Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Nije dugo slika bila prisutna. A i pitanje je koliko njih je obratilo pažnju. Mislim da nema razloga za brigu.

Ako ti je ukljucena opcija da dobijas SMS od inteze kod svake elektronske transakcije sa te kartice, onda samo odreaguj ako primis sms za neku kupovinu za koju si siguran da nije tvoja.

Ja sliku nisam video, ali se ne bih kockao. Vlasnik kako voli :)

Hvala vam svima puno.
Javljam sta uradim, dal cu uspeti da kupim sta sam naumio...

Поготово што онај троцифрени код и није потребан да би се скинуле паре

Нешто сам плаћао на нету, не сећам се где и није било места где са се укуца тај код већ само број картице

Kod se mora kucati svuda, takva su pravila za Visu jer transakcija nece biti odobrena od strane sistema

Нисам при компу. Кад заседнем пробаћу да нађем пост где сам баш са чуђењем о тој куповини писао.

Pogledaj, svakako je to cudno jer nije predvidjeno tako...ima na njihovom sajtu opisan mehanizam transakcije i bez tog CW2 koda transakcija se odbija

Jel pokušavao neko da kupi neku film ili seriju sa Playa (znam, znam, dobar vic, ali ipak)? Meni je Play zaključan na USA i do sada sam bez problema kupovao aplikacije, časopise, pa i onaj 30 dana Play Music, ali neće da mi prihvati kartice iz Walleta za filmove. Kupovina aplikacija i dalje radi.

Drugari koliko ce mi trebati eura bruto za kupovinu aplikacije od 5.49$?
Kolike su provizije, konverzije?

Poz

Uplati 10 evra, pa vidi koliko će da preskoči. Nije neka cifra, ne moraš u cent da uplatiš. Višak neka čuči do naredne kupovine :)

Ja imam problem sa kupovinom na google playu. Sta god pokusam da kupim izbaci mi gresku BM-PPH-01. Ne moze ni preko kompjutera ni preko mobilnog. Zanimljivo je da in-app kupovine mogu da vrsim bez problema.

Ni ja to ne mogu da rešim, probao dve kartice.

Pa izgleda da ljudi ne citaju sta se pise na prethodnim stranicama... Ne moraju da se vracaju, moze bar search da se odradi.

Ja pričam o zvaničnoj varijanti, bez vpn-a i sličnih fora.

Ono što je skoro počelo da radi kod nas, pa se sad javlja ovaj problem.

Te raznorazne varijante nisu rešenje za ovo, nego neki skroz drugi pristup koji ne želi svako da izabere iz raznoraznih razloga.

Probao si preko PC-a da stavis u walletu republika srbija?

I kod mene je sve sigurno lepo podeseno. Ne znam da li da probam istu karticu preko drugog naloga, da li ce to ista da znaci

Hm, ne znam na koja tri misliš. Na kompu sam u walletu podesio adresu kako treba, Republic of Serbia itd, to je sada jedina adresa i kartica.

Ako ima jos nesto, možda je to problem.

Do skoro je ovo radilo na našem store-u.

Ja sam uspeo da popravim, vec 10 dana se mucim i nikako i sad postavim pitanje i odmah uspem. Problem mi je bio sto sam imao vise adresa u wallet i ona sa kartice nije bila podrazumevana.

Provalio sam, trebalo je i u settings u okviru walleta, ne samo u adresama.

Hvala puno ljudi.

Kako me nervira ovo sto mi se zakljucao ps nemate pojma...Sad nemam ideju kako uopste da ga vratim na USA store. Ebeni google

Ja ne razumem sta si ti uradio? Kako ti se vratio sam od sebe?

Vrh Dno