Šta je novo?

Kane & Lynch 2: Dog Days

Igra je bas opasna :d neobicna je skroz,slazem se sa nekim komentarom ranije da je malo kamera cudna,ali sve u svemu zadovoljan sam :D

Pravo osvezenje. Konacno neshto sto se bar malo razlikuje od gomile generickih sr@nja....

Dobra pucacina rokanje rokanje i samo rokanje bas dobra igra:banana::banana::banana:

Fino je bilo, otprilike ono sto se i dalo ocekivati od igre - nesto isto, ali opet sasvim drugacije. Mozda sam trebao da odigram na extreme, umesto na hard:)

Prilozi

• kl2_2010_08_18_17_33_55_651.jpg
    kl2_2010_08_18_17_33_55_651.jpg
    180.5 KB · Pregleda: 73
JU,stvarno je kratka,ja se taman uziveo,kad ono.....steta....

Ha,ha koja glupost,samo 3,4 sata igre!Sad mi je zao sto sam i skidao celo noc,zali boze struje!Ne kazem da nije dobra,ali 7 i kusur gb za ovo:zgran: pa to je van svake pameti!Prvi deo mi je bio bolji,ovde posle pola sata mi se pocne mantati u glavi od silnog treskanja one kamere,ali cu je zavrsiti do kraja!

Iskljuci fullscreen effects ako ti smeta kamera, ako na to mislis na ono treskanje, kockice linije itd. JA sam vecinu igre presao sa iskljucenom kamerom i bolje je po meni tako....

I ocekivao sam barem jos toliko da igram sa Kane-om kao sto sam prvi deo sa Lynch-om, kad ono samo jedna poslednja misija s njim, glupost.

Poslednja izmena:
moglo se i ocekivati da ce biti kratka sobzirom da demo od 10min zauzima 1gb. e jel bilo u igrici spominjanja sta u vezi onoga kada je u prvom dijelu Kane pobjegao i ispalio Lincha i ostavio ga u sumi da ga seckaju na kraju igre?

Pa da li je moguce da su toliko najavljivali i hvalili i napravili 4sata gameplay-a(jel to istina) koji onda bedak ljudima koji su dali kes za igricu.

Ma meni je to treskanje i presijavanja i gluposti mnoogo dobar trip. Nekako imam bolji dozivljaj cele priche. :)

Moracu da prekinem malo,***...alkohol zove :d

Dodjoh do onog dela gde me jurtza 'eli'opter po zgradi. Pretpostavljam da nema josh mnogo do kraja...

Iskljuci fullscreen effects ako ti smeta kamera, ako na to mislis na ono treskanje, kockice linije itd. JA sam vecinu igre presao sa iskljucenom kamerom i bolje je po meni tako....

Iskljucio sam je,mada je nekako bolja igra sa njom,daje stvarno neki smek prave akcije,ali dzabe kad mi smeta!Stvarno je dobra igra samo da je malo duza,al' sta je tu je!

Ma ne znam meni ta kamera nije nista posebno i ubija performanse barem kod mene, bez toga mi leti igra, a kvalitet grafike je isti sem sto onako koliko sam primetio je sve sivo i ima onih kruzica, kocckica, linija itd...

Inace single kampanja je bas bas kratka, prica je mogla mnogo bolje da se razvije, ali barem su odradil ikako treba ovo malo sto ima da se igra.

pa igrajte na hard, pa cete imati 8-10 sati ili na extreme gde je 1-2 metka kill. Mada,ova extreme tezina je stvarno ludacka:d, pa je ne bih preporucio svakome, ali hard sigurno. Ove ostale su mi, i don't know, ,imam osecaj kao da prelecem tablu u nekom editoru ili koristim trainer. Ne kontam kakav je izazov u tome, niti mislim da je to prava smernica ka pristupu,analizi i opstem utisku ove ili vecine drugih igara.Sad, to je opet neko moje misljenje i ubedjenje vodjeno iskustvom.

Sto se se tice same igre, stvar je kao i prilikom koitusa - uvek moze duze i bolje. Franchiza dobija sve jaci oblik, hemija izmedju likova je i dalje mnogo jaca od same price, na sta se izgleda namerno fokusira paznja.

Cover sistem je manje krut nego u prethodnom delu ali i te kako ima mesta da se poradi na tome - fale jednostavno dinamicnije animacije zaklona i ''fizike napucavanja'' (ala John Woo particle-a:D). Cesto se lik odlepi od povrsine jer sam okrenuo misa, cesto se ne zalepi na povrsinu na koju hocu, cesto se zaglupi cover. Trebalo bi da lik preskace preko svake povrsine koja je koliko-toliko u ravni, a ne neke moze a neke ne moze.

AI je konzolaski, znaci izvode moon-walking s leva na desno i napred nazad - nema ukoso brate:D. Posto AI reaguje tako da kad ga zakacis sa metkom, on naglo promeni polozaj tela ili mesto gde se nalazi, desavalo se cesto da protivnik cudesno ''klizne'' nekoliko metara u sek. do nekog zaklona. Takodje je animacija kretanja protivnika veoma kruta i izvestacena.

I pored svega vrlo sam pozitivnog misljenja kako je sve ovo upakovano.Kvaliteta i te kako ima, posebno mi se dopada sto su sve cut scene in game, sto daje dodatni smek, kao i naravno komentari glavnih aktera i filmsko-adrenalinski nabijena akcija. Na pr. kod Arkham Asylum-a mi je odsustvo in game cut scena bila jedina zamerka igre. Znate ono, picis kroz igru i odjednom cut scena u 30fps-a 720p rezoluciji i sa manje detalja, ispranim bojama...ono, bas kvari utisak:)

bla bla bla, al je meni dossadnooo. Na godisnjem sam, znate:D

Poslednja izmena:
zar nema neko kome smeta ova cenzura, ima li nacina da se izgasi ?

jedino sto mi smeta je sto je cover sistem malo zeznut,odlepi se od zida retko kad ja to zelim :) igra mi radi extra sve na high ali kad se nadjem napolju gde ima puno ljudi i svega opadne fps

Dobijam restart kad pokrenem igru.. U cemu je fora? OS xp, konfa iz potpisa.

Drajveri za grafičku najverovatnije. Meni igra random puca... catalyst 10.7

Mnogo me mrzi da vraćam drajvere a čuo sam da dosta njih ima problema sa novim drajverima i ne samo u ovoj igri.

Drajveri za grafičku najverovatnije. Meni igra random puca... catalyst 10.7

Meni nije nijednom pukla, Catalyst 10.4.

Uspeo sam da pokrenem ,al prvo sam isao uninstall steam...odlicno radi igra, sve leti , al kad sam ugasio i izasao na desktop opet mi se restartovao komp...guglo sam malo i ljudi pisu da imaju takvih problema i sa demo verzijom... mozda treba posebno lek da se skine , a ne onaj u kompletu sto ide? kako da uninstaliram igru?

Poslednja izmena:
Nemam pojma samo je obrises valjda.... JA sma koristio sve sto ide u paketu nista posebno, jedin osto je meni prvo lek prijavljivao kao virus, pa sam iskljucio antivirus i izlecio. Ali probaj da skines posebno lek ko zna moguce i da je do toga...

Meni sa 10.5 drajverima radi ok. Jednom je samo nesto zabagovala i izbacila me na desktop.

opet taj sugavi ati dokle viseeeeeeee:wall::wall::wall:

Nije samo do ati-ja, čitao na forumima i na nvidiji puca...

Vrh Dno