Znaci ti mi preporucujes Jotel? Ja imam smart tv, i imam vec ugovor u yettelu, i preko aplkacije mogu da gledam tv, samo mi treba dobar net. Exe net je Supernova, jel da?
Ja ti preporučujem da se promandaš po komšiluk da vidiš ko će šta da ti kaže.
Kod mene je Jotel net odličan, ne pada protok do nivoa neupotrebljivosti, pošto im je tv krš uglavnom teramo Iris Smart, radi bez problema, secne tu i tamo ali maltene neprimetno, nije se desilo da baš ne može da se gleda. I to sa sve krš ONT-om i njegovim nikakvim wifi-jem. Razmišljala sam se da tražim druga rešenja, skontala da mu ništa ne fali. Pristojna cena za komplet paket, plus sam se ogrebala 8 meseci gratisa.
ALI - mišljenja se očigledno razlikuju, nije svuda tako kao kod mene.
Takođe, lepo kolege rekle, ne dao ti bog da ti treba korisnička podrška. Njima jedna teta šalteruša radi i kao operator i kao inkasant i kao sve, i oće da te odjebe na prvu u zavisnosti od toga kako vetar duva. Doduše (opet ne mogu da se požalim), momci koji im rade na terenu nisu loši, instalacija prošla lagano
onda kad su došli.
Da ne ispadne da radim za Jotel daleko bilo

...potpišem ugovor s njima tipa krajem avgusta prošle godine, procenjeno vreme dolaska tehničara da montiraju optiku 3-4 dana, uvrh glave nedelja. Ok. Prođe jedna nedelja, prođe druga... sredinom
septembra zovem tetu šalterušu. Dobar dan, ja zeka81, adresa ta i ta - dobro? - ja potpisala ugovor s vama krajem prošlog meseca... - (već malo nadrndana) dobro, i? -
pa jel mislite da dođete da mi uvedete usluge? - (zgranuto) JUUU!? - nacrtali se bukvalno prekosutra. I računali mi gratis od uvođenja usluge, ne od potpisivanja ugovora, tako da bravo za njih
tl;dr - nisu baš loši ako ti je jedina alternativa mts (daleko bilo) ili nećeš da te dere sbb