Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp

Ne znam ja sam se smorio jer je bila na savrsenom položaju sto se tice svetla i redovno sam je zalivao, a takodje je trebala biti isto kao low maintenance.. i opet skoro uginula..pa sam za sad odustao od pravih..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

То мора неко ко се разуме на лицу места да погледа за услове, преко нета је мало незахвално.
Вероватно таквих особа има доста, нарочито лепшег пола па ето и разлога за неку кафицу... хехе....

ja sam pokusavao isto sa par pravih biljaka, imao sam i havajsku palmu i sve se na kraju posusilo. cak mi je i jedan kaktus odapeo nakon cega sam totalno digao ruke od pravog bilja.

Meni su kaktusi dobri, uzmem one male za 200-300 dinara u Finansijskom parku kad se skupe prodavci cveća.

cover slika.jpg

Штос је узети биљке који су добри филтери ваздуха. Изгуглајте и добићете врсте које су добре у томе а онда прочитајте какве услове траже и шта вама највише одговара.

Stolica dotrajala, stiže nova za koji dan by Trust, da kompletira astal :)

6a52fe62e405aba8dc88c66e2b01d2e0.jpg

Poslednja izmena:
Reci mi molim te koje su dimenzije astala i gde si ga nabavio ?
Tražim nešto za svoju sobu a da nije preglomazno i ovako nešto bi odgovaralo. :)

Poslednja izmena:
Imao sam ponudu koja se ne odbija za njega, oko 50e me izašao zbog male štrafte na podlozi koja svakako dođe ispod kućišta... :)

BenQ EW277HDR, pise u opisu konfiguracije.

@poolmaker koja je cena, neće link da mi otvori...?

Aha, ima raznih rešenja, ovi su realno najjači sa wow efektom pa to i naplaćuju papreno, najmanji model od 4 inča je 140$. A dizajna ima najrazličitijih, svi planeti sunčevog sistema plus još drugih.
Kog zanima ima i ovakva levitirajuća lampa (kad nestane napajanja ne pada, prilepi se gore za postolje).
60347084ff3caebdf207e029192bdc5b.jpg

posto sam se totalno navikao na wrist rest na prethodnoj tastaturi, ovde mi je falio... sada je i to reseno :)

-

To COOLER MASTER Wrist Rest S? Kakav je osećaj? Navikao sam svojevremeno na dobar wrist rest na Natural Ergonomic 4000, pa mi pomalo smeta ovaj plastični sad na mehaničkom kinezu. =)

jeste, ali L. Pa, osecaj pod dlanom je odlican :) taman mekan/taman tvrd. jedina zamerka je da bi mogao biti malo "pod uglom", mislim da bi bilo bolje. ali bio je tipa 790 din, tako da ne moze se puno pogresiti sve i da je samo za probu :)

Poslednja izmena:
Dobra cena za L. Vidim da je uglavnom preko 1200. I meni se čini da bi malo nagiba bilo bolje. Vidim ima i neki redragon, kao mem. pena, ali ovaj mi lepši na oko. :)

^isto bi te izaslo ako ne i skuplje.

Materijal, ruke, farba (primer, zavrsna), ne mozes cetkom, mora gravitacioni ako hoces da izgleda lepo...

Nek nadje od nekog sbb ugovor i ima 20% popusta na to.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

^isto bi te izaslo ako ne i skuplje.

Materijal, ruke, farba (primer, zavrsna), ne mozes cetkom, mora gravitacioni ako hoces da izgleda lepo...

Nek nadje od nekog sbb ugovor i ima 20% popusta na to.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Nema šanse. Ja sam Hrastovu ploču (3cm) sa farbanjem odradio za 50€ (120x60). Ove šipke farbanjem bi te koštale oko 3.000,00 dinara. Da ne spominjem koliko bi to bilo kvalitetnije od ovog.

Nazad
Vrh Dno