Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Meni ne dozvoljava da kupim, kao aplikacija nije kompatibilna ni sa jednim uređajem koji posedujem. A čak ni običan kalendar nije kompatibilan :)

Ovo ce da krene 31. javlja mi se :d

Bitno da mogu da prelistam sta sve ima, a da ne ukljucujem hideman i sl zezancije, a bas ako ne moze da se kupuje preko naseg onda se iscimam i nakupujem sta sam dodao na listu.
Covece kakva smo mi crna rupa, neverovatno. Ono sto su ostali imali od samog pocetka, mi molimo i radujemo se kao mala deca za novu godinu.

Bitno da mogu da prelistam sta sve ima, a da ne ukljucujem hideman i sl zezancije, a bas ako ne moze da se kupuje preko naseg onda se iscimam i nakupujem sta sam dodao na listu.
Covece kakva smo mi crna rupa, neverovatno. Ono sto su ostali imali od samog pocetka, mi molimo i radujemo se kao mala deca za novu godinu.
[emoji22] [emoji22] [emoji22]

Bilo je, pojavili smo se pre mesec dana ponovo na tom spisku..

Било како било ово је први видљиви напредак :)

Širi se spisak polako.. Sad već ovaj top paid izgleda dosta sličan USA marketu.

Poslednja izmena:
Još uvek ne može

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414693550718.png
    uploadfromtaptalk1414693550718.png
    415 KB · Pregleda: 292
I u my apps sad vidim kupljene aplikacije. Čini mi se da nije bilo tako pre neki dan.

Vidi ga ovaj kako nas... ☺
Pojavile su se i neke bitne aplikacije, poweramp unlocker, večito sam mučio muku da omogućim narodnu verziju. Vidi se i titanium key, tasker...

3 app ja imam kupljene koje vrijede i vise nego sto kostaju. Titanium Backup, Nova Launcher i Tasker. Po meni 3 najkorisnije aplikacije svih vremena. I to sam ih bas juce kupio. :)

Poslednja izmena:
Meni od sinoć proradi kupovina, a nije htela već mesecima ni preko TunelBear. Samo što su sve cene u dolarima!?!

Ispravka - ne radi ni meni. :S: Nisam ni probao da kupim, samo su se pojavile cene, ali isto prijavljuje da ne može da pronađe stavku. Interesantno je i to da za Srbiju još uvek nije dostupna Google Wallet aplikacija.

Inače, koristim Intezinu VISA Internet karticu.

Da moze i ovde.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415136649829.jpg
    uploadfromtaptalk1415136649829.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 346
Da. Mada da sačekamo bar 3 dana pre locka[emoji1]

Svima je u dolarima, a kad dođe do plaćanja tad su valute veselo šarene

Radi najnormalnije kupovina ali iz nekog razloga prikazuje cenu u svedskim krunama. Odradio jedan purchase sa nasom karticom i odma refund, sve proslo ok.

Kupio Hitmana i naplaćeno u dolarima.

Zar krajnja suma ne zavisi odakle je developer? Sećam se da sam plaćao i u Hong Kong I New Zealand dolarima.

Ja vertumusu platio u australijskim dolarima pa ti vidi :)

Vrh Dno