Sad ne znam da li ce ti to pomoci posto sam ja zivim u USA, ali sam koristio play store gift card i kad sam bio poslovno u Dublin-u i dalje sam imao americki playstore i pisalo mi je koliki mi je balans na play store account i secam se da sam kupio dve aplikacije i jedan film i bez problema je proslo. Nisam ubacivao nikakav proxy or vpn dok sam bio u dublin-u cak nisam ni koristio T-Mobile USA Sim card za vreme mog boravka tamo i naravno nikad nisam ubacio u play store podatke sa moje kartice, ali jesam redeem gift card dok sam bio u USA i play store mi nije menjao region ma gde god sam bio, secam se na starom nexus 4 telefonu gde nikad nisam nikad imao ni gift card niti sam ikada na tom nalogu kupovao neku aplikaciju i stalno mi play store menjao region na lokaciju gde sam bio.Da li je neko koristio gift kartice ovde? Na americkom sam playstoru i vidim ima preko qvouchera da se kupi card. Nazalost iselili banka intesu ovde nemogu vise da skoknem da uplatim par ******* za neki app pa razmisljam o alternativi. Ima neko iskustva s ovim - kontam da ide preko walleta pa da mi ne budu trazili neku zeznutu verifikaciju - ostaje mi se na americkom playstoru.![]()
Koja je to djilkoseva metoda (daj neki copy paste,pogledah zadnjih par strana i ne vidim(? Ja sam uzeo intezinu net kartu pa sad nisam pametan da li da je vezujem na usa store ili da se prebacujem na nas?!Tako bi trebalo da bude. Sve sto si platio ti ostaje. Neznam ja lično koristim USA nalog na vise uredjaja I skoro sve aplikacije kupljene na njima svima. Cak sam juce uz intezinu karticu dodao I onu iz komercijalne banke - Djilkoseva metoda rules!![]()
Pogledaj da li slučajno nisi pomešao Stanje i Raspoloziva sredstva.Meni nije ok... Imam para na kartici, a vraća istu grešku. A kupovao sam ranije aplikacije
Menjaj banku..tj. izvadi novu karticu u drugoj banci. Meni radi Intesina Visa intrnet..
Hajde baci link ka tom tvom tutorijalu, ne bilo ti zapovijeđeno.Već nekoliko mesecia već godinu, dve, tri sa našim karticama možeš da kupuješ preko mog tutoriala na USA Play store-u.
Kao da si od juče na forumu. Baš je bila udarna vest po IT sajtovima, čak i na nekim stranim. Čudno da nisi video ni u temi o aplikacijama, ma svuda se negde provuklo kupovina aplikacija.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3911242Hajde baci link ka tom tvom tutorijalu, ne bilo ti zapovijeđeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari