Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ne bih bas toliko da se upustam u rizik :) cekacu 2god do nove kartice :)

De, da ti iskopam post na kome se lepo vidi da je verifikacija u toku...a na dugme treba da se klikne da bi krenula verifikacija ;)

Pa da, samo što sam to probao na kraju kada nijedna druga metoda nije htela da radi ;)

TB je bacao na tursku verziju ps-a (imalo je par ljudi ovde sa istim problemom), preko desktopa isto nije htelo da prođe, još par stvari i kada nijedna nije prošla probao sam to ...

Ma zezancija bila oko ovoga, a sada sve radi kako treba !

Poslednja izmena:
Poenta je da nije trebalo da stiskas to dugme ni pod razno :D A niko ti nece obrisati nalog ukoliko koristis bilo koji VPN za kupovinu aplikacija u bilo kojoj kombinaciji sa adresom..nemojte siriti dezinformacije..da nisi dirao to dugme imao bi i dalje taj nalog i mogao bi da vratis srpsku adresu

Ja i ne poričem da sam stisnuo dugme za verifikaciju, samo kazem da sam pre toga probao sve druge metode i da nisu prošle ;)
Stari nalog bi bio tu, ali ne bih mogao da kupujem aplikacije (sve do sada) koje sam pre tog problema normalno mogao...

A znaš kako nervira kada nešto neće da radi, a ima para na kartici i aplikacija u my wishlist-u na PS-u :D

Aj jedno pitanje, da li moze sa jedne kartice da se pazari na dva naloga? Hoću ženi da pazarim jednu pak...

Ja i ne poričem da sam stisnuo dugme za verifikaciju, samo kazem da sam pre toga probao sve druge metode i da nisu prošle ;)
Stari nalog bi bio tu, ali ne bih mogao da kupujem aplikacije (sve do sada) koje sam pre tog problema normalno mogao...

A znaš kako nervira kada nešto neće da radi, a ima para na kartici i aplikacija u my wishlist-u na PS-u :D

Nervcik :D

Aj jedno pitanje, da li moze sa jedne kartice da se pazari na dva naloga? Hoću ženi da pazarim jednu pak...

Moze, ali moze i da se desi poruka o rizicnoj kupovini zbog koriscenja iste kartice na dva razlicita naloga...

Jel postoji opcija da se vidi online stanje na Visa Internet kartici Komercijalne banke? Ili bilo kako da se proveri?

Ne znam kako vi ali nisu nam pustili ni 1% aplikacija koje se placaju. Nema nista skoro sto mene interesuje. Ne mozes kupiti ni BBS. Bas razocarenje.

Jel postoji opcija da se vidi online stanje na Visa Internet kartici Komercijalne banke? Ili bilo kako da se proveri?

Ako koristiš njihov ebanking imaš u padajućem meniju sve kartice koje koristiš i tu možeš da vidiš strane internet kartice. Takođe možeš da sa glavnog računa prebacuješ pare na nju i obrnuto.

Ja kupio Nexus Media Importer. Ionako ga koristim već dugo, rekoh da platim :)

Nije to još završeno izgleda...

Jeste. To je gotovo to + mozda books, magazines, music i movies. Mnoge drzave nemaju prisput mnogim aplikacijama, zato se i ne vidi nista, ali to je do programera koji stavljaju ili worldwide ili samo da je namenjeno odredjenim drzavama.

Nekad može da se nađe aplikacija koje nema kada se u browseru potrazi Google play link, pa onda otvori i instalira normalno.

Možete da pišete devu čiju aplikaciju hoćete da kupite da nije dostupna za našu državu i da mu tražite da je omogući...u 99% slučajeva će omogućiti jer im treba svaki $

Kad nema sanse da se kupi, a ti izguglas naziv aplikacije + apk i skines je. Ne propagiram pirateriju, ali ako developer ne zeli da ti omoguci kupovinu, zasto bi se ti dovijao kako da je kupis? Ne zelis moje pare - nema problema.

Pa problem o jeste sto se zadnjih 25g zadovoljavamo mrvicama,daj sta das pa super. Pa nije to bas dobro razmisljanje
Saglasan sam. Samo sto sad nije u pitanju sistem vec iskljucivo developeri.
Ipak smo medju poslednjima usli na GP, ne znam zasto bi ijedan dev bio nepodozriv prema nama. "Hej, ovi su tek sad usli na GP, verovatno su zaostali, sirotinja ili kvarni." Sasvim logicno.

Zato pisite developerima, sirite normalnu sliku o nama kad vec drzava nije bila u stanju.

Ja imam pristup za Google Music i Google Books. Imam placenu mesecnu unlimited subskripciju za Google Music, super funkcionise.

Vazi, dok sam imao US store skinuo sam besplatnu verziju te aplikacije i za sada je tacna...poklapa mi se sa svetlomerom koji je na fotoaparatu :)

Da, zbog kupovine aplikacija i stavljanja zemlje na US su mi obrisali nalog jer je kao sumnjiva aktivnost identifikovana...
Kao da smo neki teroristi, a mi samo hoćemo da im damo pare :D

Sad je najbolja opcija srpski market, a po potrebi se uključi TB da vidiš kako neke aplikacije stoje na USA verziji playstore-a ...

Au a ja peko Tunnel Bera sa dva naloga kupovao i to ono za sumu od 40$ sa oba kada se sabere au majko moja ali sada mi sve radi suer tako da :d

Ради ли вама куповина? Хтео да купим worms 3 да испробам како све то функционише али ми уопште не даје да изаберем начин плаћања.

Pa nema sta da se bira. Preko kompa se registruj na google wallet i dodaj karticu. Onda na playu kupis aplikaciju.

Није хтео, али после не знам ког пута успело је. Из неког разлога ни преко компа није хтео да региструје картицу. Сада је ОК, играју се црвићи.

Dobija li neko ovu grešku?
cce641e7663b3a6c50afd074b106389e.jpg

Vrh Dno