Šta je novo?

Kako izgleda vaš gaming setup?

...ali si ipak uspeo da bupnes neistinu i svoju viziju svega....sreca ima ovde na forumu dosta ljudi koji se igraju na vise sistema i znaju da ta "kultura i stabilnost sistema" koju pominjes nema mnogo veze sa onim sto se zaista vidi u praksi kao i elementarnoj primeni konzole za igranje igara,mrezno igranje kao i lakoci koriscenja iste.
U redu je imati svoj stav,samo ne vidim odakle potreba za tolikom exploatacijom istog posto ja ne vidim da te neko ubedjuje da su PC i XBOX kulturniji sistemi a ti si ipak uspeo da ih malo pljucnes.:)

Nisi pratio temu, nego si samo dosao da me zgazis. jos i neku neistinu samo tebi vidljivu spominjes. Ja sam pricao sa driverom, pa je covek uleteo, a sada i ti. i gomila trzanja stvari iz konteksta. Ako stvarno mislis da sam ovde dosao da pricam o igrackim platformama, varas se, jer je ova tema inicijalno moja ideja, a stavove o igranju na raznim platformama sam valjda dovoljno puta napisao za ove tri godine.

Najveci je problem sto na forumu ima valjatora 360-ke koji odmah skacu za oci cim neko pomene koliki je hardverski krs 360-ka jer im to kvari biznis i tera potencijalne musterije. Sa druge strane, driver posle servisira sve te zavaljane konzole i odlicno zna sta je 360 i koliko je "pouzdan", kao uostalom i svako ko ima 360-ku.

Kakvee zaboga ima veze koji je sistem bolji? Postoji samo sistem koji meni vise odgovara i moje subjektivno misljenje da je on bolji a ubedjivanje ostalih da je on bolji je stvar sujete i kompleksa. Najbolje je imati obe konzole, multiplatform na 'boxu, exkluzive za PS3 i mirna Backa.

Aj ovako...
Čovek ima igre koje želi, platio/dobio ih je pošteno i kraj priče....
Niti je Driver tu da ceni njegov ukus, niti su Xbotovi tu da ga pljuju na šta troši pare....
Neko troši na alkohol, na kurve i ostalo ( i on će samo da dobije LK :d ) a neko na DL verbatime...
Iz mog iskustva....
Ja imam oko 15 originala za PS3 ~ 750 Eur.... od toga je deset bar 5 puta promenjeno....
Tako da za 750 Eur sam odigrao otprilike 65 igara... oko 13 Eur po igri....
Mislim da to nije loše jer za svojih 15 originala mogu da uzmem bar 10 do 15 Eur po igri.....
Sve zajedno, ako prodam, potrošeno je oko 500 Eur....
Ako saberete koliko se potroši za DL diskove + internet, videćete da ni Xbox nije daleko, zar ne?
O kvalitetu igara, popravko konzola, multiplayer-u i ostalim stvarima ne govorim....

Pilac je potpuno u pravu... i takodje za LK :d:smoke:

Poslednja izmena:
Hteo sam da kazem da je suludo trositi pare na tolike igre, ali i ja imam poprilicnu kolekciju orginala, tako da nemam prava da ga zezam.
Sigurno da u svacijoj kolekciji ima igara za koje drugi smatraju da su bacene pare.

Aj ovako...
Čovek ima igre koje želi, platio/dobio ih je pošteno i kraj priče....
Niti je Driver tu da ceni njegov ukus, niti su Xbotovi tu da ga pljuju na šta troši pare....
Neko troši na alkohol, na kurve i ostalo ( i on će samo da dobije LK :d ) a neko na DL verbatime...
Iz mog iskustva....
Ja imam oko 15 originala za PS3 ~ 750 Eur.... od toga je deset bar 5 puta promenjeno....
Tako da za 750 Eur sam odigrao otprilike 65 igara... oko 13 Eur po igri....
Mislim da to nije loše jer za svojih 15 originala mogu da uzmem bar 10 do 15 Eur po igri.....
Sve zajedno, ako prodam, potrošeno je oko 500 Eur....
Ako saberete koliko se potroši za DL diskove + internet, videćete da ni Xbox nije daleko, zar ne?
O kvalitetu igara, popravko konzola, multiplayer-u i ostalim stvarima ne govorim....

Ja uopshte nisam tu da sudim ili shta vec, ja samo izrazavam chudjenje za takav potpuno nelogichni postupak. Ne moze niko da mi kaze da su mu sve te igre bolje od MGS4 ili Uncharted. Znam ljude koji idu u Budvu na more i tamo potroshe kesha koliko bi dali za najskuplje i najbolje letovanje, i ovo je potpuno ista stvar :)

Ne samo da bi na Xboxu to sve odigrao za "dzabe", vec bi tamo igrao i igre koje ne moze ni da igra na PS3, ma mogao je da kupi i Wii/PSP/DS :), pa je ovakav potez josh "suludiji", a ja nigde ne vidim ne dobar, nego bilo kakav razlog zashto uraditi tako :) Nije dovoljan razlog "moze mi se", jer onda nisi bolji od ovog shto ide u Budvu, a to govori loshe o tebi, a ne o onome ko ti skrece paznju na neshto :)

Poslednja izmena:
Pa nije SONY napravio PS3 da bi na njemu igrali samo MGS4, uncharted i GT. Da jesu ispali bi teški ******* (a kupci konzola još veći). Što onda izdaju ostale igre? Što uopšte dozvoljavaju da se prave multiplatform naslovi?

Neko je kupio konzolu da igra igre, ne da bi dokazao da je u pravu što je kupio PS3.

Pre ću razumeti Nikolu koji je odigrao >50 igara na koznoli nego nekog ko samo ekskluzive čeka.
Po tvojoj logici, drajvere, dati 700€ (koliko je nikola dao) za konzolu da bi na njoj odigrao šaku igara je pametnije od da odigra nekoliko desetina igara? Ipak, on sad ima 15 godina, imao je 13 kada je konzolu "dobio". Ti svom sinu braniš da igra sve što mu padne šaka i striktno ekskluzive koje ti odobriš sme da potera?

Zastranio si hardcore. Generišeš bullshit samo da bi ga generisao. Ono kao, vezu s realnošću si izgubio pre 5k postova. :D

Ništa driver pogrešno nije rekao. Štaviše, iznosi suštinu koje mnogi nisu svesni. Postavlja se pitanje samo je li mesto toj priči u ovoj temi ili ne.

Poslednja izmena:
(premesti višak na drugo mesto, slobodno)

Da li pričamo o istom drajveru?

S jedne strane on smatra i javno iznosi da je xbox krš, a sam poseduje 2 komada. Dalje, smatra da je kupovina xboxa pogrešna, ali je u isto vreme propagira jer kupovina xboxa na ovim prostorima znači da će mu kupac doći na gajbu na zahvat xclampfix i ostaviti 50€ da otplati grobno mesto gde već. Čovek javno vređa ljude što kupuju igre. Nisu svi cigani da moraju da igraju pirate po svaku cenu. Šta ima loše u tome što je Nikola naređao 60 igara u kolekciji? Ima li nečeg pogrešnog u tome? To što su mnogi navikli da kupuju polovno po e-buvljacima ne znači da su ostali budale. I šta ako je on sve te igre dobio na poklon? Treba da ih javno spali jer nisu ekskluzive? Zamisli da neko kupi original igru za xbox? odma u ludaru?

Glupost.

Driver je samo rekao da pre nego što staviš parfem na sebe, moraš da se istuširaš. Ako možeš da shvatiš :).

Što se ostalog tiče, pretero si ga i koliko su onakvi driverovi postovi nepotrebni u ovoj temi, toliko te kao moderator ovog foruma molim da svoj animozitet prema njemu rešiš na pm, putem telefona ili kako već hoćeš, a ne na ovom mestu i ne u ostalim temama po forumu.

Poslednja izmena:
Cvejicu, ja josh mislio ti kapirash sushtinu :)

1. Nikada nisam pravio problem da se ima X360, ili bilo shta drugo, problem je u tome shto treba kapirati gde je njemu mesto, isto vazi i za bilo koje drugo parche robe koju kupish u zivotu. Ja sam X360 kupio iz istog razloga shto sam i pisao ovaj post, hteo sam da probam igre koje mi ne vrede originala, i da igram RB/GH. Prvih mesec dana sam besomuchno skidao i probao sve redom, a onda sam igrao samo RB/GH. Sada vishe ne igram ni to, jedan X360 mi skuplja prashinu, a drugi sam prodao. Ovaj cu ostaviti samo zato da bi probao Forzu 3 i josh po neku igru, a na PS3 cu da kupim skoro svaku SCE ekskluzivu koja se pojavi do kraja njegovog veka, jer to je ono shto je najbolje, a X360 je i dalje loshiji u svakom aspektu, i meni je to jasno, za razliku od onih koji imaju samo X360 jer nece da placaju originale uopshte, a prichaju kako PS3 nema igre.

2. Kako ja to govorim svuda da je X360 krsh a ovamo propagiram da se kupuje xbox ? Ajde odluchi se shta od toga stvarno radim. Nemash pojma koliko sam puta ljude odvratio od kupovine xboxa iako bih zaradio tako shto cu im prodati ili uraditi flash ili xclamp, jer recimo taj chovek nije bio za xbox, slabo se igrao i bolje mu je bilo da kupi PS3. X360 cu uvek preporuchiti onima koji se igraju po ceo dan, jer se u tom sluchaju PS3 nikako ne isplati, a objashnjenje da je neko cigan zato shto nece da plati bash svaku glupost od igre ti je mnogo jako.

3. Necu da placam svaku igru, jer sve vishe igara ne vredi placanja, dosta njih ni tih 120 dinara. Za sve igre koje mislim da su vrhunske nemam nikakvih problema sa placanjem, uvek cu podrzati trud, ali kada je igra napravljena samo da bi uzela pare jer se shiroka populacija na to lozi (zombiji, vanzemaljci, krv u glavnoj ulozi), ja to necu da podrzim i necu da platim, jer necu ni da je igram duze od 15 minuta.

Poslednja izmena:
A i ti ne bi morao ulje na vatru da dodaješ :). OK je da se diskutuješ dok nema moderatora, ali ako se pojavi moderator i pokuša da smiri situaciju... sačekaj malo da vidiš šta će se desiti.

Ja da brišem temu neću, jer niti sam tetkica, niti sam je ja uprljao, razgovaram samo sa odraslim ljudima da se vratimo ovoj temi, a ostale različitosti imamo gde već da rešimo.

Samo niko ne može da kaže da driverov post (prvi) nije bio na mestu, jer čovekov odnos količine igara i opšteprihvaćenovisokokvalitetnnih naslova je slab.

Ali neka igra bre ko šta voli.

Poslednja izmena:
Mrzi me da citam ovaj silan text, ali vidim poveli ste raspravu o tome sto covek ima preko 60 origigi igara. Vi kao ne bi da mozete ?? Ma daaaj... Da imam pare za to itekako bih dao i to odjednom a onda se uvalio u fotelju i uzivao prelazeci jednu po jednu...

Nisi pročitao i nije lepo što nisi u toku. Cela priča oko toga je odnos potrošenog novca i sakupljenih naslova i to je to.

Samo da znaš, ima ljudi koji ne kupe sve što mogu... verovao ili ne.

PS. Još jednom vas molim da se lepo vratimo kačenju slika tamo gde se igramo, nema smisla da pređemo na brisanje i warnove :).

Poslednja izmena:
Samo niko ne može da kaže da driverov post (prvi) nije bio na mestu, jer čovekov odnos količine igara i opšteprihvaćenovisokokvalitetnnih naslova je slab.

Ali neka igra bre ko šta voli.

Ti si upravo negirao sam sebe. Nek igra ko šta voli i količina kvalitetnih naslova je mala u istom postu? Ma daaaaj. Nije od tebe oteo pare za užinu da ih kupi. ovolika "diskusija" zato što drajver ne dozvoljava sebi da plati multiplatform naslov?

Stvarno, preteruje s tim stavom "ja ne bih". Pa i ne treba, ali nek pusti ostale da farmuju igre. Nije li bolje po SONY da više ljudi to radi? Više keša, bla bla. :D

Kad dođe moderator, nek očisti sve postove koji ne sadrže sliku gaming postavke.

Ne moze niko da mi kaze da su mu sve te igre bolje od MGS4 ili Uncharted

MGS4 sam zajmio...a Uncharted prodao... :) :p ...i jos nesto...svako ko se ne slaze sa tvojim razmishljanjem Driveru ne mora da znaci da nije u pravu...mogao bi ozb malo se izluftirash...

Poslednja izmena:
Ti si upravo negirao sam sebe. Nek igra ko šta voli i količina kvalitetnih naslova je mala u istom postu? Ma daaaaj. Nije od tebe oteo pare za užinu da ih kupi. ovolika "diskusija" zato što drajver ne dozvoljava sebi da plati multiplatform naslov?

Stvarno, preteruje s tim stavom "ja ne bih". Pa i ne treba, ali nek pusti ostale da farmuju igre. Nije li bolje po SONY da više ljudi to radi? Više keša, bla bla. :D

Kad dođe moderator, nek očisti sve postove koji ne sadrže sliku gaming postavke.

Ne, nego ćete sami da se naučite da poštujete teme, jer one postoje zbog vas, a ne zbog moderatora :).

A na tvoje kvotovanje mene neću da odgovorim, jer nit ne vidim da su moje izjave ne idu jedna s drugom, niti sam stvarno razumeo šta si hteo da kažeš. Bitnije od toga, TO NIJE TEMA :).

Poslednja izmena:
MGS4 sam zajmio...a Uncharted prodao... :) :p ...i jos nesto...svako ko se ne slaze sa tvojim razmishljanjem Driveru ne mora da znaci da nije u pravu...mogao bi ozb malo se izluftirash...

Te dve igre si imao u prolazu, a ostavio ovu gomilu djubreta ? :d:d:d:d:d

ovolika "diskusija" zato što drajver ne dozvoljava sebi da plati multiplatform naslov?

Ja ne znam shta se desilo sa tobom, i to sve zbog F1 diskusije, u kojoj sam takodje bio omalovazavan kao i svuda, i opet bio u pravu...

Poslednja izmena:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ocekujem svaki put da vidim neku novu foru sa namestanjem PS3 i TV-a.....da vidim lepu dnevnu sobu, da uzivam u slikama, i ovaj spam nadjem umesto toga............

dajte slike! (uskoro od mene promena, sasvim druga soba,sasvim druga atmosfera za ps3 se pravi) slike za nedelju dana kad stigne komoda i jos par stvari

male promene

Prilozi

• DSC00917.jpg
    DSC00917.jpg
    286.4 KB · Pregleda: 590
  • DSC00918.jpg
    DSC00918.jpg
    279.9 KB · Pregleda: 386
  • DSC00920.jpg
    DSC00920.jpg
    278.5 KB · Pregleda: 376
Poslednja izmena:
^Ok ti je soba, fala bogu imas prostora za tako nesto. Ja kad udam burazera ima da namestim sobu da bude full. Ima TV od 50incha da bude :D

^Naravno da ima. :d

Nazad
Vrh Dno