Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.Namestene pre par sati. Greju trenutno 80m2. Ova jedna greje dve povezane sobe od 30m2 a druga hodnik dve sobe i kupatilo. Otvorena sva vrat,za par sati postigle zadatih 23 stepena i drze. Tihe su,spoljne jedinice tiho rade. Ovih dana radim i pvc stolariju i alu spoljna vrata. Stizu mi i pametne uticnice pa cu videti od marta kad se preselim kako ce raditi i trositi. Dok ne uvedem gas(nadam se do grejne sezone) bice glavni izvor grejanja
Ja sam prezadovoljan. Dve ih imam,nisu iskljucivane,odrzavale zadatu temperaturu od 24stepena. Postavljena brzina ventilatora je 3 i meni nije bilo preglasno.Kako ti se pokazala ova klima? Ja sam je uzeo za stan od 40m2, novogradnja, i zadovoljan sam. Ukućani se žale da je i na najmanjoj brzini malo više čujna, iako je ja skoro ne čujem za razliku od vox-a iva koji zna na najmanjoj brzini da se poprilično čuje. Po mojoj preporuci je uzeli i drug i drugarica za svoj stan i tetka, i svi imaju pozitivne icene. Prošle godine je plaćena oko 35 000.
Siguran da je 28kg?Jest 5 hiljada preko, ali i nudi mnogo u odnosu na malo doplate - visok SCOP 4.6, masivna vanjska od 28.5 kg, 700 W Hitachi kompresor...
Haier AS35PBPHRA-PRE/1U35MEPFRA-H pearl premium
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari