Uzeo badza(na moju preporuku😉😃)
BEKO BEEPGE 125/ BEEPGE 126
Juce montirana na lokalu 25m2.4 spoljna zida,bez izolacije.Ovo su zapazanja kako radi sada na nekih +10°C.Pretiha i UJ i SJ.Odrzava dobro zadatu temperaturu i na senzoru UJ i na senzoru daljinca.Koliko vidim ne gasi se vec lagano radi ventilator na SJ.Jos joj nisam postavio pametnu uticnicu da vidimo koliko nisko ide.Daljinac odlican.Ima dosta funkcija.Ima ogranicavanje snage kompresora,iFeel,WiFi td.SJ ima grejac tacne i kompresora.Meni licno UJ jedna od najlepsih.Onaj detalj sa plavom plastikom preko displeja je prelep.Brojevi i oznake svetle u plavoj boji i veoma su krupni.Premaz na isparivacima je Gold fin.UJ teska 9kg.SJ teska 25.5kg.Uz klimu ide sva prateca oprema za montazu.Bakarne cevi od 3m,kablovi,antivibracione gume za SJ,i jos neke stvari.Zbog cevi koje idu fabricki monter je smanjio cenu ugradnje za 4000 din.Za ovo kratko vreme radi bas lepo.Jos da vidimo kako ce se ponasati na minusima.Necu vise preporucivati nikome sta da uzima i hvaliti.Ovo je ono sto ja vidim i zapazim.Na kutiji pise da je proizvod iz Midea fabrike.Ovo su prva zapazanja.Javljam kako radi kad ode temperatura ispod 0.