Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
screen1wk.jpg

2iqbgb8.jpg
j90sas.jpg

Ovo moj trenutni.
Sta da kazem,ja obozavam Sense ;) dobri su Aosp romovi al nekako mi Sense lezi :d

* Minimalistic Text
* Snowstorm
* Simi Folders
* DVR
* Custom Icone (sa neta)
* Custom Sense Rosie NavBar (licno pravljen ;) )

Hocu i ja novi Sense :(

evo Borise, skupljaj polako pare :)

[youtube]aN_ch48mGac?hd=1[/youtube]

evo Borise, skupljaj polako pare :)

[youtube]aN_ch48mGac?hd=1[/youtube]

Super, ali su trebali da porade na bateriji, a ne da dodaju jos jedno jezgro i ekran vece rezolucije. Pogledas jedan film (btw ko uopste gleda filmove na telefonima) i kreces u potragu za punjacem. To znaci da mozes samo kuci ili eventualno u kolima da ga koristis osim ako ne zelis da ostanes nedostupan u sred dana.

Super, ali su trebali da porade na bateriji, a ne da dodaju jos jedno jezgro i ekran vece rezolucije. Pogledas jedan film (btw ko uopste gleda filmove na telefonima) i kreces u potragu za punjacem. To znaci da mozes samo kuci ili eventualno u kolima da ga koristis osim ako ne zelis da ostanes nedostupan u sred dana.

*off topic* pa ja gledam filmove i serije ;) Posto kad putujem kuci ili gde god (jace od 20tak min) taman da se pogleda nove ep BBT,FG ,etc,etc :)

Koliko pratim DHD na XDA, za sada mozemo dobiti Weather, SMS, Lockscreen i CRT animation od Sense 3.0

Nadam se da su stavili neku dobru kameru, s'obzirom da ga reklamiraju kao multimedia powerhouse.

jel zna neko mozda kako da podesim minimalistic text pa da izgleda kao na slici desno?

simply_suave_by_djcarpenter-d3d9lgf.png

kada idem na custom prvo ne znam kako da stavim ove uspavne linije kao razmak, onda ne znam cak ni onaj sat da namestim da budu 2 tacke izmedju nego su spojene cifre a do baterije jos nisam ni dosao.

i ako neko ko koristi missed it widget moze da mi kaze kako da podesim da bude ovako poredjano horizontalno jedno pored drugog?
JqYvNtbnMl50g6Ss4kmhwOed0.jpg

jel zna neko mozda kako da podesim minimalistic text pa da izgleda kao na slici desno?

Stavis 4x1 Widget,ostavis "Show bg" ukljucen, ides na Custom layout,izbrises sve blokove,i stavis jedan blok (po zelji) pa stavis jedan "static text" blok (i kao njegov text kucas " | " ,i tako ponovis koliko puta mozes i zelis ) i to je cela prica.

i ako neko ko koristi missed it widget moze da mi kaze kako da podesim da bude ovako poredjano horizontalno jedno pored drugog?

Ako koristiš onaj sa zelenom ikonicom, ideš u output format-customize i izbrišeš [nl].

E sad, mene zanima kako da podesim da mi "Missed It" pokazuje broj nepročitanih mejlova sa Hotmail-a? Podesio sam pod applications da bude hotmaili sredio sve što treba pod customize ali neće da mi ih prikaže..

Borise,jel sad malo bolje? :p

Prilozi

• snap20110518_171400.jpg
    snap20110518_171400.jpg
    202 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Dobar ti taj iPhone, jel ima dve sim kartice? :D :p Salim se, nego koja ti je fora sa tom skroz desnom ikonicom, ugasi ekran sta?

moguce. lock screen

btw iphone nema takav notification bar :)

Jel to zameni hardversko dugme, ili se samo ekran ugasi a i dalje mogu da pritisnem nesto? :)

Dobar ti taj iPhone, jel ima dve sim kartice? :D :p Salim se, nego koja ti je fora sa tom skroz desnom ikonicom, ugasi ekran sta?

Aplikacija Screen Off and Lock... mnogo zgodnije nego uvek da pritiskam power dugme ;-)

E sad, mene zanima kako da podesim da mi "Missed It" pokazuje broj nepročitanih mejlova sa Hotmail-a? Podesio sam pod applications da bude hotmaili sredio sve što treba pod customize ali neće da mi ih prikaže..

Aj da ponovim pitanje, i da pitam još nešto. Jel postoji neki widget za notification kao MissedIt koji radi sa Hotmail i Gtalk?

@ stoske

Koja je to tastatura?

Cool..

^Hvala, ali uradio sam to sam kad sam seo za komp :p

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno