Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ide li za dolarske cene kod Inteze ona dupla konverzija eur-rsd-dolar?

Ja kol'ko znam, VISA EU naplaćuje samo u evrima. Trebalo bi da ide samo konverzija dolar-evro, kada se plaća u dolarima a na računu imate samo evre. Kakve to dinare svi spominju?!

Takve dinare da smo nekad koristili vpn i na koju se zemlju nakacis,ta je valuta. Dolari,euri,jeni.

Pokusao sam da kupim nesto preko browsera na kompu ali mi ne da, dok na mobu sve radi, sivo mi je dugme buy, da li je neko probao kupovinu preko kompa sad kad su otkljucali?

Ja sam kupio preko kompa i radi.

Ja kol'ko znam, VISA EU naplaćuje samo u evrima. Trebalo bi da ide samo konverzija dolar-evro, kada se plaća u dolarima a na računu imate samo evre. Kakve to dinare svi spominju?!
Ако имаш Visa internet картицу (барем код Комерцијалне банке) она је динарска. Када купујеш у страној валути не иде директна трансакција у ту валуту него прво евро (или долар, заборавио сам тачно).

Poslednja izmena:
U Intezi Visa internet kartica je vezana za devizni racun i osnovna valuta je evro.

Значи мора и девизни рачун и минимум 18 година. У Комерцијалној само лична карта (пуних 16 година и ништа више), ако је то неком битно.

Poslednja izmena:
Kada kliknem da kupim nesto... izbaci mi click next da bi izabrao payment options i pojavi se beli kvadrat ..tu stoji moj mail i nista vise..blank..jel treba pre toga nesto u podesavanjima namestiti..ili..?

Kada kliknem da kupim nesto... izbaci mi click next da bi izabrao payment options i pojavi se beli kvadrat ..tu stoji moj mail i nista vise..blank..jel treba pre toga nesto u podesavanjima namestiti..ili..?
E koliko se sećam i mene je to nešto davno smaralo, idi sa kompa na Google Wallet i dodaj u payment methods karticu koju imaš i kupićeš posle sa telefona bez problema.

Malopre sam uzeo nova launcher pro, preko intezine visa electron, dinarski racun. Medjutim morao sam da idem na sajt google wallet-a da bi tamo dodao karticu, direct preko google play-a nisam mogao da dodam karticu, predpostavljam da treba google wallet app koji iz nekog razloga nije dostupan za nas.
Kad se kartica doda, sve radi normalno. Buduci da nisam ranije uzimao apps, predpostavljam da imaju neke akcije ili rasprodaje?

Da li za visa internet karticu mora da se ima nesto na racunu da se rezervise kao za paypal?
Prilikom dodavanja kartice na wallet-u na racunaru izbaci mi: Дошло је до проблема при одобравању картице. Контактирајте банку ако се проблем и даље буде јављао.
A sve sam ispravno popunio...

Da li za visa internet karticu mora da se ima nesto na racunu da se rezervise kao za paypal?
Prilikom dodavanja kartice na wallet-u na racunaru izbaci mi: Дошло је до проблема при одобравању картице. Контактирајте банку ако се проблем и даље буде јављао.
A sve sam ispravno popunio...

Meni je sad sve proslo bez problema, imao sam pare na kartici, ali mi nije rekao da ce ista skinuti, sigurno mora da ti napomene da skida. Imao sam neki error, jer mi je jedna stavka, mislim da je zemlja bila srbija I crna gora umesto srbija.

Ако имаш Visa internet картицу (барем код Комерцијалне банке) она је динарска. Када купујеш у страној валути не иде директна трансакција у ту валуту него прво евро (или долар, заборавио сам тачно).
Znam, Komercijalna je tu truba. Koristim Intezinu Internet karticu.

U Intezi Visa internet kartica je vezana za devizni racun i osnovna valuta je evro.
Upravo.

Mogu mislim i dolari, a osim internet kartice može i visa electron ...
E, tu je valjda fora. VISA za celu evropu sve obračunava preko evra, u kojoj god valuti da plaćate, pa onda ide ovako:

Plaćaš u dolarima i imaš dolare na računu, ali VISA ti ipak prebacuje dolare u evre, zadužuje u evrima, pa opet konverzija jer ti imaš dolare... :S: Mogao bi neko ovo da proveri/potvrdi, al' kol'ko se sećam tako su mi objasnili.

A je l' zna neko zašto se u našem GP još uvek ne vidi aplikacija Google Wallet? Zar to nije malo glupo? :trust:

Video sam da je neka app sto hocu da uzmem skuplja za nas nego na primer za amere, ja sam mislio da su cene na play-u iste za sve ili nisu?

Ja iz principa nisam hteo da se zezam sa raznoraznim stvarima da bih kupio, ne rutujem telefon, ne zanima me rpevise da cackam.. :D

Sad vec mogu, ima par aplikacija koje bi mi dobrodosle. Sve su za edukaciju, i vrlo korisne.

A pazi, da se ne lažemo, imala je i do sad, osim par nesrećnika sa zaključanim nalozima kupovina je uz štap kanap metodu radila... Ja imam 40ak kupljenih app, sad je samo manje cimanje... :)

Znam, kupovao sam i ja do sada dosta stvari, ali su mi jednom ugasili google nalog baš zbog toga (pisao sam u temi)...
Sada je već druga pesma i nema cimanja, mada dobro dođe TunnelBear da se vidi kako stoje neke aplikacije na USA marketu :)

Када су ти блокирали налог због овога, јеси уопште имао приступ мејлу и контактима или је комплетно блокиран? Ја сам две године на америчком налогу, откако не раде оне DNS форе, теоријски бих и остао тако и даље али ме фрка да ме кад тад не блокирају. Исто тако, страх ме и да ме сад не блокирају ако бих пробао да се вратим на српски Play.
Било би ми жао мејла јер имам нормалан, типа име и презиме без тачака и бројева, а био би ми ужас да останем без контаката и неких битних мејлова.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno