East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 305
Pa ova klima od 35 je do pre neki dan koštala između 49 i 57. Na nekim prodajnim mestima je još uvek 50+. Tako da taj raspon cena od 35-55 nije neko merilo. Ako ćeš nešto kvalitetnije onda idi na 70+ a verovatno i više. U kojoj god cenovnoj klasi, uvek za par hiljada više ima nešto što je malčice bolje, pitanje je koliko si spreman da se pružiš. Možda je bolje da se fokusiraš na to da li uzeti nešto novo i neprovereno (kao ja što sam uradio i uzeo ovu IHD12) ili ići na proverene varijante (na primer IVA seriju, kažu da su se dobro pokazale, ili neki Vivax). Možeš uvek da uzmeš i nešto jače, naravno i skuplje. Gree Amber na primer, ili neki Fujitsu, Daikin. Ali računaj odmah 90+ sa ugradnjom. A mislim i da bi Amber bio overkill za taj prostor. Ako misliš da ove Vox, Vivax nisu dovoljne možeš i na Hisense Energy Pro Plus QG35XV0EG da ideš. Evo na primer,, (nadam se da neće biti tretirano kao reklama od strane moderatora) u prodavnici Tri O (ima je u svakom većem gradu), meni su u Nišu konkretno rekli da do kraja ovog meseca imaju akciju, ko kupi kod njih bilo koju Hisense klimu, ima 50% popusta na ugradnju (za ovaj model je sa 16k na 8). Eto, nije mala ušteda, možeš i to da uzmeš u razmatranje.