Ja nikada! Ispravka jedino da moram igrati na tako malom monitoru. Puno je to malo (ne kazem da treba ne znam ni ja koliki), bez obzira na rezoluciju i sve sto uz to ide. Igrao sam i na takvim monitorima, ali meni je to smjesan osjecaj u poredjenju sa igranjem na vecim monitorima iz blage udaljenosti.
A koja je razlika izmedju ovih gaming setupa, svi imaju TV i PS3 ?![]()
A mozda je samo stampao omote na nekom pljuckavcu.:d
A najjache je shto ima lopatu gluposti a samo par eskluziva i to ne onih najboljih :d
Posle iskustava sa PC i Xbox360 i ja bih kupovao multiplatform igre za PS3... samo da imam toliko vremena i ako mi se igraju takve igre... tako da sasvim razumem čoveka.
Ukratko, softverski problemi sa PC i hardverski sa Xbox. Da ne širim temu. PC i XB jesu jeftiniji sistemi za igranje, ali nema šanse da me iko ubedi da su kulturniji i stabilniji od PS3. Znam ja da se izborim sa problemima i na PC i na XB, na kraju krajeva imam/imao sam sve tri platforme, ali da imam višak para, sigurno da bih mi PS3 bila jedina platforma. Ali ovo stvarno nije tema... mnogo smo već o ovome pričali svuda po forumu.
Ko ne razume da pc i xbox postoje zato sto su najjeftiniji moguci, treba da izadje iz kuce![]()
Ko ne razume da pc i xbox postoje zato sto su najjeftiniji moguci, i da ih svi kupuju zbog toga, treba da mu ga da po kontaktu sa realnoshcu:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari