Imam ja Vox 18, ugradjena leto 23, grejem 50mkv sa njom. Ekstra radi, al evo posle dve godine izgleda otiso ili motor turbine ili lezaj neki na turbini, bruji kada radi u monitoring brzini, cuje se. Nisam jos zvao servis, cekam da se bas razdrnda da me ne bi ubedjivali kako to nije nista, kako to tako treba i te fore.Uh...mene kostala ugradnja 17k tog TCL (sa 3 metra instalacije)
ali juce ugradnja vox 18ice kostala 180eur a trazili su mi i 210eur, pola cene klime izadje ugradnja
inace vox 18ica, je osetno jaca od ovih svih 12ica koje imam
Imaju oni svi lepi ugovori da li za vox,hisense, tcl itd. I sve je to pokriveno(troskovi)!Pa nema logike ni da se obracas instalateru
ko ce njemu da plati za tu dijagnostiku?
vox nece sigurno, a ni ti nisi duzan jer je u garanciji
ja bi voxu reklamirao
Pa to ja kazem 🙂Moj serviser je reko za sve zovem samo njega,a dalje on sa njima sve resava ja nemam nista sa tim,bitno je da je sve dzaba🤣 cak sam ga pitao i za godisnji onaj servis ni to nije obavezno.
Ili ce ti kazu to ili ce ga sami kontaktiraju za problem,treceg nema.Pa to ja kazem 🙂
On ima ugovor sa tog brenda/firmu...
Jok ce zoves call centar u BG i oni ce ti posalju nekoga iz BG npr. u PN? 😆 Oni ce ti kazu: pa pozovite onoga ko vam ugradio!
Bas tako 🙂Ili ce ti kazu to ili ce ga sami kontaktiraju za problem,treceg nema.
S kojim opravdanjem, zahtevno mesto montaze ili zbog par kg razlike? Busenje rupa, srafljenje i pertlovanje je isto i za 7icu i za 18icu.Uh...mene kostala ugradnja 17k tog TCL (sa 3 metra instalacije)
ali juce ugradnja vox 18ice kostala 180eur a trazili su mi i 210eur, pola cene klime izadje ugradnja
inace vox 18ica, je osetno jaca od ovih svih 12ica koje imam
Overeni garantni list od strane servisera koji je ugradjivao klimu imam, imam i fiskalni racun gde sam kupio klimu, e sad ti overeni kuponi to ne znam sta je, ne znam ni dal imam?! Serviser mi je lupio pecat i potpis kada je ugradjivao klimu, a za kupone ne verujem iskreno!Zoves VOX servisni call centar,prijavis kvar oni proslede njihovom ovlascem serviseru koji pokriva tvoje mesto stanovanja.Kad dodje serviser pripremis overen garantni list(kuponi na garantnom listu moraju biti overeni ) i racun.Ja sam tako uradio pre desetak dana,pozvao me serviser posle 10 dana od prijave.Kad je imao jos jednu klimu u mestu pored mog onda je dosao.Dobijes mail od VOX-a kom serviseru je prosledjena tvoja prijava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari