Šta je novo?

Kako izgleda vaš gaming setup?

Pa dobro, uvek je bolje vece, ali ovaj monitor je 22", sto je manje-vise neki standard za danasnje uslove... Kada igras nesto sa pola metra i nije bas tako strasno :)

Nisi razumio. Tvoj mon za komp je 22'' sto je skroz cool, a driver je rekao da bi prodao oba tvoja i mon za komp i tv i kupio dobar 24'' na sta sam se ja nasmijao. :D

Ja nikada! Ispravka jedino da moram igrati na tako malom monitoru. Puno je to malo (ne kazem da treba ne znam ni ja koliki), bez obzira na rezoluciju i sve sto uz to ide. Igrao sam i na takvim monitorima, ali meni je to smjesan osjecaj u poredjenju sa igranjem na vecim monitorima iz blage udaljenosti.

Pa potpuno je isto gledati 24" sa metar ili 42" sa 3 metra, ali lakshe je igrati u ovoj prvoj kombinaciji, ja ne znam ko to moze da igra ljudski a da skoro pa lezi :d

Poslednja izmena:
Ja bi jos radije gledao 50'' sa koliko god hoces metara! Ili jos vise '' sa nekog HD projektora!
A iz polulezeceg polozaja ili zavaljenog ili kako god moze igrati onaj ko igra iz zadovoljstva u ono malo slobodnog vremena sto ima i nije mu bas bitno da predje igru na Elite i da uz to nijednom ne izgine, vec mu je bitno da se zabavi sa bratom/drugom kime li vec uz par partija PES-a (kakve crne FIFE :p ) ili SF-a ili sta vec kome odgovara!

evo mog gaming setupa
19022007466r.jpg

Poslednja izmena:
A koja je razlika izmedju ovih gaming setupa, svi imaju TV i PS3 ? :)

Eve ga i moj kutak i kolekcija igara...:smoke:

Prilozi

• 21092009131.jpg
    21092009131.jpg
    306 KB · Pregleda: 393
  • 21092009133.jpg
    21092009133.jpg
    505.5 KB · Pregleda: 464
Wow, sta bi dao za tu kolekciju na jedno mesec dana :D Mada je to malo vremena. Svaka cast. Kad pomislim da treba izdvojiti oko 2500e za ovoliko igara zavrti mi se u glavi :D

Chak i kad bi me interesovale te igre, dao bih 200e, jer za toliko para mozesh da kupish Xbox i odigrash 98% tih igara :d

Pa vec ima PS3 za ekskluzive :) Baciti tolike pare za neke multiplatform igre koje su uglavnom i glupost, nema nikakvog smisla, ma koliko para imao ;)

/\ +1

Možda ima bogatu rodbinu u inostranstvu (i to dosta njih) i svi znaju kada mu je rođendan?
Možda je Nikola zadovoljan jednom konzolom i neće da se smara iste igre da igra na računaru i/ili kupuje onu drugu konzolu da bi igre igrao za 110 dinara?
Možda je dečku amputiran srpski sindrom "igranje je besplatno i to pravo je zakonom obezbeđeno" pa kupuje igre koje mu se igraju a ne samo ekskluzive?
:D

A mozda je samo stampao omote na nekom pljuckavcu.:d

Posle iskustava sa PC i Xbox360 i ja bih kupovao multiplatform igre za PS3... samo da imam toliko vremena i ako mi se igraju takve igre... tako da sasvim razumem čoveka :).

A najjache je shto ima lopatu gluposti a samo par eskluziva i to ne onih najboljih :d

Pusti bre čoveka da igra šta voli i ti igraš ono što ti voliš, a ne što ti drugi kažu :)

Posle iskustava sa PC i Xbox360 i ja bih kupovao multiplatform igre za PS3... samo da imam toliko vremena i ako mi se igraju takve igre... tako da sasvim razumem čoveka :).

A kakva su ti iskustva, opisi malo detaljnije bas me interesuje pogotovo za Xbox360?

Ukratko, softverski problemi sa PC i hardverski sa Xbox. Da ne širim temu. PC i XB jesu jeftiniji sistemi za igranje, ali nema šanse da me iko ubedi da su kulturniji i stabilniji od PS3. Znam ja da se izborim sa problemima i na PC i na XB, na kraju krajeva imam/imao sam sve tri platforme, ali da imam višak para, sigurno da bih mi PS3 bila jedina platforma. Ali ovo stvarno nije tema... mnogo smo već o ovome pričali svuda po forumu :).

Poslednja izmena:
Ukratko, softverski problemi sa PC i hardverski sa Xbox. Da ne širim temu. PC i XB jesu jeftiniji sistemi za igranje, ali nema šanse da me iko ubedi da su kulturniji i stabilniji od PS3. Znam ja da se izborim sa problemima i na PC i na XB, na kraju krajeva imam/imao sam sve tri platforme, ali da imam višak para, sigurno da bih mi PS3 bila jedina platforma. Ali ovo stvarno nije tema... mnogo smo već o ovome pričali svuda po forumu :).

...ali si ipak uspeo da bupnes neistinu i svoju viziju svega....sreca ima ovde na forumu dosta ljudi koji se igraju na vise sistema i znaju da ta "kultura i stabilnost sistema" koju pominjes nema mnogo veze sa onim sto se zaista vidi u praksi kao i elementarnoj primeni konzole za igranje igara,mrezno igranje kao i lakoci koriscenja iste.
U redu je imati svoj stav,samo ne vidim odakle potreba za tolikom exploatacijom istog posto ja ne vidim da te neko ubedjuje da su PC i XBOX kulturniji sistemi a ti si ipak uspeo da ih malo pljucnes.:)

Poslednja izmena:
Ko ne razume da pc i xbox postoje zato sto su najjeftiniji moguci, i da ih svi kupuju zbog toga, treba da mu ga da po kontaktu sa realnoshcu:d

Poslednja izmena:
Auuu ono na slici sve originali. Pa pobogu za te pare je mogao da kupi necijeg golfa :D:p

Ko ne razume da pc i xbox postoje zato sto su najjeftiniji moguci, i da ih svi kupuju zbog toga, treba da mu ga da po kontaktu sa realnoshcu:d

Sve u svemu bolje kupiti 2 xbox-a 360 i naigrati se za sve pare, nego kupiti jedan PS3. ;)

Vrh Dno