Problem je nastao prilikom prvog, inicijalnog dodavanja adrese. U listi zemalja je postojala samo Yugoslavija, ili SCG sa sifrom CS, iako je to i u tom trenutku bilo ne validno. Mi smo svi pootvarali wallete sa tom drzavom. Sta se kasnije desilo? Google izbacuje tu CS drzavu sa liste i ubacuje RS tj Republic of Serbia, a nama CS ostaje u adresi.A kako dolazi do tog stanja ? Svi ste imali naloge otkljucane na usa ili.. ?
Treba neko to sve lepo na engleskom da im sroči i pošalje... A moze i ovde, da pastiramo...Problem je nastao prilikom prvog, inicijalnog dodavanja adrese. U listi zemalja je postojala samo Yugoslavija, ili SCG sa sifrom CS, iako je to i u tom trenutku bilo ne validno. Mi smo svi pootvarali wallete sa tom drzavom. Sta se kasnije desilo? Google izbacuje tu CS drzavu sa liste i ubacuje RS tj Republic of Serbia, a nama CS ostaje u adresi.
Dalje ja to vidim ovako. Koju god akciju da pokusamo da uradimo, sistem pokusa da CS drzavu iz naseg accounta binduje za neku od drzava iz liste svih zemalja, i tu fejluje, a mi dobijemo genericku gresku.
Po meni, resenja su:
- da oni azuriraju drzavu na RS - ako je neki bug pitanje je da li i oni to mogu
- da obrisu adresu pa da je mi ponovo dodamo
- da prevezu CS drzavu na RS
Ovo poslednje svima resava problem.
Problem je što to ne prolazi izgleda taj prvi krug podrške gde rade priučeni koji vrte 3 rečenice... Iako kažu da su kao proslediti tehnicarima, ali to nema pojma...Brate...nacrtao sam im..
Jel neko uspeo da resi ovaj problem sa CS na RS ?
Ja pricao, 3 puta. Odgovori su tipa saosecamo se sa vama.Što nisi pričao sa njima? Ja sam dva puta pričao, mada više ovako ispitivao neke stvari i malo vežbao engleski![]()
Ajde da na githubu napravimo projekat "AI Google Support" , koji na sva pitanja odgovara sa Sorry, we work hard, itd.
Kada ih izblamiramo, možda se opamete.
Ajde da na githubu napravimo projekat "AI Google Support" , koji na sva pitanja odgovara sa Sorry, we work hard, itd.
Kada ih izblamiramo, možda se opamete.
Obavezan deo koda mora biti random generator imena onog ko odgovara na email jer do sada su svi skoro isto napisali samo se ime bota menja
Najbolje bi bilo ako bi uspeli da motivišemo neki ozbiljniji sajt tima Ars technica ili sl. da napiše tekst o tehničkoj podršci kompanija koje godišnje zarađuju milijarde.
Tako nešto bi moglo da ih pecne jer im udara na rejting i imidž kompanije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari