Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.Namestene pre par sati. Greju trenutno 80m2. Ova jedna greje dve povezane sobe od 30m2 a druga hodnik dve sobe i kupatilo. Otvorena sva vrat,za par sati postigle zadatih 23 stepena i drze. Tihe su,spoljne jedinice tiho rade. Ovih dana radim i pvc stolariju i alu spoljna vrata. Stizu mi i pametne uticnice pa cu videti od marta kad se preselim kako ce raditi i trositi. Dok ne uvedem gas(nadam se do grejne sezone) bice glavni izvor grejanja
Ja sam prezadovoljan. Dve ih imam,nisu iskljucivane,odrzavale zadatu temperaturu od 24stepena. Postavljena brzina ventilatora je 3 i meni nije bilo preglasno.Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.
Siguran da je 28kg?Jest 5 hiljada preko, ali i nudi mnogo u odnosu na malo doplate - visok SCOP 4.6, masivna vanjska od 28.5 kg, 700 W Hitachi kompresor...
Haier AS35PBPHRA-PRE/1U35MEPFRA-H pearl premium
Kolika je ta spavaća soba? Ako treba da radi po noći, pre bih gledao nekog manjeg japanca (zbog buke). Imaš Fuji 07KETA na akciji za ~39kGledam neku jeftinu varijantu za spavacu sobu da hladi preko noci, znaci koristice se samo kad upekne zvezda i to kad ista ode na spavanje...
Gledam VOX IFG12-AACT - cena 30k u lokalnoj Rodi....ima i neka W verzija za 28k sa dostavom.
Vox IJL12-SC4DWH - 33k + 2k dostava sa bcg...
Vivax ACP-12CH35AEFI - 37k u lokalnoj Rodi.
Isplati li se dati 5k/7k vise?
Masinac - ako baš moraš u kineze od ovih svih Vivax je koliko-toliko prinormalan i obećava 20 dB buke - mada se i mnogo skuplji brendovi muče da imaju toliko ili manje decibela, pa ne znam koliko im je vjerovati, ipak oni nikom ne odgovaraju nizašta niti iko verifikuje njihove tvrdnje...Kolika je ta spavaća soba? Ako treba da radi po noći, pre bih gledao nekog manjeg japanca (zbog buke). Imaš Fuji 07KETA na akciji za ~39k

Slično sam pisao poruka iznad tvojeKoju inverter klimu uzeti za sobu od 15m2 za max 300 evra? Glavni fokus je da hladi leti, po mogućnosti ne preglasan.
Za sad razmišljam o VOX IFX09-SCCT koji je na Gigatronu 28.000 sa ugradnjom, zvuči kao odlična cena.
Što nisi VOX IFX09-SCCT uzeo u obzir ako je tako dobra cena? Šta mu fali?Slično sam pisao poruka iznad tvoje
Što nisi VOX IFX09-SCCT uzeo u obzir ako je tako dobra cena? Šta mu fali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari