- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Hvala [emoji2] [emoji2]Ja vertumusu platio u australijskim dolarima pa ti vidi![]()
Hvala [emoji2] [emoji2]Ja vertumusu platio u australijskim dolarima pa ti vidi![]()
Gde je sada Alfa, kad ne treba uvek je tu :d
Pa niste se valjda kačili na Kuvajt? :d Kakvi bre dinari kada plaćaš sa deviznog računa u devizama?!Takve dinare da smo nekad koristili vpn i na koju se zemlju nakacis,ta je valuta. Dolari,euri,jeni.
Ако имаш Visa internet картицу (барем код Комерцијалне банке) она је динарска. Када купујеш у страној валути не иде директна трансакција у ту валуту него прво евро (или долар, заборавио сам тачно).Ja kol'ko znam, VISA EU naplaćuje samo u evrima. Trebalo bi da ide samo konverzija dolar-evro, kada se plaća u dolarima a na računu imate samo evre. Kakve to dinare svi spominju?!
Mogu mislim i dolari, a osim internet kartice može i visa electron ...U Intezi Visa internet kartica je vezana za devizni racun i osnovna valuta je evro.
E koliko se sećam i mene je to nešto davno smaralo, idi sa kompa na Google Wallet i dodaj u payment methods karticu koju imaš i kupićeš posle sa telefona bez problema.Kada kliknem da kupim nesto... izbaci mi click next da bi izabrao payment options i pojavi se beli kvadrat ..tu stoji moj mail i nista vise..blank..jel treba pre toga nesto u podesavanjima namestiti..ili..?
Da li za visa internet karticu mora da se ima nesto na racunu da se rezervise kao za paypal?
Prilikom dodavanja kartice na wallet-u na racunaru izbaci mi: Дошло је до проблема при одобравању картице. Контактирајте банку ако се проблем и даље буде јављао.
A sve sam ispravno popunio...
Znam, Komercijalna je tu truba. Koristim Intezinu Internet karticu.Ако имаш Visa internet картицу (барем код Комерцијалне банке) она је динарска. Када купујеш у страној валути не иде директна трансакција у ту валуту него прво евро (или долар, заборавио сам тачно).
Upravo.U Intezi Visa internet kartica je vezana za devizni racun i osnovna valuta je evro.
E, tu je valjda fora. VISA za celu evropu sve obračunava preko evra, u kojoj god valuti da plaćate, pa onda ide ovako:Mogu mislim i dolari, a osim internet kartice može i visa electron ...
Da li za visa internet karticu mora da se ima nesto na racunu da se rezervise kao za paypal?
A pazi, da se ne lažemo, imala je i do sad, osim par nesrećnika sa zaključanim nalozima kupovina je uz štap kanap metodu radila... Ja imam 40ak kupljenih app, sad je samo manje cimanje...Sad je konačno ta aplikacija dobila novi smisao![]()
A pazi, da se ne lažemo, imala je i do sad, osim par nesrećnika sa zaključanim nalozima kupovina je uz štap kanap metodu radila... Ja imam 40ak kupljenih app, sad je samo manje cimanje...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari