reveal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2021
- Poena
- 75
Problem sa tim Coursebook-s je sto su one namenjene za rad sa predavacem za najefikasniji ucinak. Kad pogledate dole, vidite da ima Teacher's Pack, Class Audio, Workbook... I sad na primer, znam za Unlimited da nemaju resenja u Coursebooks, koristila sam ih dosta cesto na svim nivoima. Resenja su u Teacher's Book. Drugo postoji sijaset uputstava za Teacher za koriscenje bukvalno svih vezbi. Na primer, u Teacher's book za vezbu 3 u Unit 2 pise da treba ide zagrevanje sa studentima u vidu pitanja sta sve moze da se nadje u kuhinji od namestaja i stvari za kuvanje (ovo je neki banalan primer). Nemojte pogresno da me razumete, ove knjige mogu da posluze kao self-study, ali onda po meni treba naci self-study knjige koje su ciljano za tu vrstu samostalnog ucenja. Licno ne bih preporucila da samostalno radite ove Coursebook-s jer mozete lako naici na nedoumicu, dilemu, nedostatak uputstva, nerazumevanje necega - a to ce vas, bez jasnih instrukcija od predavaca - odvratiti od daljeg rada. Plus, trebaju vam ti audio CD, i Teacher's Book ako zelite resenja, i Workbook za vezbanja, te se ta cena menja drasticno. Imam dva pitanja za vas: koju knjigu koristite na casovima (u ovoj novoj grupi), i da li je na casovima English Only pravilo?