Šta je novo?

Jeftine klime

All easy pro sa drugom naljepnicom. Generalno jako dobra klima za svoju cijenu, a ovo je jos povoljnije = jos isplativije.

Moze li ta 18-ica da greje 55m2. U pitanju je stan u zgradi, prvi sprat, spoljni zidovi od cigle debljine 30cm, nova PVC stolarija sa troslojni staklima 4 godišnja doba.

Apsolutno da.
Spoljni nisu toliki problem u zgradama jer ih je po pravilu veoma malo, ako te ostali okolo griju, vanjski ne dižu drastično potrošnju uz dobru stolariju.

Bolje mozda u ovoj temi da pitam,treba mi preporuka za klimu iskljucivo u 99% koristila bi se za hladjenje u kuhinji.Uzeo bih 12-icu.Ne bih neki preskup model,generalno bi se klima koristila samo preko leta,koji je neki best buy do nekih 40 hiljada?

Namestene pre par sati. Greju trenutno 80m2. Ova jedna greje dve povezane sobe od 30m2 a druga hodnik dve sobe i kupatilo. Otvorena sva vrat,za par sati postigle zadatih 23 stepena i drze. Tihe su,spoljne jedinice tiho rade. Ovih dana radim i pvc stolariju i alu spoljna vrata. Stizu mi i pametne uticnice pa cu videti od marta kad se preselim kako ce raditi i trositi. Dok ne uvedem gas(nadam se do grejne sezone) bice glavni izvor grejanja
Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.

Vec danima listam sta da uzmem do 50k~ ? Da li je neko uzeo TAC-12CHSD/UG11V3AH , deluje mi kao best buy ?

Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.
Ja sam prezadovoljan. Dve ih imam,nisu iskljucivane,odrzavale zadatu temperaturu od 24stepena. Postavljena brzina ventilatora je 3 i meni nije bilo preglasno.

Prilozi

• Screenshot_2026-05-26-17-06-10-213_com.tesla.smart.webp
    Screenshot_2026-05-26-17-06-10-213_com.tesla.smart.webp
    19.8 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_2026-05-28-14-48-01-588_com.tesla.smart.webp
    Screenshot_2026-05-28-14-48-01-588_com.tesla.smart.webp
    20 KB · Pregleda: 41
Nazad
Vrh Dno