De, da ti iskopam post na kome se lepo vidi da je verifikacija u toku...a na dugme treba da se klikne da bi krenula verifikacija![]()
Ja i ne poričem da sam stisnuo dugme za verifikaciju, samo kazem da sam pre toga probao sve druge metode i da nisu prošle
Stari nalog bi bio tu, ali ne bih mogao da kupujem aplikacije (sve do sada) koje sam pre tog problema normalno mogao...
A znaš kako nervira kada nešto neće da radi, a ima para na kartici i aplikacija u my wishlist-u na PS-u![]()
Aj jedno pitanje, da li moze sa jedne kartice da se pazari na dva naloga? Hoću ženi da pazarim jednu pak...
Izvadi novu karticu ***Ne bih bas toliko da se upustam u rizikcekacu 2god do nove kartice
![]()
Jel postoji opcija da se vidi online stanje na Visa Internet kartici Komercijalne banke? Ili bilo kako da se proveri?
Nije to još završeno izgleda...
Tacno tako. Konacno...Jeste. To je gotovo to + mozda books, magazines, music i movies. Mnoge drzave nemaju prisput mnogim aplikacijama, zato se i ne vidi nista, ali to je do programera koji stavljaju ili worldwide ili samo da je namenjeno odredjenim drzavama.
Saglasan sam. Samo sto sad nije u pitanju sistem vec iskljucivo developeri.Pa problem o jeste sto se zadnjih 25g zadovoljavamo mrvicama,daj sta das pa super. Pa nije to bas dobro razmisljanje
Javi ako ti omogući, i ja bih je kupioEvo ja ne mogu da kupim, niti da vidim besplatnu verziju ove aplikacije...poslao sam mail developeru, pa cemo videti kakav je ishod
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dq.fotometroNa
Da, zbog kupovine aplikacija i stavljanja zemlje na US su mi obrisali nalog jer je kao sumnjiva aktivnost identifikovana...
Kao da smo neki teroristi, a mi samo hoćemo da im damo pare
Sad je najbolja opcija srpski market, a po potrebi se uključi TB da vidiš kako neke aplikacije stoje na USA verziji playstore-a ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari