dkrickovic je napisao(la):nikako da formiram formacije sa mojom pesadijom ,verovatno nesto lose radim ,stiskam shift+ xxx ali nista ,ajde pomoc PLIZZZ :-devil-:
Tales je napisao(la):Opti, po tebi trebalo je da naprave da mi u igri gubimo gomile bitaka, da dobijemo 1-2 i nekako na taj nacin osvojimo sve sto treba ? Priznaces da bi to bilo previse glupo.
Ovo je igra u kojoj imas razne opcije, od kojih je nadogradnja i treniranje jedinica jedna od znacajnijih. Jer ako imas istreniranije jedinice od protivnika, postoje vece sanse da ces da ih pobedis, cak i ako imas manje vojnika, samo ako na mapi koristis neku prihvatljivu taktiku. E sad, mozda od nivoa tezine zavisi da li ce AI protivnici brze razvijati svoju ekonomiju i vojsku, ne znam, igram na normalnom nivou tezine.
Kazes da u AI bitkama gubis 5-10 puta manje vojnika. To samo znaci da u bitkama koje sam vodis nisi napravio pravilnu taktiku za napad na protivnika. Ja sam bez problema dobijao bitke od 650 prema 650 sa pedesetak mojih gubitaka i pobijenih SVIH 650 protivnika. To kod AI bitaka ne moze da se desi, samo mogu da imam vece gubitke.
Inace, sto se tice istorije u igrama, cemu onda sve opcije vodjenja raznih frakcija, naroda i drzava koje istorijski nisu dobile ratove, ali je to tebi u igrama omoguceno ?
Zato ovo jesu igre, jer omogucavaju promene istorijskih dogadjaja ako neko to zeli.
OptiPlex je napisao(la):Ja ovo sve govorim jer je igra najavljivana kao revolucija a ispala je (u odnosu na prethodnike) poboljsana grafika uz par poboljsanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari