Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Usrao si negde motku... Ostaje ti samo da praviš novi nalog.

Pa da sam cackao nesto pa i ajde....
Nema nista od toga, ovaj gmail ne dam pa makar mijenjao platformu.

Edit:

Kad si se vec javio, ajd mi posalji ono tvoje upustvo za kupovinu da nesto vidim.

Poslednja izmena:
Hehe na tapatalku sam. Uradi advanced search mojih postova na ovoj temi i naći ćeš to. Možeš i advanced search Pablo-ovih postova, on je obradio moj na noob friendly.

Ili čekaj da dodjem kući :)

Ma nije frka ionako sam izgubio volju i nadu da cu ga vratiti na staro.

ima u prvom postu pablovo uputstvo

Jos jednom cu da pretresem citavu temu samo da se dohvatim pc-a, ovako sa ttalka je mucenje.
Sumnjam na Android Device Manager i lociranje telefona, da je to u kombinaciji sa mojom adresom dovelo do zakljucavanja ps-a. Citao sam sinoc nesto na tu temu. Ja naime, na Nexusu par dana ili cak i duze posle kupovine nisam se ni sjetio da to ugasim i izgleda da je tu greska.

Na note 2 to nisam imao upaljeno nikad.

Meni je to uvek upaljeno, nema s tim veze. Valjda. A što ti je problem da napraviš novi nalog, samo za kupovinu aplikacija?

upravo sam najnormalnije kupio xcam settings bez ikakvih proksija i vpn-ova

Danas cu ionako da root-ujem tel i dizem sistem iz pocetka pa cu da pokusam ponovo da sredim nalog. Kad obrisem sadasnju karticu, da li mogu istu tu da dodam ponovo na wallet ili mora druga? Radicu po Pablo-ovom i Dilketovom uputstvu koje pronadjoh u temi.

Mislio sam da obrisem sve iz wallet-a preko vpn-a, ponovo dodam karticu i pokusam da otvorim ps preko vpn-a sa kompa. Tek onda da upalim tel i setujem ga.

Madafaka gugl. Radi g**** za sada.

Obrisao sve iz wallet-a preko vpn-a pa dodao istu karticu sa US adresom kao i billing adresu US.

Logovao se na pc-u preko hidemyass, skinuo firefox, otvorio playstore, krenuo da kupim icon pack pa login, sve proslo kako treba. Jedno pola sata tako po store-u setkao pa ugasio.

Na telefonu je bio airplane mode svo vrijeme. Prije deaktivacije odradio clear cache/data za ps i play services i deaktivirao airplane mod i evo ga ps otkljucan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421162289663.png
    uploadfromtaptalk1421162289663.png
    476.1 KB · Pregleda: 199
a cekaj, kapiram da ako su srbiju podrzali mora bre i da su vas takodje

Nisu, ima ona lista zemalja i tu nema CG. Ja svakako ni ne bih da mi ps bude lokalizovan zbog izbora app. Sad kad sam otkljucao store pojavilo mi se 7 obavestenja za update....

Madafaka gugl. Radi g**** za sada.

Obrisao sve iz wallet-a preko vpn-a pa dodao istu karticu sa US adresom kao i billing adresu US.

Logovao se na pc-u preko hidemyass, skinuo firefox, otvorio playstore, krenuo da kupim icon pack pa login, sve proslo kako treba. Jedno pola sata tako po store-u setkao pa ugasio.

Na telefonu je bio airplane mode svo vrijeme. Prije deaktivacije odradio clear cache/data za ps i play services i deaktivirao airplane mod i evo ga ps otkljucan.

Eto :) Drago mi je da si uspeo.

Uf, istice mi kartica krajem meseca. Dilema, ostati na US Play Store-u (rizikovati da mi u nekom trenutku ugase lep mail tipa ime i prezime, kontakte i 100ak $ aplikacija) ili preci na srpski (nema svih aplikacija, akcija plus rizik da ga opet vrate na free only)?

Kako free only kad se može kupovati i na našem play storu?

Napisao sam ...rizik da OPET VRATE na free only (kao sto su vec jednom uradili).

kako bre da vrate kd imas normalnu legalnu karticu, racun i sve. Zasto bi ti ubili nalog?

Uf, istice mi kartica krajem meseca. Dilema, ostati na US Play Store-u (rizikovati da mi u nekom trenutku ugase lep mail tipa ime i prezime, kontakte i 100ak $ aplikacija) ili preci na srpski (nema svih aplikacija, akcija plus rizik da ga opet vrate na free only)?

Samo pod vpn-om dodaj novu karticu i ne bi trebalo da se ista promijeni.

Kako da dodam banka intesa internet ali preko mobilnog,ne mogu nikako

*edit* Samo sam je ubacio na wallet i radi

Poslednja izmena:
Hteo bih da kupim neke aplikacije (Greenify, Titanium...), pa mw zanima kako sada stoje stvari? Da li da pravim na na su zemlju nalog ili...
Sta mi je bolje?

Povoljnije su aplikacije za USA nego kod nas. Čini mi se da je i veći izbor.

Jel moze onda neko da me upiti na link kako da otvorim americki gp?

Imam Visa Internet karticu Banca Intesa.

Pogledaj prvu stranu ove teme. Tamo ima uputstvo.

Ja bih preporučio srpski playstore. Sve je legalno, čisto, bez komplikacija. Nešto jeste malo jeftinije kod nas, nešto kod amerikanaca, ali nema veze. Sve je to par dolara gore-dole. Uglavnom niko ne kupuje stotine ili hiljade aplikacija, pa da ostvari neku značajnu uštedu.

Dok sam ranije pratio temu pricalo se kako dosta aplikacija se ne prodaje u nasoj zemlji ili se prodaju samo u americi. I ja sam ne tako retko vidjao "Not available in your country"...

Kako sada stoje stvari?

Sada su dosta aplikacija dozvolili kod nas,dobar je izbor,ali postoji jos njih koje fale,ali dobro je i ovo sto su na dali

Vrh Dno