Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ovde totalno ne zanimljiv jer mi je skoro sve defaultno :D

Al si izreklamirao sve aplikacije koje imas.. xD

Pa da se vidi da skoro nista nije budzeno :)

kEgDk.png
9H79p.png

Sent from my Chinese iPhone.

^ovo nije zdravo da tako drzis...pritisak,aritmije,ishemija miokarda... dobro je samo za seksualni zivot tvoje zene ili za tvoju desanku ;D

@DaPimp Koja je prognoza u pitanju, fw ili bw ili nesto trece? I naravno koji skin?

Jel hoce neko da mi objasni zasto je minimal style toliko cenjen u ovoj temi?? Sve se šminka da to bude neki fancy minimal desktop... ili je "klasicni tip" desktopa smor??? Uzeleo sam se da malo vise vidjam neke "normalne" mobilne desktopove...

@Vex ne znam za ostale ali ja volEm minimal. a pored 7 ili vise ekrana zasto jedan ne namestiti totalno minimal. Ali dobro svako ima svoje misljenje.
@zeko fw, colour brust style.

^^^ Ma ok je,samo pitam... ali mi to nema neku logiku...skockas taj ekran da ti bude lepo jednu sekundu kad otkljucas fon...a vec sledece sekunde si na drugom desktopu gde se nalazi nesto korisno .

Preterivanje je bez ijedne aplikacije, slazem se, zato ja drzim funkcionalni minimal :)

device12.png

Poslednja izmena:
Da, ovaj Sense je baš funkcionalan bez docka. :)

Main:
H8rFA.png

Notification i Lock:
CSVs3.png
8Hiy5.png

Dva levo:
3Q4w9.png
6qmNC.png

Dva desno:
V5Q4j.png
I2ZnK.png

Poslednja izmena:
^uuu nice...svidjaju mi se ikonice :)
a i wallpaper je.odlican...

Dule koji je rss widget i calendar?

AnyRSS (nije free, nema je na marketu) i Pure Grid Calendar.

sta znam, ja koliko god namestao i cackao, launcheri, ikonice, teme, programcici... stalno mi nesto nedostaje, nekako mi je nokia e71 i simbian koji sam imao pre ovog desire/androida bolja, ili ne bas bolja ali jednostavno sve radi onako kako sam hteo...
ok, sada je veci ekran, sarenije je i sve to, ali...
...ili sam to samo ja :)

To si samo ti :D

Opet sam se danas zaludeo :D

optimus-5.png

Odlicno ukomponovano, samo mi bode oci ovaj zeleni "pokazivac" baterije .... mislim da ti je to visak u ovom odlicnom screenu :)

@DaPimp Hvala na pohvali, znaci kad dolazi gurua ;) Odoh na uot da obojim bateriju - samo da vidim da li u crno ili plavo :)

@kUdtiHaEX Sms Unread Count sa prilozenim ikonicama :wave:

Prilozi

• round.zip
    6.3 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Ne znam posto ADWNotifier nisam probao :) Ali ne pravi nikakve probleme i update-uje promene trenutno, dok sam recimo kod Mised It primetio malo kasnjenje...

snap20110528_041212.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno