Šta je novo?

Jeftine klime

Ja bih klimu tog ranga uzeo obavezno sa grejacem tacne. E sad, ko sta voli nek izvoli. Cene su tu negde.

Ne sećam se tih pisanja da IHD12 ne ide ispod 500W

Ima tu negde. Ima i kako da se resetuje wifi da moze da se nakaci na ruter, jer i to nesto *****ava. Mrzi me sad da trazim.

Verovatno je mnogo malo ljudi ima i nisu na forumu.

Ima i u drugim bojama, ja sam uzeo ovu i super izgleda
1707131185479.png

Jesi montirao?
Kako odrzava zadatu temp? Da li pregreva? Ovaj model je staklo koje reflektuje ili nacrtana suma?
Nisam jos. Ja se nadam da je staklo koje reflektuje jer pise u nazivu, ogledalo srebrna. Nadam se da nije suma, mada i to bi bilo zanimljivo :D

Suma bi bila super za decju sobu 🙂
Javni utiske kad je instaliras. Moj brat bi uzeo par komada pa da mu prenesem utiske iz prve ruke.

Vidim svi su preporučili Vox/Vivax, Midea Forest niko ni da pomene? 😊
Ta Midea je skuplja 10k u odnosu na Vox, plus garancija joj je 2 godine, a Voxu 5 godina. Energetski razred je slabija u odnosu na Vox i ako je vox elektroniks digao cenu na 46k ona se moze naci za oko 35k.

Ako nekom treba VOX Iva 1 - 12.000 btu moze me kontaktirati na PM.

Meni treba za sledecu zimu jos jedna klima za sobu 16m2.Nasao sam ovu Beko i Vivax Aeri+ ali mislim da je jaka za tu kvadraturu, ova beko mi izgleda solidna 9 ica.

Suma bi bila super za decju sobu 🙂
Javni utiske kad je instaliras. Moj brat bi uzeo par komada pa da mu prenesem utiske iz prve ruke.
Cekam da mi postave zidne panele, jer klima ide preko njih. Nadam se da ce biti zavrseno do kraja one tamo nedelje pa javljam utiske.

Ne mogu da vjerujem kakve razlike u cijeni u odnosu na BiH, kod nas je ta klima najjeftinija na netu 465 eura a mahom se prodaju za nesto preko 500e
E moj prijatelju, nas ovdje, da prostis, guzi ko stigne.
Većina tehnike nam se skuplja nego u EU, al više zaboli kad je ista stvar znatno skuplja kod nas nego odmah tu kod komšija, stvarno se onda izbiješ skroz.
Ako si pratio po olx, sta god hoćeš kupiti, u Federaciji dobro jeftinije nego u RS., a u Srbiji još jeftinije nego u Fed.
Ludilo, moramo najmanje sitnice dovlačiti sa ebaya i alija, jer ti je naprosto duplo ili trostruko skuplje da kupiš ovdje ili iz Fed pa platiš još poštarinu.

E moj prijatelju, nas ovdje, da prostis, guzi ko stigne.
Većina tehnike nam se skuplja nego u EU, al više zaboli kad je ista stvar znatno skuplja kod nas nego odmah tu kod komšija, stvarno se onda izbiješ skroz.
Ako si pratio po olx, sta god hoćeš kupiti, u Federaciji dobro jeftinije nego u RS., a u Srbiji još jeftinije nego u Fed.
Ludilo, moramo najmanje sitnice dovlačiti sa ebaya i alija, jer ti je naprosto duplo ili trostruko skuplje da kupiš ovdje ili iz Fed pa platiš još poštarinu.
Ja sam se bas sokirao, ajde do 50tak eura max zna varirati ali da je razlika 150e je strasno....

Ja bih rado menjao cenu klime za cenu goriva sa vama :)

Jedno pitanje sto se tice MIDEA AG-18NXD0.WIK xtreme, ima li je neko, koliko najnize modulira?
Ima li neke bolje u ovom cenovnom rangu, da li je bolje kada klima ima grejac spoljne jedinice posto ova nema?

Za Mideu je bolje da ima grejače.

Bas zeni govorim jest dobra klima vec 5 dana radi setovana na 22😂😂

Prilozi

• Screenshot_20240216-154015_Tapo.jpg
    Screenshot_20240216-154015_Tapo.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 64
Ne moras da pljujes nas sa jeftinijim ulaznicama. Vecina kineza je grejala bez vecih problema.

Vrh Dno