Moguće je u Apple radnji i to na 2 godine. A ovako online dok ne aktiviras telefon ne može.Da li je moguće na osnovu serijskog broja kupiti apple care + bez otvaranja kutije uređaja?
Na primjer u njemackoj
Update 1:Curice, dječaci, studenti, đaci, milicajci...
Možda sam našao malu kapiju sa UK Apple nalogom za iPhone (Windows 11, Edge browser, nisam koristio VPN)
Ideš na check coverage sajt. Upišes serial number, I kad traži uloguješ se na UK nalog.
Izabereš AC+, ubaciš UK adresu i broj kartice (Raiffeisen-Visa) i to je bilo to.
Na telefonu piše: Finish AppleCare Plan Setup (to nećes moći uraditi).
Videćemo kako će ići obnova. Skinuće sa kartice ili sa balasa.
Hello, Thank you for choosing to protect your iPhone with AppleCare+. We’re letting you know your AppleCare+ cover ended on 12 November 2025. We hope you choose AppleCare+ again for your next device.
Update 1:Curice, dječaci, studenti, đaci, milicajci...
Možda sam našao malu kapiju sa UK Apple nalogom za iPhone (Windows 11, Edge browser, nisam koristio VPN)
Ideš na check coverage sajt. Upišes serial number, I kad traži uloguješ se na UK nalog.
Izabereš AC+, ubaciš UK adresu i broj kartice (Raiffeisen-Visa) i to je bilo to.
Na telefonu piše: Finish AppleCare Plan Setup (to nećes moći uraditi).
Videćemo kako će ići obnova. Skinuće sa kartice ili sa balasa.
Hello, Thank you for choosing to protect your iPhone with AppleCare+. We’re letting you know your AppleCare+ cover ended on 12 November 2025. We hope you choose AppleCare+ again for your next device.
kako si uopšte uspeo da ubaciš gift card na srpski nalog kada ne postoje vauceri za Srbiju? ili gresim?Pozz ljudi, pitanje jedno kratko. Kupio sam Apple care + preko naloga koji sam napravio kao da sam u italiji i preko italijanske kartice od drugara. Nakon kupovine vratio sam se na moj srpski nalog i pokazuje lepo da mi je apple care + aktivan na telefonu. To je sve ok, ono sto me sad muci je kupio sam gift card i ubacio sredstva na moj srspki nalog i tu sad imam novac. Da li ce za neki dan kad mi istekne prvi mesec on da mi odatle skine novac (srpski apple ID, srpski region) ili sam morao da na onaj italijanski apple ID ubacim taj gift card???
da li si onda usao u app store i uneo kod sa gift carda, tj. redeemovao gift card?fak 🙁 znaci *****o sam, kupio preko amazona, i poslao na mejl na kome mi je srpski apple id
Za Italiju kupuješ Apple Gift Card ITALIA denominovane u evrima.pa ja kidam ovo, sad sam kupio i poslao na taj italijanski nalog, ali mi kaze da je US only...jeeeeej, bacio sam jos 2000
Malo sam zabagovao sa kupovinom.gift card, nisam dugo izvodio ove vratolomije a i istekla mi je stara kartica. Sve znam do momenta kad sam ukucao novu karticu ali mi se ne podudara "billing" adresa (jer je usa nalog). Kako bese ovo zaobici? Ili moze link ka nekoj temi gde ima ovo objasnjeno...
Isto sam sve uradio, medjutim kada udjem u Apple Support i idem na Finish Setup, izbaci mi prazan Subscriptions prozor.Update 1:
Uspeo sam I da uradim registraciju (Finish AppleCare Plan Setup).
Pokreneš App Store app na telefonu, gore desno pritisneš sličicu (avatar) pa na dnu stranice izloguješ se sa srpskog naloga (uloguješ se na UK nalog). Glavni Apple ID ne diraš.
U Support app-u izabereš svoj telefon i pritisneš na Finish AppleCare Plan Setup/Finish Setup I to je to. Od sada se "vidi" telefon na UK nalogu koji dopunjavaš iTunes karticama...
Fora je da AC+ kupovinu odradiš na web stranici (Windows 11, Edge browser, Raiffeisen VISA kartica) a ne na telefonu ili na mac, jer tamo ne prolazi naša kartica.
Update 1:
Uspeo sam I da uradim registraciju (Finish AppleCare Plan Setup).
Pokreneš App Store app na telefonu, gore desno pritisneš sličicu (avatar) pa na dnu stranice izloguješ se sa srpskog naloga (uloguješ se na UK nalog). Glavni Apple ID ne diraš.
U Support app-u izabereš svoj telefon i pritisneš na Finish AppleCare Plan Setup/Finish Setup I to je to. Od sada se "vidi" telefon na UK nalogu koji dopunjavaš iTunes karticama...
Fora je da kupovinu odradiš na web stranici (Windows 11, Edge browser, Raiffeisen VISA kartica) a ne na telefonu ili na mac, jer tamo ne prolazi naša kartica.
Nisam skroz, samo na Apple Store sam prijavljen sa UK apple nalogom gde sam platio apple care preko svoje kartice.Da li si na uređaju gde ti iskoči prazan subacriptions popup ulogovan na američki nalog (ili nalog zemlje gde ima AC+, a za koji želiš da vežeš kupovinu)? Kad kažem ulogovan, mislim skroz, na nivou celog telefona izlogovan iz srpskog i ulogovan na taj nalog?
Evo upravo sam se ulogovao na novi appleID gde sam platio apple care+ za svoj telefon. Ušao na finish setup, i još uvek stoji prazno. Ne znam šta bi još mogao da probam.Moraš skroz da se uloguješ (na nivou celog telefona). U suprotnom u 99% slučajeva ne radi. Kažem 99% jer sam ja mislim pre uspevao kupovinu AC+ sa weba da povežem samo preko AppStore log in, ali su se stvari promenile uvođenjem AppleOne i dosta zaobilaznih metoda više ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari