| Hello, |
| Thank you for choosing to protect your iPhone with AppleCare+. We’re letting you know your AppleCare+ cover ended on 12 November 2025. We hope you choose AppleCare+ again for your next device. |
ovo se i meni desilo.Iskoriscen realni us broj koji imam radi preko wifi callinga u srbiji cim sam dodao unicredit mastercard isto me je docekaloDanas sam "uspeo" da napravim US PP, ali mi ne da da dodam karticu. (Odmah traži US dokumente).
Onda sam probao da uzmem StatesCard ali više ni to ne može... (već više od mesec dana pise: maintenance)
AppleCare One nudi samo ako si kupio "nešto" novo...Jel iko ovde uspeo da uplati AppleCare One na telefon kom je istekla normalna AC garancija. Na primer 14 Pro ili nešto te starosti? Posto tamo piše da može ako je telefon star do 4 godine, naravno ako nije izlupan i slično. Ja sam usao na U.S nalog, sa kog sam inače uspešno aktivirao AC+ na drugim telefonima novim, ali ovde mi samo piše coverage expired bez opcije da ponudi AC One. Jel zna neko nešto o tome? Hvala
Ovde piše drugačije…Zato i pitam…AppleCare One nudi samo ako si kupio "nešto" novo...
https://support.apple.com/en-us/104941?choose-your-country-or-region=united-states
https://support.apple.com/en-us/122224
"When you purchase a new product from Apple, you can start an AppleCare One plan. If you don't buy AppleCare One when you purchase your new device, you have 60 days after purchase to start an AppleCare One plan using your iPhone, iPad, Mac, or Apple Vision Pro."
Možda je tako bilo (pogledaj datum): July 23, 2025Ovde piše drugačije…Zato i pitam…
![]()
Apple introduces AppleCare One, streamlining coverage into a single plan
Apple today unveiled AppleCare One, a new way for customers to cover multiple Apple products with one simple plan.www.apple.com
Add Already-Owned Eligible Devices
With AppleCare One, customers can now add products they already own that are up to four years old1 if they are in good condition.3This provides customers with more opportunities to protect their devices, even beyond the current 60-day window to purchase AppleCare+.
Listao sam malo strane forume, i skapirao ovo sto si napisao.Niko još nije napisao ni u ovoj ni u temi za ovu pretplatu da li posle povlače sredstva sa naloga koji je dopunjen gift karticom.
Ono što je tebi bitno da znaš je da svi uređaji, bar za sad, koje si povezao na ovu pretplau, moraju da budu na istom Apple nalogu i sa koga ne smeš da se izloguješ.
Baci pogled ovde
Ja sam uzeo za Nemačkim Apple ID-om i karticom Nemacke banke (znam provereno da i Wise kartica prolazi)Jel neko pokušavao preko Nemačke da uzme sa novim apple ID?
Proveri za koje tržište su tvoji uređaji namenjeni. Evropa/SAD ili neko azijsko.Ovako, uspeo sam da uplatim care + one, radi ona fora sa us paypal, gde se napravi nalog pomocu sms virtual, verifikuje se, dodao sam nase banca intesa virtuelni karticu, kupio care+ one, ali imam problem sa dodavanjem uredjaja. Da li neko zna zbog cega vidim ovu poruku “Device purchased outside of eligible region”, telefon i air sam kupio kod nas na oglasima i uvezao ih preko svog acc
16 pro max je za nase trziste, kupljen u mts-uProveri za koje tržište su tvoji uređaji namenjeni. Evropa/SAD ili neko azijsko.
Da se jos neko ne bi zeznuo, kontaktirao sam apple support putem chat-a, rekli su mi da mogu da dodam samo uredjaje koji su kupljeni u US:16 pro max je za nase trziste, kupljen u mts-u
I moj 17 pro max je iz US, sa njim sam napravio care one, ali telefon iz mts-a ne mogu da dodam, a zbog njega sam i pravio sve ovo 🙂Ja sam moj 16 pro dodao bez problema u Apple Care One iako je kupljen u Yettel-u, ali je uredjaj preko kog sam dobio mogucnost za Apple Care bio kupljen u US
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari