dalibor.mc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.07.2015
- Poena
- 170
Prilikom dodavanja kartice na Google Play za kupovinu aplikacija, da li na kartici mora da ima neka određena suma novca ili ne?
Ima li kakvih novosti u vezi ovoga... Meni se ne javljaju a sumnjam i da hoće...Da li neko ima problema sa wallet-om? Već duže vreme ne mogu da dođem do payment methods stavke. Stalno mi izbacuje temporary problem grešku. Užasno me nervira, istekla mi je kreditna kartica, a ne mogu novu da ubacim.
Ni meni se ne javljaju. Počinje da me mnogo nervira ova situacija. Hteo sam da kupim Sygic, ali ništa od toga. Nije mi jasno šta se to desilo.Ima li kakvih novosti u vezi ovoga... Meni se ne javljaju a sumnjam i da hoće...
Pročitaj unazad moj problem, isti taj, pola godine nema rešenja, slao screenshotove, 5x razlicitoj podršci objašnjavao šta je u pitanju, kažu obavestili tehnicare, rade na tome...Da ta greška se pojavljuje.
Jesu li ti odgovorili šta je problem?
Nešto u vezi Srbije sigurno jeste, e sad sta...A kako dolazi do tog stanja ? Svi ste imali naloge otkljucane na usa ili.. ?
Ih bre dark, nauči značenje i upotrebu reči jer/jel jako ružno i nepismeno deluje ovako... Dobrobameran komentar...Aha znaci to moze da bude problem. Ok. Onda mi ostaje da uplatim i vidim hoce li raditi... A jer zna neko za one Google Play vauchere da li rade kod nas ako dobijes kod iz Engleske npr.?
Rekoh ja, i oni tamo imaju svoje botovePoslao sam email povodom mog problema i dobio generički odgovor da obrišem keš i kolačiće :-D. Vidim ja da od toga nema ništa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari