticno da gundja(to mi se jednom desilo, izgleda random trigger). Takodje je bio zonfa kad sam lika roknuo u jaja i onda se taj deo zamaglio kockicama, kao video cenzura....u stvari, taj deo mi se nije svideo zbog cenzure. FOV izgleda malo vise sheban u igri, previse je lik blizu 'kamere', nadam se da ce se to korigovati drugari sa widescreengaming-a. AI mi je pileci u nekim trenucima, ali ne cesto tj uglavnom je ok...Multi sam probao malo i batalio, jer K&L je po meni iskljucivo SP iskustvo.
Izasao demo na STEAM-u,pa ko voli ...![]()
Pa zar ne vidis da vec diskutujemo o demou?![]()
Overall, though, the 'stunningly detailed levels', 'great shooting' and 'gorgeous audio' are more than enough to make Kane & Lynch 2 a bit special.
Dokle vise da ti pricamo ti fali bar jos giga-dva ram-a.![]()
Dokle vise da ti pricamo ti fali bar jos giga-dva ram-a.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari