Ja bi voleo da nisam u pravu ali i mali sestrin mi je tako nešto rekao kada sam pitao da li možemo da uzmemo izloženi telefon da ne bi čekao da mu stigne drugi. Stvarno bi voleo da uspeš a da sam pogrešio. U principu je rekao nešto kao aktiviran je i to je to. Pazi, dosta su promenili u skorije vreme. Nema više ona opcija bez krađe npr. Morao sam za USA karticu da cimam burazera za inicijalnu kupovinu, da pravim PP da sklonim burazerovu karticu...I ja bih rekao da nema veze zato sam i napisao "ako je informacija 100% tačna" . Probao sam to naravno, probao i sa britanskim nalogom ništa ne daje rezultat. Jedino što mi je logično je da je prošlo više od 60 dana od kupovine uređaja(to ne znam ni kako da proverim) pa zato nema opcije...
Nosili smo u ProMobi i iStyle do sada i nije traženo ništa. Mislim da im je to generički mail u skladu sa onim što piše na Apple, da je moguće da ti traže dokaz o kupovini. Mislim da sam u ovoj temi čitao da su nekome u Macoli tražili.Samo da pitam, neko je ovde pomenuo pa ne znam da li je sala ili ozbiljno. Da li u istyle, pro mobi ili macolu kada nosimo da reklamiramo sa apple care telefon moramo za njega da imamo fiskalni ili je kao i pre?
Nose omladinci ovih dana dva telefona pa ćemo da proverimo opet.