ribolovacr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2010
- Poena
- 235
Grejanje
Ima iva 5 grejac tacne?
Ima iva 5 grejac tacne?
I ja vala, kod kineza to nije nimalo na odmetJa bih klimu tog ranga uzeo obavezno sa grejacem tacne. E sad, ko sta voli nek izvoli. Cene su tu negde.
Vidim svi su preporučili Vox/Vivax, Midea Forest niko ni da pomene? 😊Najjeftiniji je Vox IHD12, a za to što tebi treba ne traži dalje. Sem ako nećeš AERI+ panel u boji, fino izgleda
Druze ovo ti je ok dobra klima za male pare, ja je gledam a grejem se na vox koji me super sluzi. PozzVidim svi su preporučili Vox/Vivax, Midea Forest niko ni da pomene? 😊
Jesi montirao?Ima i u drugim bojama, ja sam uzeo ovu i super izgleda
Pogledajte prilog 427412
Ne mogu da vjerujem kakve razlike u cijeni u odnosu na BiH, kod nas je ta klima najjeftinija na netu 465 eura a mahom se prodaju za nesto preko 500eDruze ovo ti je ok dobra klima za male pare, ja je gledam a grejem se na vox koji me super sluzi. Pozz
Nisam jos. Ja se nadam da je staklo koje reflektuje jer pise u nazivu, ogledalo srebrna. Nadam se da nije suma, mada i to bi bilo zanimljivoJesi montirao?
Kako odrzava zadatu temp? Da li pregreva? Ovaj model je staklo koje reflektuje ili nacrtana suma?
Jesam, dodao sam jos jednu, bice toplije kad krene jaca zima. Imam i norveski ako zatreba.Sustina je da je ta klima preslaba za tvoj prostor. Trebao si da uzmes amber premium 9 ili da obavezno letos dodas jos jednu ili dve te sto vec imas.
Ta Midea je skuplja 10k u odnosu na Vox, plus garancija joj je 2 godine, a Voxu 5 godina. Energetski razred je slabija u odnosu na Vox i ako je vox elektroniks digao cenu na 46k ona se moze naci za oko 35k.Vidim svi su preporučili Vox/Vivax, Midea Forest niko ni da pomene? 😊
Cekam da mi postave zidne panele, jer klima ide preko njih. Nadam se da ce biti zavrseno do kraja one tamo nedelje pa javljam utiske.Suma bi bila super za decju sobu 🙂
Javni utiske kad je instaliras. Moj brat bi uzeo par komada pa da mu prenesem utiske iz prve ruke.
E moj prijatelju, nas ovdje, da prostis, guzi ko stigne.Ne mogu da vjerujem kakve razlike u cijeni u odnosu na BiH, kod nas je ta klima najjeftinija na netu 465 eura a mahom se prodaju za nesto preko 500e
Ja sam se bas sokirao, ajde do 50tak eura max zna varirati ali da je razlika 150e je strasno....E moj prijatelju, nas ovdje, da prostis, guzi ko stigne.
Većina tehnike nam se skuplja nego u EU, al više zaboli kad je ista stvar znatno skuplja kod nas nego odmah tu kod komšija, stvarno se onda izbiješ skroz.
Ako si pratio po olx, sta god hoćeš kupiti, u Federaciji dobro jeftinije nego u RS., a u Srbiji još jeftinije nego u Fed.
Ludilo, moramo najmanje sitnice dovlačiti sa ebaya i alija, jer ti je naprosto duplo ili trostruko skuplje da kupiš ovdje ili iz Fed pa platiš još poštarinu.
Ova Beko mi izgleda bas solidno za sobu od 16m2Beko retko ko ima. Aeri je kao dokazan.
Kao EKGBas zeni govorim jest dobra klima vec 5 dana radi setovana na 22😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari