E ovo jos nisam cuoVocko je napisao(la):Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.
Kako ?
Vocko je napisao(la):Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.
Kako ?
Potrebno je samo da procesor ne radi, po mogucnosti i da nema vidljivih fizickih ostecenja.
Sto, jel' oce da ga uvali kao reklamaciju pa da dobije NW ?Vocko je napisao(la):Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.
Kako ?
Potrebno je samo da procesor ne radi, po mogucnosti i da nema vidljivih fizickih ostecenja.
drfedja je napisao(la):Sto, jel' oce da ga uvali kao reklamaciju pa da dobije NW ?
Probaj da ga stavis u rernu pa u zamrzivac, ali u rerni nemoj mnogo dugo da ga przis, jer ce da se istopi![]()
Jes!nIce Cream je napisao(la):Eeeee, pa nije losa ideja... Samo sto bi ja reklamiro palomino za tbred-a...![]()
![]()
drfedja je napisao(la):Sto, jel' oce da ga uvali kao reklamaciju pa da dobije NW ?
Probaj da ga stavis u rernu pa u zamrzivac, ali u rerni nemoj mnogo dugo da ga przis, jer ce da se istopi![]()
Vocko je napisao(la):Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.
S' kim se ti druzis...
Meni ovde nista nije jasno! Ako ti ne treba procesor ja cu da ti ga se otarasim besplatno.Originally posted by dejandj
"Drug" bi hteo da spali prc ili da dobije spaljen jer mu je receno da nema problema da dobije mnogooo bolji (i skuplji), ali nema svrhe, jer njegov ionako savim dobro radi...
Odsrafi ventilator i onda je overclockuj malo.cYb3r_sh je napisao(la):a jel znate kako sprziti gf2mx400
ono iz nevezanog kad smo vec tu
Ja to radim mnogu elegantnije, u mikrovalnu pa na 3 minute. Nema ga koji je preziveo, naravno ako je pod garancijom.Vocko je napisao(la):Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.
Kako ?
Naravno na NIJE pod garancijom, inace bih mu predlozio i ja nesto tako.Athlon je napisao(la):Ja to radim mnogu elegantnije, u mikrovalnu pa na 3 minute. Nema ga koji je preziveo, naravno ako je pod garancijom.![]()
![]()
![]()
Poptuno se slazem.Darko je napisao(la):Ali zasto bacati pare? Moze lepo da ga proda za 130e ili nesto manje, pa kupi nesto drugo...
Mogu da budu upuceni do sutra ako iskrivi jednu nozicuSasa je napisao(la):Bogami, koliko sam ja upucen i cale i keva su upuceni, donekle.
Koliko tacno ne znam, ali duduci nisu.
Te fore sa kablovima tesko da ce ikoga prevariti.
Pade mi na pamet jos fora, izvuces memoriju malo, valjda matori nece otvaraju komp.
Tada ce se upali i jauce/pijuce.
Moze i da presvira CPU overclockom u BIOS-u, taj Willamete sigurno nece da radi preko 110-120MHz i opet ce se upaliti, i samo to, nista preko toga.
Sve u svemu, ne treba unistavati jer stvarno dosta vredi.
Mozda ne svih 130E, ali preko 100 ce dati neko ko ne zna razliku izmedju Willamete-a i Northwood-a sigurno
Pozdrav!
Samo da je ne polomiDarko je napisao(la):Mogu da budu upuceni do sutra ako iskrivi jednu nozicu
Posle je ispravi i proda ko da se nista nije desilo.
Majke ti, nadji neispravan wilamet na 1.7... To je teze nego naci iglu u plastu sena...Misko je napisao(la):A sto ne probas da pozajmis vec riknuli proc od nekog, ne verujem da mu cale i keva znaju ser. brojeve istog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari