Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borise ubacis LauncherPro i Home Switcher, zamenis Sense launcher i u dock LP ubacis te ikonice koje koristis (taman te 4 i u sredini za app drawer)

Ne dirajte mi Sense :p Navikao sam se na silent on pickup i flip to silent.. a ne bih da jurim neka trecerazredna resenja za to. Jeste gadan ovaj 'skin' Sense-ov ali je i zvanican, znate da volim zvanicno :d

da, silent on pickup je jedino sto mi nedostaje u AOSP

Silent on pickup radi i ako stavis launcher pro jer ti je i dalje sense rom, samo ces dobiti drugi launcher, te stvari koje si pomenuo gubis ako fleshnes neki non sense rom a vec dobro znamo da ti neces da rootujes telefon jer je to no no :D

Silent on pickup radi i ako stavis launcher pro jer ti je i dalje sense rom, samo ces dobiti drugi launcher, te stvari koje si pomenuo gubis ako fleshnes neki non sense rom a vec dobro znamo da ti neces da rootujes telefon jer je to no no :D

Bre ne znam jos ni razliku izmedju roma i launchera-a, to su mi sve psovke :d :) I ovo malo photoshopa i desktop visualizera oduzima podosta vremena :)

Stavi onda slobodno Launcher Pro i kad prvi put pritisnes home taster pitace te koji launcher hoces da koristis i kliknes na default tick box i to je to, posle samo postavi ikonice i widgete kao sto su bili pre instalacije LP. Ako ti se ne svidja uvek mozes da vratis nazad.

ali ne odmah na home taster, nego u manage applications, pa launcherpro i clear defaults (pa onda na home)

Neka, zadrzao bi se na ovoj kolicini 'modovanja' za sad :) Vidim kuda vodi to, svakodnevno cackanje i stavljanje novih verzija launchera :)

Poslednja izmena:
ne :) to namestis jednom i stoji dokle god ne zelis da promenis :) a mozes da promenis kada god ti to pozelis :)

Kao sto se vi drzite jednog te istog? ;) Svaka 3 dana promenite sve iz korena :D :)

Pa da, instaliranje aplikacija na android platformi je siguran put do pakla :D . Ipak se HTC pomucio i instalirao za nas sve sto ce nam ikad trebati.
Maxi radi jos 20 min, kupi 2,3 pivca ,opusti se i instaliraj Launcher Pro :D

Haha, na poslu sam :) Zar se nije pomucio? Super je Sense :) Gledam kod drugara na Xperia mini, onaj SE launcher je katastrofa.. ovako cu se zadrzati na menjanju wall-a s vremena na vreme i eventualno ovako neke moje ikonice.. :)

Poslednja izmena:
@DuleC Posto privodim fax kraju, samo mpp :D A njega sam upisao u stock kalendar koji mi je za slikanje, dok za vecinu stvari koristim calengo :wave:

Sviđa mi se kako izgleda taj widget sa zadacima, koji je?

ajd da bude i koja slika :)

jytfh

dajte te neke minimalistic text icon-e. :D

I kako da promenim izgled ikona u Zeam Launcheru? :)

Borise +1 za BobClock. :)

Meni se taj widgetLocker strasno baguje na divljojvatri. :(

I meni na Magicu, telefon neće da se otključa, ekran bude mrtav pa moram da čupam bateriju. Kad sam već tu, koja aplikacija/widget osim SiMi clocka podržava najviše lokacija? Probao sam nekoliko, niko ni da čuje za Šid, eventualno Sremska Mitrovica postoji, ali to je 40ak km udaljeno.

Poslednja izmena:
Pitanje

Posto vidim da na veliko koristite UOT Kitchen, recite mi, posto sam tek od juce u tim vodama, koliko je tesko promeniti boju sata u nott baru? Napravio sam nott slican telep-ovom, a stock mi je beo sa crnim satom koji se sad ne vidi... Nasao sam neko uputstvo na x-da forumu, od pre ~2god, a posto se nikada nisam igrao sa android sdk i java sdk, ne znam sta da mislim o njemu :D :test:

Poslednja izmena:
Purple :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1305323955824.jpg
    uploadfromtaptalk1305323955824.jpg
    272 KB · Pregleda: 107
Link ? Nije ovo nikakva tema... ovo sam se ja malo igrao...

VexMunja, idi malo kod stiliste.. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno