Pobesnelo_pile
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2007
- Poena
- 320
Vidim da SBB ima 1.5mbs za istu cenu za koju nam telekom valja adsl. Koji je fazon sa kablovskim? Prvenstveno me mane interesuju..hvala unapred.
Staticni IP ... dovoljno recheno![]()
Tako je živeli monopoli, oni su rešenje svih naših problema.Jedva čekam da PTT-KDS pukne...i da SBB preuzme Blok 1....ali to se neće desiti u skorije vreme![]()
E sada, priseti se cena SBB interneta od pre godinu, dve, pre nego što je telekom počeo da spušta cene adsl-a. Ako bi propali svi provajderi kablovske osim SBB-a, kao što neki jedva čekaju, šta misliš koje bi cene imali za kablovsku televiziju i internet.
Ovaj deo foruma se zove "pristup internetu i provajding"...tema se zove "kablovski vs adsl" odakle ti ideja da iko priča o televiziji ???
A to što si ti zadovoljan PTT-KDSom odlično...nastavi da budeš zadovoljan...ja sigurno nisam zadovoljan zbog "sulude brzine" kablovskog interneta od 1024 za koju nisu sigurni da mogu svi korisnici da je dobiju i da je pritom plate 2k dinara ili 512 - 1500din i to na promociji...![]()
I da...daj bože da se svi kablovski - internet -provajderi ugase i da ostane SBB zbog jedine normalne usluge i cene u odnosu na Telekom ADSL.
P.S. A to što pominješ konkurenciju, da ne misliš možda da je iko od kablovskih provajdera konkurent SBBu u ovom trenutku ?![]()
Niko ne brani tvom voljenom SBB-u, koji će sve da nas spase, da dođe u tvoju zgradu, postavi svoju instalaciju i preuzme sve korisnike PTT-KDS-a zahvaljujući svojoj nenadmašnoj ponudi. Kad je tako moćan, što im smeta neozbiljni PTT-KDS sa svojom nekonkurentom ponudom.Ovaj deo foruma se zove "pristup internetu i provajding"...tema se zove "kablovski vs adsl" odakle ti ideja da iko priča o televiziji ???
A to što si ti zadovoljan PTT-KDSom odlično...nastavi da budeš zadovoljan...ja sigurno nisam zadovoljan zbog "sulude brzine" kablovskog interneta od 1024 za koju nisu sigurni da mogu svi korisnici da je dobiju i da je pritom plate 2k dinara ili 512 - 1500din i to na promociji...![]()
.
.
.
P.S. A to što pominješ konkurenciju, da ne misliš možda da je iko od kablovskih provajdera konkurent SBBu u ovom trenutku ?![]()
Jel ti to ozbiljno ili se zaj***vaš? Valjda ti je jasno da tu dobru ponudu imaš samo zato što postoji konkurencija. Ili misliš da je ta ponuda produkt žarke želje SBB-a da ti imaš manji lag u CS-u ili WoW-u?I da...daj bože da se svi kablovski - internet -provajderi ugase i da ostane SBB zbog jedine normalne usluge i cene u odnosu na Telekom ADSL.
Da si malo bolje pročitao moje postove video bi da sam govorio o televiziji ne o interentu.
Ja sam u prilici da vas konkretno pitam SBB kabal ili telekom ADSL. Naime, selim se. Trenutno sam na telekom ADSL down 1.02 Mbs/s - up 0.09 Mbs/s ping 55 ms. Na novoj adresi mogu da biram da li da preselim ADSL ili uzmem SBB FLATHOME - 1536/128, 1.390 din. Pozdrav i hvala,
Znam troje ljudi koji imaju net kod SBB-a u Novom Sadu, i svi se zale na kvalitet interneta u esktemnijim vremenskim uslovima (jedan chak i u normalnim uslovima chesto nema net). Mada ovo su mozda samo izolovani sluchajevi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari