Šta je novo?

Jotel

Ne znam da li se gasi ali majka ima Jotel i od juče bukvalno čitavo mesto nema TV programe (apsolutno niko) a akviziteri MTS/Supernove su počeli ubrzano da je opsedaju ponudama.

Обавештавамо кориснике у Врању да последњих дана имамо великих проблема у више делова града због сече наших магистралних оптичких каблова.

О наведеном смо више пута обавестили МУП.

Чинимо свакодневно велике напоре да санирамо последице ових криминалних недела.

Захваљујемо на разумевању и стрпљењу.

Lii, počeli da obaveštavaju :love: znači da očekujemo meteor da nas zvizne u naredna dva dana.

Kod mene na Bubnju i dalje sve redovno, šljaka sve kao i inače. Pratim situaciju pa će vidimo, najlakše je da se preleti ako stvarno puknu i ostave nas bez ugovora.
Mada ne znam baš da li se ikada ijedan provajder tako preko noći ugasio, računam da će se pre prodati pošto-zašto nego da samo ugase svetla.

Jotel je od početka imao po meni najbolji internet od svih. Ostalo što pružaju je ravno nuli.
Ma i fiksi im bio dobar a net je stvarno super, tv ne daj boze nikom kolko sprdanjw sa oni lecka kanali sto ima

rts da, al bukvalno imam samo 1 2 3 pink insajder n1 happy i jos par kanala svi ostali su blagi uzas i ima rupe po 10 kanala preskace sa 20 na 30, mali izbor kanala imaju i cesto se desi da samo nestane neki kanal bez razloga i obavestenja

Koja lokacija?

Kazu da sad seku kablove po Vranju, ako ima neko da potvrdi ili jos bolje demantuje glasinu.

Kazu da sad seku kablove po Vranju, ako ima neko da potvrdi ili jos bolje demantuje glasinu.
Seku kablove koje su na eps-ovim banderama. Gledam vozilo sa dizalicom apsolutno nije u vlasnistvu EPS-a. Neki podizvodjac. Neko taj rad sigurno placa. Ajde sto kablove seku... Nego jadne one kutije za optiku...Jednu su bukvalno bacili odozgo. Drvene Jotel-ove bandere ne diraju. Bas prosle nedelje su sekli. Pola sata posle toga dolazi Jotelova ekipa i sa njihove bandere dovlace preko cele raskrsnice kabal pa skoro dijagonalno. Raskrsnica nije mala. Jeste da ruzno izgleda ali su bar neki korisnici dobili uslugu koju placaju.

Momci danas mi je instalirana Jotel optika, ima li neko superadmin login za HG8321V? Bukvalno krs od ONT-a i hitno moram da bridgeujem port sto ne moze sa klasicnim root userom.

Zdravo. Nedavno sam se doselio iz Beograda u Nis, i tragam za nekim operateom koji ima normalan i stabilan net, zajedno sa teelevizijom. Da li neko od nislija moze malo da mi pomogne oko odabira?! Inace, kuca je u pitanju na Bubnju, kod Tami hotela. Hvala unapred.

tv je ****** na jotelu ali net je barem u paracinu bio ekstra

Evo kao bivši Bubanjac, Jotel sada preporučujem samo kao optičkog internet provajdera jer tv sadržaj je krš. Tako net možeš da uzmeš a za tv se snađi, to je bar danas lako.

Evo kao bivši Bubanjac, Jotel sada preporučujem samo kao optičkog internet provajdera jer tv sadržaj je krš. Tako net možeš da uzmeš a za tv se snađi, to je bar danas lako.
Hvala, hvala. Sacekacu da se jos neko javi, pa da odllucim. Inace, imam yettel net i tv koji bezveze placam narednih god dana koji sam uzeo u Bg. Medjutim, zbog manjka optike u Nisu, na moju zalost ne mogu da ga koristim. A bese prezadovoljan..

Kako manjak optike? Niš sa najvećim izborom uvek bio.
Naravno, celokupno gledano, ne specifična lokacija.

@DareZa Danas mi je Jotel uradio instalaciju 500/200, skroz optika do rutera, katastrofa je, bezi od ovih smradova apsolutno.

Slika da ne ispadne da lazem, djubre od interneta cisto, signal odlican ali stabilnost 0, skace izmedju 300 i 10 celo vece, ONT uredjaj koji koriste je ne samo uzasan vec i laznjak, lazni huawei hg8321v. Ne javljaju se na pozive, tehnicku ne interesuje nista, prisile te da potpises ugovor uzivo kod njih da ne bi imao 14 dana otkazni rok pa cu sad morati da ih prijavim RATELU kao ranije sto sam MTS i SBB...
Molim te ko druga izbegavaj ih, inace zivim na 5 min od tebe u ulici Svetislava Trgojevica.

Ne znam na cemu su ljudi koji ovde kazu da je dobro, nadam se da im stvarno radi dobro ali ovo ovde je sram sta sam doziveo od ove firme, u sredu odmah idem da raskinem ugovor ako se smiluju da postuju zakon i moralnost, isao bih vec sutra ali je praznik.
1000018485.jpg

Slazem se Jotel za izbegavanje samo tako... A posto vec nema Yettela tu na Bubnju (pretpostavljam da nema ni MTS optike) vidi mozda uzmi A1, povoljan je a koliko vidim okej je. Ili potrazi ako ima negde po naselju polepljeni plakati za Supernovu pa mozda ugrabis neke mesece upola cene/gratis posto ce nam uskoro MTS (A1, Yettel) i SBB biti jedine opcije kako je krenulo :D.

@DareZa Danas mi je Jotel uradio instalaciju 500/200, skroz optika do rutera, katastrofa je, bezi od ovih smradova apsolutno.

Slika da ne ispadne da lazem, djubre od interneta cisto, signal odlican ali stabilnost 0, skace izmedju 300 i 10 celo vece, ONT uredjaj koji koriste je ne samo uzasan vec i laznjak, lazni huawei hg8321v. Ne javljaju se na pozive, tehnicku ne interesuje nista, prisile te da potpises ugovor uzivo kod njih da ne bi imao 14 dana otkazni rok pa cu sad morati da ih prijavim RATELU kao ranije sto sam MTS i SBB...
Molim te ko druga izbegavaj ih, inace zivim na 5 min od tebe u ulici Svetislava Trgojevica.

Ne znam na cemu su ljudi koji ovde kazu da je dobro, nadam se da im stvarno radi dobro ali ovo ovde je sram sta sam doziveo od ove firme, u sredu odmah idem da raskinem ugovor ako se smiluju da postuju zakon i moralnost, isao bih vec sutra ali je praznik.
Pogledajte prilog 512314
Ovo je bas lose... zao mi je sto imas problema sa njima. I hvala ti sto si mi podelio sliku da me uveris u ovo sr***...
Znam da ima sbb, ali od njih sam pobego u Bg,, jer su bas ispali *****. Posle 4god ugovora nisu hteli nikakvu pogodnost da mi daju kao starom korisniku. Hvala buraz na savetu, cenim 💪
Kako manjak optike? Niš sa najvećim izborom uvek bio.
Naravno, celokupno gledano, ne specifična lokacija.
Ja koga god pozovem, oni mi kazu nema optike tu... 🙄🙄🙄
Slazem se Jotel za izbegavanje samo tako... A posto vec nema Yettela tu na Bubnju (pretpostavljam da nema ni MTS optike) vidi mozda uzmi A1, povoljan je a koliko vidim okej je. Ili potrazi ako ima negde po naselju polepljeni plakati za Supernovu pa mozda ugrabis neke mesece upola cene/gratis posto ce nam uskoro MTS (A1, Yettel) i SBB biti jedine opcije kako je krenulo :D.
Poz Dzoš... A1 sam prvo kontaktirao, ali na zalost nemaju optiku ni oni tu u Durmitorskoj...A sigurno daju najbolju ponudu... ***.

Na žalost taj deo grada je uvek bio problematičan jer je baš brdo 😁 ali da, jedini koji su tu prošli sa ful optikom su Jotel i Exe tj. sad SN. Ta SN infrastruktura je dobra isto ali ne znam ponudu ni cene.

Ja sam u "pitomijem" delu dole kod kružnog toka. A baš ću danas kod mojih da izmerim brzine.

^ potpisujem da je tv nezamisliva krščina.

Na žalost taj deo grada je uvek bio problematičan jer je baš brdo 😁 ali da, jedini koji su tu prošli sa ful optikom su Jotel i Exe tj. sad SN. Ta SN infrastruktura je dobra isto ali ne znam ponudu ni cene.

Ja sam u "pitomijem" delu dole kod kružnog toka. A baš ću danas kod mojih da izmerim brzine.
1762849955562.png
Bemliga. OpTIK 2, 250/130. Bubanj, skroz gore ispod parka.
Za 15 meseci korišćenja veza pukla jednom (a da smo primetili).
Ja relativno zadovoljna, s obzirom da mi je jedina druga varijanta mts (prošli svojevremeno kroz ulicu i Exe i Netnet), a od njih sam jedva čekala da se otkačim.
Dakle od mene sve preporuke za internet, onda zabodeš recimo iris app od nekoga i bog da te vidi.

^ potpisujem da je tv nezamisliva krščina.

Pogledajte prilog 512326
Bemliga. OpTIK 2, 250/130. Bubanj, skroz gore ispod parka.
Za 15 meseci korišćenja veza pukla jednom (a da smo primetili).
Ja relativno zadovoljna, s obzirom da mi je jedina druga varijanta mts (prošli svojevremeno kroz ulicu i Exe i Netnet), a od njih sam jedva čekala da se otkačim.
Dakle od mene sve preporuke za internet, onda zabodeš recimo iris app od nekoga i bog da te vidi.
Znaci ti mi preporucujes Jotel? Ja imam smart tv, i imam vec ugovor u yettelu, i preko aplkacije mogu da gledam tv, samo mi treba dobar net. Exe net je Supernova, jel da?

Vrh Dno