Radije bih stavio sve skupe da sam u mogućnosti, ali ovako jedna skupa, i biće jedna jeftina za ispomoć. Opet šta je meni skupo nekome je jeftino, pa i to nije baš relevantno. Vox se pokazao kao odličan izbor od tih najjeftinijih klima.Jeftine klime su zakon.
Radije bih stavio tri voxa nego jednu skupu
Nemam pojma da li ima ali su djubre obicno.Philips ima svoju proizvodnju malih kucnih aparata.
Nisam ni pisao da je lider procitaj ponovo, samo sam pokusao da pojasnim fenomen voxa kao solidne klime.Sto se tice tehnologije sta su novo unapredili ili patentirali, cisto sumnjam da obojica imamo takve informacije.Ko zna ko radi za Filips male kućne aparate.
Otkriće da Aux nije neka mala firmica je isto kao i otkriće u 21. veku da je zemlja okrugla. Aux ni u čemu nije lider, ništa novo nije unapredio, napravio, osvojio neku novu tehnologiju u oblasti klimatizacije, već samo eksploatiše postojeća rešenja. Budžet uređaj i ništa više od toga. Ako nekome radi posao, tim bolje, jer će uštedeti novca.
Slazem se...ali kad bolje razmislis verovatno ima dobar razlog za to.Kad si već spomenuo belu tehniku, bar ovde na forumu se ne preporučuje skoro nikada ništa jeftino, u odnosu na to koliko se preporučuju jeftine klime. Takvu paralelu možeš da povučeš za bilo koji komad tehnike, jer ni jedan ne nudi svemirsku tehnologiju.
Pa bas to sto si napisao, solidno za ulozeni novac, i solidno se ogradjujem jer nisam koristio skupe klime pa da uporedim, ovo radi posao zbog cega sam i kupio a to je da greje.Kad si već spomenuo belu tehniku, bar ovde na forumu se ne preporučuje skoro nikada ništa jeftino, u odnosu na to koliko se preporučuju jeftine klime. Takvu paralelu možeš da povučeš za bilo koji komad tehnike, jer ni jedan ne nudi svemirsku tehnologiju.
@Miroslav zv ja trenutno imam Vox, a imao sam i Aux... I imam još 4 klime, trenutno, pa je solidno više nego rastegljiv pojam. Solidno u odnosu na šta? Svakako za uložen novac, tu se slažem. Ali to nekada nije dovoljno.
Za određenu vrstu bele tehnike se svakako isplati dati više novca. Sa druge strane, klime su uglavnom robusne sprave, i tu nema govora da će duplo jeftinija duplo kraće da traje. Razlika je u buci, kulturi rada, opcijama, itd.Kad si već spomenuo belu tehniku, bar ovde na forumu se ne preporučuje skoro nikada ništa jeftino, u odnosu na to koliko se preporučuju jeftine klime. Takvu paralelu možeš da povučeš za bilo koji komad tehnike, jer ni jedan ne nudi svemirsku tehnologiju.
@Miroslav zv ja trenutno imam Vox, a imao sam i Aux... I imam još 4 klime, trenutno, pa je solidno više nego rastegljiv pojam. Solidno u odnosu na šta? Svakako za uložen novac, tu se slažem. Ali to nekada nije dovoljno.
Za hladjenje i za toliki prostor mozes ama sta godTreba mi preporuka za klimu iskljucivo za hladjenje za sobu 15m2. Poslednju klimu u dnevnoj sam ugradio 2016. daikin i od tada pojma nemam šta se dešava i šta ima u ponudi za male pare a da radi posao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari