Šta je novo?

Kako spaliti procesor ?

a sto lepo samo ne izvadi procesor iz soketa namesti kuler (improvizacija) i cao :)

naravno pod uslovom da cale nije vichan otvaranju kucishta...

Vocko je napisao(la):
Drug bi hteo da spali P4 1.7 Willamette.

Kako ?

Potrebno je samo da procesor ne radi, po mogucnosti i da nema vidljivih fizickih ostecenja.
Jedno pitanje:jel moze taj drug da mi pokusa objasniti zasto i kako mu 1700MHz nije dovoljno!

Darko je napisao(la):
Majke ti, nadji neispravan wilamet na 1.7... To je teze nego naci iglu u plastu sena...;)

Ko je rekao da mora willamette ? Cpu je 478 tako da moze bilo koji p4 sa 478 pinova samo da je neispravan.

Originally posted by Filo
Jedno pitanje:jel moze taj drug da mi pokusa objasniti zasto i kako mu 1700MHz nije dovoljno!

Pitaj Acu zasto FSB drzi na 230MHz...

btw Znas i sam koliko willamette lose radi, ako se i jedan test pogledao.

Re: Re: Re: Kako spaliti procesor ?

Vocko je napisao(la):
Ne treba da se ostvari garancija, cak mislim da je cpu van iste.
Pa to je isto kao da si spalio 100-tinak evrica. Totalna glupost !!! Cek, cek, taj mora da ne zna sta ce sa lovom? Ajd, da je rekao da oce da spali Pentium na 100 Mhz.

Re: Re: Re: Re: Kako spaliti procesor ?

drfedja je napisao(la):
Pa to je isto kao da si spalio 100-tinak evrica. Totalna glupost !!! Cek, cek, taj mora da ne zna sta ce sa lovom? Ajd, da je rekao da oce da spali Pentium na 100 Mhz.

A sto ti brines o tome ?
Njegov je problem sta ce da radi, a i takodje je njegovo odakle mu pare.

Ja verujem da bi on najradije prodao taj procesor, ali je situacija takva kakva je...

Re: Re: Re: Re: Re: Kako spaliti procesor ?

Vocko je napisao(la):
A sto ti brines o tome ?
Njegov je problem sta ce da radi, a i takodje je njegovo odakle mu pare.

Ja verujem da bi on najradije prodao taj procesor, ali je situacija takva kakva je...

Pa ako je covek vec toliko zapeo da ga spali
evo dacu ja jednu ideju>

lepo uzme neki upaljac sa magnetnim bacacem varnice, izvadi isti i fino
polako pecne procesor na par pinova i nema sanse da ostane citav (magnet daje 13kV !!!)

Javite o "uspesima".

Pozdrav,
Nebojsa

Darko je napisao(la):
Ili jednostavno instalira VIRUS na kompjuter; moze stari dobri cernobil, i po moguctvu dodje "poznavalac" i utvrdi da ne valja procesor. Gotov poso. 5 sek.
Ili neka obrise neki sistemski fajl, ili moze da se smisli jos najmanje 100 razloga i resenja boljih od RERNE :D

Ja sam hteo moje da ubedim da mi je hard u kvaru tako sto bi ubacio neki virus koji bi formatirao hard disk i to u trenutku kad sam ja odsutan. Ali ne znam kako, moze li mi neko reci koji virus da koristim i kako da se aktivira u odredjeno vreme (dan).

milosu: neko u sekciji pogramiranje bi morao da zna kako da napravi nesto slicno

SAda mi je pala na pamet ideja da neprimetno unistim svoj Athlon 2000+ T-A, da bi ga zamenio za T-B. Ima neka lepa ideja?

da, unisti ga na malim oglasima, pa doplati za "b"

Ma ja sam iz Nisa i ovde ne mogu da ga prodam vec dve nedelje:-(((

:eek: svaka cast na idejama! ali ideja o tome da za*ebe matorce je jos "bolja"

Pa nek proda procesor, pa pokaze lepo matorcima kako neradi komp! onda pozove neki servis i neka da baji 10Evrica da kaze matorcima da je riko procesor i da treba platiti 160 za novi! ;P

Nazad
Vrh Dno