Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Нова ће ти имати исти број. Мења се само сигурносни код.

Meni istice kroz nekoliko meseci, dobro da sam video odgovor. Odlicno onda, nemam razloga za brigu ni ja.

Play store mi je zaključan na usa. Voleo bih da mi tako i ostane. E sad ističe mi kartica za 10-ak dana pa me interesuje da li je dovoljno samo da ubacim novu sa postojećom fake adresom u usa i da li to mora da se odradi preko vpn ili ne. Da nešto ne zabrljam...
Odradi preko Vpn-a za svaki slučaj..

Kada se na telefonu preko tunnelbear prebacim na usa i konektujem na google wallet kaze da nema ta opcija u mojoj zemlji!? Jel to tako, nema pomoci ili sam trebao kes necega da brisem?

Izgleda da se nesto mrdnulo sa ovim CS RS problemom. Danas primetim da imam add payment u Playu na telefonu, al kad kliknem, zvizne Play, pukne.
Odem kroz browser na wallet i da promenim adresu. Na ucitavanju adrese opet "unfortunatly" poruka, al postoji lista da se izabere srbija. Na zalost na Save pukne.
I tako...

I drugar ima taj problem.
Stoji mu CS i nikako ne može da promeni na RS.

Ne javljaju se mesec i po dana pa sam im danas opet poslao email da mi jave kako napreduju sa rešavanjem problema.
Čekam odgovor Bota.... :)

Nema leba... Mozda jedino da opet menjamo ime države...

Ja sam danas kupio neke aplikacije tako sto sam dodao novu karticu na gp. Mislim da to ranije nije moglo...Naravno na google wallet ostaje ne promenjena situacija :smash:

I ja sam uspeo da updatujem karticu danas. samo sam upisao novi exp date i cvv. isto google play na telefonu. wallet i dalje ne radi. sad sam miran do 2017 :)

Meni sad ima opcija na Play store na telefonu da se doda kartica, što ranije nije bilo, ali na klik Play samo pukne i ugasi se... :(

Ali je uspelo u browseru, jeeee bar to da su sredili, polako do 2020 možda i wallet proradi...

Poslednja izmena:
Woohoo! Preko play store - a na telefonu sam uspeo da update-ujem kreditnu. Odmah sam se pocastio Vertumusovim ikonama ;)

Može li neko da promeni državu sa SCG na RS?

Još davnih dana sam uradio google wallet, i kartica je u međuvremenu istekla, sad mi ne da da stavim novu, kao neka greška.
A i za google wallet app kaže nije podržano!
Ostajem na narodnim verzijama i dalje.

Poslednja izmena:
Videću, pročitah par strana unazad i vidim problem postoji već duže vreme. Ništa otvoriću novi nalog , pa kad flesnem rom ulogujem se na taj.
Nego, na koju adresu da radim nalog, US?

Poslednja izmena:
U stvari oba naloga su aktibvna i može da se kupuje, jedino ne znam da li treba da se stavi neka US adresa?

Opet ja, kupio sam Novu preko novog naloga, ali mi fora sa tunel bearom ne radi, preko kompa se ulogujem, i kaže no devices.

Ima više app za 1$.

Meni sad ima opcija na Play store na telefonu da se doda kartica, što ranije nije bilo, ali na klik Play samo pukne i ugasi se... :(

Ali je uspelo u browseru, jeeee bar to da su sredili, polako do 2020 možda i wallet proradi...

Isto stanje i kod mene, na telefonu se ruši PS ali sa kompa iz pretraživača radi.

Prošla je kupovina Powerampa za 0.99, završeno preko kompa i Tunnelbeara.

Dobro ovo je napredak u odnosu na to kako je bilo.
Skeptičan sam u vezi tvog predviđanja za 2020tu i wallet :)

Juce sam dobio intesinu karticu, i danas sam kupio nova launcher prime za 0.99$, ali sa kartice mi je skinuto 1.89$, zna li neko zasto?

intesa.jpg

Da li treba da menja (i da li moze) valuta na PS u eure kako bi se izbegle konverzacije ili da sve ostaje kako jeste?

Izvinjavam se ako su pitanja malo glupa, ali do sada nisam imao nikakve kartice niti placao preko neta pa bolje da pitam :)

Ta donja stavka je zbog Google-ove verifikacije kartice - to je uradjeno cim si dodao karticu, to ce da ti vrate. Tako da je sve OK.

Kupujem preko pc/opera browser/tunelbear i kasnije samo skinem sa ps na mob, ima li potrebe da se stopira ps na mobu, clear data, i sl?

Nazad
Vrh Dno